Geozee Posted October 7, 2008 Author Report Posted October 7, 2008 I ja verujem u njega... nadam se da ce ovi mladi napredovati kao i svake godine... uzdam se u ovu trojicu... Velickovica, TEpica i Tripkovica...
Routasydän Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 lasme je nizak igrac, a odigrao je kriminalno proslu tekmu. Nikad Partizan na pocetku neke sezone niej bio ovakav, a pogotovo ga ne pamtim sa losim centrima, tu je uvek bio glavni baja Zvezda demolirala Krku 83:56 popravljamo se, jos malo da se uigramo, dovedemo nekog dobrog centra i ko zna, mozda ove godine iznenadimo. lasme je nizak igrac, a odigrao je kriminalno proslu tekmu. Ali veceras je bio odlican. Nikad Partizan na pocetku neke sezone niej bio ovakav, a pogotovo ga ne pamtim sa losim centrima, tu je uvek bio glavni baja Zvezda demolirala Krku 83:56 popravljamo se, jos malo da se uigramo, dovedemo nekog dobrog centra i ko zna, mozda ove godine iznenadimo.
Angelystor Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Vecheras je Lasme stvarno do jaja bio, u skoku je tata, shteta za onu 4. lichnu, a taman ush'o u ritam, 2 trice zaredom cepio. Tepic malo krenuo da solira, pa ga Dule smirio A najprijatnije iznenadjenje vecheri mi je Miloshevic, svidelo mi se kako odigrao, imao seriju dobrih odbrani.. On the other hand, nash jedini centar je izgubljen u prostoru i vremenu...ionako nije igrao vishe od 6-7 minuta vecheras, ak' i toliko. No cheka se neki ozbiljniji protivnik, i Krka i Helios su smeshni, sad u subotu protiv Hemofarma ce biti pravi ispit.
Geozee Posted October 8, 2008 Author Report Posted October 8, 2008 Izgleda da nije... ja mislim da je povredjen... Ps. Ja ovog coveka OBOZAVAAAAAAM!!!
Мајор Гашпар Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Ipak je igrao..procitah na jew92 da je postigao 1 poen. Pera legenda! Treba mu dati neku funkciju u klubu kad se penzionise.
Geozee Posted October 8, 2008 Author Report Posted October 8, 2008 (edited) Igrao je Vranes... pogledajte kako se proslavio... Partizan: Lučić, Tepić 12, Milošević 11, Rašić 6, Veličković 11, Lasme 17, Aleksić, Vitkovac 13, Božić 3, Rakočević 7, Vesely, Vraneš 1. @SrbijaSrbima - Peri predvidjaju fantasticnu trenersku karijeru... On ce zameni Duleta... Edited October 8, 2008 by Geozee
Мајор Гашпар Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Hah to ti pricam. Procitaj komentare. Kazu da je gori nego kad je dosao.
Geozee Posted October 8, 2008 Author Report Posted October 8, 2008 (edited) HAha... sad cu da procitam... a on nam je prvi centar... :) Edited October 8, 2008 by Geozee
Geozee Posted October 8, 2008 Author Report Posted October 8, 2008 Hahaha... ma dobro... 1 lik je to reko... Mada, verovatno i ne laze, al mozda gresi... Meni se bas ucinilo u prvoj utakmici da je malko jos napredovao, jer je postao agresivniji, pa cak i brzi, a lopte je hvatao bez teskoca... onda mu je nesto bilo sa nogom i nije igrao...
Мајор Гашпар Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Njegov najveci problem je glava. Kad se sredi po tom pitanju nece ispadati kao iz vagona...
Geozee Posted October 8, 2008 Author Report Posted October 8, 2008 Haha... ma nije on glup... slusao sam ga... nego jednostavno, lik je drvo... tesko se krece i ne moze da kontrolise svoje grane (ruke)
Мајор Гашпар Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Ma, sve je to ok. Ne mozes ocekivati od coveka koji je visok 231 da bude kao balerina. Jednostavno, ne treba da izlazi na svaku loptu vec da ceka i koristi svoje duge ruke. Ovako, on ispada smesan. Meni je interesantno da ga gledam. Odusevim se kad zakuca ili pogodi van reketa(mada su to retke situacije ), ali morace malo da poradi na tome.
Geozee Posted October 8, 2008 Author Report Posted October 8, 2008 Hahaha... ma videcemo... daj Boze da daje makar po 5 poena po tekmi...
Мајор Гашпар Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Uz, recimo 3 skoka i 1-2 blokade. Yo bi za njega bio odlican ucinak.
Geozee Posted October 8, 2008 Author Report Posted October 8, 2008 Da... i realno svi bi bili srecni i zadovoljni...
Routasydän Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Vranesu je najslabija tacka - igra glavom
Angelystor Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Slave je izgubljen samo tako. I protiv Krke i protiv Heliosa je zicere mashio "pod" tablom(kod njega je diskutabilno kako se koristi ovaj izraz ), i u napadu je skoro pa neupotrebljiv bio..jebo ga, loptu ne moz' da uvati. Izgleda da nije... ja mislim da je povredjen... Ps. Ja ovog coveka OBOZAVAAAAAAM!!! Kralj.
Routasydän Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 (edited) Kako moze da promasi kos kad je ispod table?!?!?! Pa on kad digne ruku samo treba daprobaci loptu, ne mora ni da je baca! Glup je koliko je visok! Jebao ga Duenjas! Onaj bar ima krzno, ovaj nema ni to Edited October 9, 2008 by Routasydän
WIZARD OF GORE Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 gde si se Duenjasa setio i Manute Bol (ako se dobro sećam imena)
Routasydän Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 I Valujev zver sa istoka, mada on nije kosarkas vec neandertalac, pracovek, primer evolucije koja je okrenula u nazad
kuruz Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Дуењас је симбол ужаса, ја сам га се бојао кад сам био млађи.
WIZARD OF GORE Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Duenjasovu sliku treba držati u špajzu da deca ne kradu slatko
Recommended Posts