Jump to content

Recommended Posts

Posted
[4]@ Jap, Milichic nece igrati sad u kvalifikacijama definitivno..

a jel kroz cele kvalifikacije ili samo par tekmi?

Posted

Мачвана у Партизан. Радуљица ће у Звезду, на жалост. Једино да отмемо, то смо увек сјајно радили. :)

Posted
keln.bar je bio tamo u uleb kupu

Jes. Još jednu sezonu je tamo, poslali su ga iz Đirone na pozajmicu dve sezone.

Inače, svaka čast.

Posted
Jes. Još jednu sezonu je tamo, poslali su ga iz Đirone na pozajmicu dve sezone.

samo sto se djirona raspala.nesto sam citao da ce u zvezdu...ha, ako ode tamo, izgubice mu se svaki trag...

Posted

Marko Kešelj na korak od Zvezde

Krilni košarkaš Marko Kešelj nalazi se na korak od prelaska u Crvenu zvezdu.

Generalni menadžer 'crveno-belih' Milan Opačić kaže da je transfer blizu realizacije."Razgovarao sam s njegovim menadžerom, očekujem da uskoro dobijemo na potpis predlog ugovora“, rekao je Opačić. Kešelj je prošle sezone igrao za nemački Keln, a nedavno je sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rigi. Beležio je prosečno 14,5 poena i 3,4 skoka.

Crvena zvezda trenutno u seniorskom pogonu ima petoricu košarkaša. Četvorici starosedelaca (Bakić, Kovač, Kikanović, Dragićević) u ponedeljak se pridružio Vladimir Štimac. Mladi Centar visok je 208 cm i proglašen je za MVP-ja Baltičke lige.

Pominjao se i dolazak pleja Marka Marinovića, nekadašnjeg košarkaša FMP-a, a prošle sezone člana španske Menorke. Ipak, Opačić je negirao tu informaciju.

„Ta priča nije potekla iz Crvene zvezde“.

Predsednik tročlane komisije Božidar Maljković doputovao je iz Letonije, a u kancelariji na Malom Kalemegdanu čeka ga predlog ugovora o preuzimanju trenerskog posla.

„Nije normalno da razgovaramo sa drugim trenerima pre nego što ponudimo taj posao Maljkoviću“, drži se Opačić redosleda poteza, uprkos činjenici da je naš trofejni stručnjak odbio mogućnost da sedne na Zvezdinu klupu,“Ako se to dogodi, razgovaraćemo s Pešićem, mada vidim da ga je malo povredilo to što se pominje kao rezervna varijanta. Imaćemo trenera u roku od sedam dana“.

Inache sanjao sam nocas da ce Kris Veber preci u Partizan , ozbiljno :D

Posted

Неће, биће добра жлезда ако их узме Човић. Ја се надам да ће Радуљица прећи у Партизан а да ће отерати оног Вранеша. Мада, не знам какав је онај Весели.

Posted

Који сте ви несрећници, Маљковић одбио милион евра, али ако освоји титулу. Зна човек да од гована пита не бива. :)

Posted

Pa nije lud..ne verujem ni da ce Peshic da prihvati.

Elem, sinoc mi reche drugar, vatreni grobar, da ce od sada Partizan sve tekme, osim Evrolige, da igra u nekoj hali na Novom Beogradu. Zna li neko neshto o tom? Gejozii? : )

Posted (edited)

Паметно, мањи су трошкови. Kaко не знаш за Халу, ту смо раније играли текме? Има и она песма - Пођимо у халу на Нови Београд, да бодримо Партизан, свима нам је драг... :)

Соулфлај је свирао у Хали кад су дошли први пут.

Edited by Axeanosilas
Posted

Ne volem Soulfly ;)

Pa bre, ne znam, prosto : ) Ja sam u Pionir prvi put ushao pre tipa 2 godine, malko vishe, a i bre ako me secanje dobro sluzi, kao mali uvek kad bih gledao basket igrali smo u Pioniru, ne? Sinoc mi isto to za halu reche drugar, kazm vatreni grobar, isto nije imao pojma do skora. Ja sam bio u tripu prvo da je to neka Vizurina hala, ali jok, Partizanova.. Pa normalno da je sve jeftinije, nego se pitam, zashto onda ne koriste istu? Ionako za domacu ligu retko kad dolazi vishe od 1000 choveka, i to uglavnom protiv Zvezde, ponekad protiv Hemofarma il' FMPa.. ?

Posted

Nije kultna hala u pitanju, već kompleks Vizure na Tošinom Bunaru. Slična priča kao sa Teleoptikom.

Koristimo njihovu infrastrukturu i kupimo najbolje iz mlađih kategorija + kroz njihov seniorski tim kalimo potencijalne prvotimce.

Samo što nije još 100% odlučeno šta će se igrati tamo. Još se neke varijante razmatraju u vezi Pionira za ovu sezonu, a iz priče

se polako povlačimo pošto postoje najave da će EL pooštriti kriterijume od naredne sezone i da Pionir neće zadovoljavati potrebni

minimum.

Posted

Jeste tra-la-la, ali je evergrin klasika. ;)

Sećam se atmosfere na utakmicama sa Arisom i Jugoplastikom. Pionir je mala maca.

Bila je pre dve godine aktuelna raspodela: Staro sajmište u Pionir, a mi u Halu na NBG, ali je to propalo

pošto su i tu maloletni G.V. i Žika Parking hteli da odrade prevaru. Povrh svega, ta je hala u prilično lošem

stanju + je pod zakupom sa nekih 70% kapaciteta.

Posted

Чекај, је л' то она хала у којој је на једној страни трибина а на другој кафић?

Posted

The Italian team of Premiata Montegranaro just finalized the deal of the year week. Shawn Kemp, the Reignman will relaunch his basket ball career and play in Italy next season.

The fourth placed team of last year in the Italian Lega announced this incredible move today on its official homepage. So a lot of basketball fans from the 90s will open their eyes on this signing and try to get a tape of one of Montegranaro’s games of this season.

+ + +

Znachi istina je! Shon Kemp, bre! :)

Sledeci pomak je Stefon Marberi u Armaniju. I'm serious :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...