Grob Bez Dna Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 (edited) i nije stoka, pa da nabije 30 razlike. edit: i nema igraca koji daje tricu iz auta. :) Edited November 9, 2008 by Milenko Tepic
sabre Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 i ne mora da se brani od podzemnih udara..
vudun Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Где си бе Ферги, шта има? Ма ништа Дуки, имао сам оргуље неке синоћ ... португалче ми доведе бесне рибе. 'Оће сада жена да ме шутне. Е куку леле, заср'о сам под старе дане.
vudun Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 E јебига, а лепо сам ти причао када си пре пар сезона навраћао у Перуђу. Знаш кроз какав сам све пак'о пролазио ... џаба, нећеш да учиш на туђим грешкама. Што се то Дукију никада није десило, а? Зато што је црно-бели агент 007, њима се такве грешке не праштају! Рад, ред и дисциплина.
Џејсон Њустед Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 E Geozee, ko ce tebi udovoljiti? Jebao me pokusaj da budem pomirljiv, ipak je kosarka bila elitisticki sport pa rekoh da probam malo da spustim loptu, nije ovo fudbal
Grob Bez Dna Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 On je tad MORAO da bude prvak Evrope... a nije bio... to mu zameram... imao je ekipu kakvu Partizan nikad vise nece imati... brate, bio je neiskusan trener..jbg covek uci dok je ziv
KazimKazim Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 E јебига, а лепо сам ти причао када си пре пар сезона навраћао у Перуђу. Знаш кроз какав сам све пак'о пролазио ... џаба, нећеш да учиш на туђим грешкама. Што се то Дукију никада није десило, а? Зато што је црно-бели агент 007, њима се такве грешке не праштају! Рад, ред и дисциплина. Haha, gde nadje Serse Cosmi-ja, nisam ga video 100 godina legendarni trener Perudje, od kako je on otisao nastala totalna dekadencija, sad su u C1B, zbog namestanja (proterase ih one godine, kad je Juve ispao u drugu)
sabre Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Pa kad mi napisemo nesto tako, ti ne tolerises, nego odma grizes... koje "nesto tako"? ja sam napisao 1) "rakocevic je mvp sestog kola evrolige, trojke 6/6" sto je ocigledna i lako proverljiva cinjenica; 2) "sisajte ga grobari" sto je ocigledna provokacija. cinjenice nemam sta da tolerisem ili ne tolerisem, a na provokacije ne nasedam, tako da ne znam o cemu pricas, ali valjda ti znas. kad neko 5 titula razlike pretvori u 2, to onda nije ni cinjenica ni provokacija/zajebancija, a ni kad posle toga napise da je "mozda" pogresio.
sabre Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 setaj budalo, kad te budem pitao dal da odjebem tad mi se obrati takvim tonom
Grob Bez Dna Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 a na provokacije ne nasedam :) :)
Axeanosilas Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 i nije stoka, pa da nabije 30 razlike. edit: i nema igraca koji daje tricu iz auta. :) :) :)
Hail Metal Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Nego jel istina ono sto se prica da je dr. Dule Vujosevic kupio Burger King u McDonaldsu ? :) , crko sam kad sam ovo procitao...
Routasydän Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Ne, on jede samo iz kante i to prave domace pomije, zato je ona rumen i lep, ljubi ga majka
vudun Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 U prevodu sa švapskog: Košarka je rat!!!
Џејсон Њустед Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 koje "nesto tako"? ja sam napisao 1) "rakocevic je mvp sestog kola evrolige, trojke 6/6" sto je ocigledna i lako proverljiva cinjenica; 2) "sisajte ga grobari" sto je ocigledna provokacija. cinjenice nemam sta da tolerisem ili ne tolerisem, a na provokacije ne nasedam, tako da ne znam o cemu pricas, ali valjda ti znas. kad neko 5 titula razlike pretvori u 2, to onda nije ni cinjenica ni provokacija/zajebancija, a ni kad posle toga napise da je "mozda" pogresio. To je grobarski prevod - mozda znaci sigurno na srpskom. Ajmo mi odavde kad nas Tepic moli....
Axeanosilas Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Тај нам јеба мајку ономад, СП беше, чини ми се...
vudun Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Тај нам јеба мајку ономад, СП беше, чини ми се... Mа бре због овог инцидента: http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2...S05061701.shtml Сећам се утакмице к'о да је јуче била, највећа комеНдија од текме коју у животу одгледах. ... Тунџи из прашуме.
Recommended Posts