Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Kao pravi nacionalista, glasao sam za sve nashe... dakle:

Palacio

Kecman

Rakoch

Novica

Pekovic

:lol:

Kad je Palacio dobio naše državljanstvo?

Edited by BaalBehrit
Posted

Откад је држављанство доказ националне припадности. Милутин је Србин.

debila

Ниси требао говорити у множини, једнина би била сасвим довољна, а изречена реченица апсолутно истинита.

Приметио сам и раније да ти ниси баш нешто бистар, сад да ли се дрогираш, долазиш пијан на форум или нешто треће или пето - не знам, нити ме интересује. Хоћу рећи - ако сам се већ прихватио некаквог глупавог Нет гласања и имам четири Србина и једног храброг припадника јуначке белизеанске нације, сасвим је логично да ћу да гласам за Србе + малопре поменутог Милутина. У ствари, не знам зашто ти нешто и објашњавам...

Ko pita...

...улети му кита.

Posted
Ниси требао говорити у множини, једнина би била сасвим довољна, а изречена реченица апсолутно истинита.

Приметио сам и раније да ти ниси баш нешто бистар, сад да ли се дрогираш, долазиш пијан на форум или нешто треће или пето - не знам, нити ме интересује.

O apsolutnoj istinitosti tvog shvatanja moje recenice ces moci suditi iskljucivo kada me budes upoznao.I ja nakon gomile tvojih komentara i gluposti koje si provaljivao nemam bas neko pozitivno misljenje o tebi,jedina razlika je sto ja ne mislim da si pijan,nadrogiran ili sta vec...nego sto je jos gore,to lupetas u potpuno treznom stanju.Ali necu sigurno donositi neke finalne zakljucke o tebi na osnovu toga sta kenjas po netu.

A ako te,po tvojim recima,sve sto si napisao u principu ne interesuje,onda se i ponasaj tako i zaobidji me.

Posted

Заобилазим те, него ме ти стално помињеш.

Сигуран сам да сада ниси сигуран да ли сам стварно гласао за Ракоча или не, иако је очигледно...

:) :)

Posted
:lol:

Kad je Palacio dobio naše državljanstvo?

On je kralj Milutin... a i u tome je bila fora... :D

Ja glasao za Jasikevicijusa, Rakocevica, Kecmana, Velickovica i Pekovica.

Pa de ti je Milutin? :cry:

Posted
Заобилазим те, него ме ти стално помињеш.

Сигуран сам да сада ниси сигуран да ли сам стварно гласао за Ракоча или не, иако је очигледно...

:) :)

Uh,ma da,stalno te pominjem,eto idem sa foruma na forum i stalno te pominjem. :no: Jednostavno si mi mnogo bitan faktor u zivotu. :)

Da li si glasao za tog pajsera ili nisi mene zabole.Meni je zao sto glasah za ove vase pajsere.Ali dobro,ako nista drugo,barem imaju nase pasose. :da:

Posted

Избаци нас она стока усташка у ватерполу. Данас смо издували за један Ф4. Надам се да нећемо и за други.

Posted

Znaci sto se mene tice tropski pozari u Grckoj , mogu da se nastave pojacanim intenzitetom i ovog leta , majku im njihovu sudijsku , mrzim ih , pa zar 2 licne u napadu Pekovicu i i 4 licne Vranesu od kojih je eventualno 2 bio prekrsaj , a Taukeramika gotovo 9 minuta u 2/4 nije u bonusu , sramota , pa lako je onda onoj klosarcini Spliteru da bude dominantan centar .

Videcemo nastavak , mada ne obecava mnogo ...

Posted

Upravo se završio meč.

Izglubili smo, 17 razlike, šta da se radi. Sudije su ZAISTA ''sjajno'' odradile posao, naročito u prvom poluvremenu. :violent:

Žao mi je jako, ali ovo je summa summarum - ipak najveći uspeh Partizana

( a samim tim i nekog našeg tima ) u Evropi još od '98.

Ne treba tugovati, bože moj - orijentisaćemo se na domaći šampionat .... i naravno ponovo ga osvojiti!

Posted (edited)

Moram da iznezem rekapitulaciju danasnjeg meca :

Ako neko nije gledao utakmicu nek ga ne zavarava 17 razlike pobeda ove inkvizitorsko-hrvatsko-muslimansko-crnacke bagre jer su bili popomognuti najstarijom i najusranijom nacijom Evrope tj Grckim sudijama.

Elem , ne pamtim da sam u svojih gotovo 15 godina gledanja kosarke video da se prvom centru evrope svira 4 licne u napadu , i jedan ne postojeci u odbrani , zvuci cudno , ali Pekovic da je pravde imao bi 2 licne , a Vranes 3 ..., prakticno najjace oruzje sudije su marginovalizovali i dozvolili ovim nesretnim Spliteru i crnicima da rade sta hoce , bili su zasticeni ko beli medvedi , ... dobro se zna da se final 4 igra u Madridu , da Barselona tamo nije pozeljna , i da se mora namestiti da spanski siptari tj Baskijci prodju dalje .

Keramika gotovo tri cetvrtine nije izasla posteno iz bonusa , nije sudjena ocigledna namerna kad je bilo potrebno i gusto , vec je to na stari nacin kompenzovano kad je vec bilo gotovo , sudjenje je bilo kriminalno i u rangu je oslobadjajuce presude Haradinaju.

Sudije su krive za poraz 60 % , 40 % je neozbiljnost u skoku u odbrani i slobodna bacanja u odlucujucim situacijama .

Sve u svemu ne treba puno zaliti i ovo je veliki uspeh , a u 1/2 finalu navijam da CSKA odere ove supcine jedno 20 razlike !!!

Smrt fasizmu , Partizan je sampion !!!!

Edited by Hail Metal
Posted
Jebote, kakva namerna Priđonija nad Pekovićem i sudije ništa! Nema smisla više.

bruka sta nije svirao, znaci bruka!pukao sam kad nije sivrao nesportsku tu!!!pilcikase, jebem tu mater u picku!

Posted
Moram da iznezem rekapitulaciju danasnjeg meca :

Ako neko nije gledao utakmicu nek ga ne zavarava 17 razlike pobeda ove inkvizitorsko-hrvatsko-muslimansko-crnacke bagre jer su bili popomognuti najstarijom i najusranijom nacijom Evrope tj Grckim sudijama.

Elem , ne pamtim da sam u svojih gotovo 15 godina gledanja kosarke video da se prvom centru evrope svira 4 licne u napadu , i jedan ne postojeci u odbrani , zvuci cudno , ali Pekovic da je pravde imao bi 2 licne , a Vranes 3 ..., prakticno najjace oruzje sudije su marginovalizovali i dozvolili ovim nesretnim Spliteru i crnicima da rade sta hoce , bili su zasticeni ko beli medvedi , ... dobro se zna da se final 4 igra u Madridu , da Barselona tamo nije pozeljna , i da se mora namestiti da spanski siptari tj Baskijci prodju dalje .

Keramika gotovo tri cetvrtine nije izasla posteno iz bonusa , nije sudjena ocigledna namerna kad je bilo potrebno i gusto , vec je to na stari nacin kompenzovano kad je vec bilo gotovo , sudjenje je bilo kriminalno i u rangu je oslobadjajuce presude Haradinaju.

Sudije su krive za poraz 60 % , 40 % je neozbiljnost u skoku u odbrani i slobodna bacanja u odlucujucim situacijama .

Sve u svemu ne treba puno zaliti i ovo je veliki uspeh , a u 1/2 finalu navijam da CSKA odere ove supcine jedno 20 razlike !!!

Smrt fasizmu , Partizan je sampion !!!!

bravo, svaka je na mestu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...