Jump to content

Recommended Posts

Posted

vujosevic-selektor.jpg

Где си бе Ферги, шта има?

340x.jpg

Ма ништа Дуки, имао сам оргуље неке синоћ ... португалче ми доведе бесне рибе.

'Оће сада жена да ме шутне. Е куку леле, заср'о сам под старе дане.

Posted

SerseCosmi_michaelregan_e.jpg

E јебига, а лепо сам ти причао када си пре пар сезона навраћао у Перуђу.

Знаш кроз какав сам све пак'о пролазио ... џаба, нећеш да учиш на туђим грешкама.

Што се то Дукију никада није десило, а? Зато што је црно-бели агент 007, њима се такве грешке не праштају!

Рад, ред и дисциплина.

Posted
On je tad MORAO da bude prvak Evrope... a nije bio... to mu zameram... imao je ekipu kakvu Partizan nikad vise nece imati...

brate, bio je neiskusan trener..jbg

covek uci dok je ziv :):da:

Posted
SerseCosmi_michaelregan_e.jpg

E јебига, а лепо сам ти причао када си пре пар сезона навраћао у Перуђу.

Знаш кроз какав сам све пак'о пролазио ... џаба, нећеш да учиш на туђим грешкама.

Што се то Дукију никада није десило, а? Зато што је црно-бели агент 007, њима се такве грешке не праштају!

Рад, ред и дисциплина.

Haha, gde nadje Serse Cosmi-ja, nisam ga video 100 godina :lol: legendarni trener Perudje, od kako je on otisao nastala totalna dekadencija, sad su u C1B, zbog namestanja :( (proterase ih one godine, kad je Juve ispao u drugu)

Posted
Pa kad mi napisemo nesto tako, ti ne tolerises, nego odma grizes...

koje "nesto tako"?

ja sam napisao

1) "rakocevic je mvp sestog kola evrolige, trojke 6/6" sto je ocigledna i lako proverljiva cinjenica;

2) "sisajte ga grobari" sto je ocigledna provokacija.

cinjenice nemam sta da tolerisem ili ne tolerisem, a na provokacije ne nasedam, tako da ne znam o cemu pricas, ali valjda ti znas.

kad neko 5 titula razlike pretvori u 2, to onda nije ni cinjenica ni provokacija/zajebancija, a ni kad posle toga napise da je "mozda" pogresio.

Posted
koje "nesto tako"?

ja sam napisao

1) "rakocevic je mvp sestog kola evrolige, trojke 6/6" sto je ocigledna i lako proverljiva cinjenica;

2) "sisajte ga grobari" sto je ocigledna provokacija.

cinjenice nemam sta da tolerisem ili ne tolerisem, a na provokacije ne nasedam, tako da ne znam o cemu pricas, ali valjda ti znas.

kad neko 5 titula razlike pretvori u 2, to onda nije ni cinjenica ni provokacija/zajebancija, a ni kad posle toga napise da je "mozda" pogresio.

To je grobarski prevod - mozda znaci sigurno na srpskom. Ajmo mi odavde kad nas Tepic moli....

Posted
Тај нам јеба мајку ономад, СП беше, чини ми се...

Mа бре због овог инцидента:

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2...S05061701.shtml

Сећам се утакмице к'о да је јуче била, највећа комеНдија од текме коју у животу одгледах. :mhihi:

... Тунџи из прашуме.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...