Grob Bez Dna Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 ja ne znam kako ga ti gledas na probama...
lemmy sixx Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Eh,samo da su probe u pitanju...kafane,opijanja,vikendi,svirke,probe...ima tu svasta. Trpimo se nekako. Inace,Hail Metal je jedno vece bio Zvezdas,i to onaj pravi...veci i od mene.
Hail Metal Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 naravno da sam bio zvezdas veci od tebe , kad si ti tada bio partizanovac , alkohol je cudo
lemmy sixx Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 naravno da sam bio zvezdas veci od tebe , kad si ti tada bio partizanovac , alkohol je cudo Cudo nad cudima. Svasta uradi od coveka.
Feniks . Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Lemi, radi li pivnica Rog jos uvek u Subotici? Jedna cura koja voli pivo, kaze mi da ne zna za tu pivnicu...bruka da to ne zna, sram je bilo Naravno, ovo ima veze sa temom, kad se napijes piva, trcis i skaces bolje nego ovi nasi kosarkasi
Hail Metal Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 jeste se smuvali to vece? Naravno da ne , znam da sam ti sad upropastio veche
Feniks . Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Odgovaraj za pivnicu, to je bitnije...ionako znam da jeste, ne vredi ti lagati
lemmy sixx Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Lemi, radi li pivnica Rog jos uvek u Subotici? Jedna cura koja voli pivo, kaze mi da ne zna za tu pivnicu...bruka da to ne zna, sram je bilo Naravno da radi,sve u sesnaest.Al' nisam dugo bio tamo,ima jedno pola godine sigurno.
Feniks . Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Eh, dok sam studirao, tamo sam znao otici...eto mene uskoro u Subotici pa cu morati posetiti to mesto...kao i jos neka
Hail Metal Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Kup Srbije Zvezda ima mnogo laksi raspored , ali verujem u finale Partizan - CZ .
El Karnisero Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Dobismo ove kikiriki paprikanere.Izvukao nas je skok. Ali ja sve razumem,razumem da je Kovacu forma u kurcu,da je Tadija kilav itd. itd. ali ne razumem zasto Bjelica nastavlja da igra pleja. Sto se Kupa tice,mnogo nam je laksi raspored.Kad bi Hemofarm pobedio Partizan...Naravno sanse za to su male.
lemmy sixx Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Gledao sam Hemofarm neki dan...pa ono nema veze sa zivotom...sjebace ih groblje bez problema.
Grob Bez Dna Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 njima je trener najslabija karika u ekipi. da imaju malo bolje trenera, mozda bi bili prvi favoriti za titulu.
lemmy sixx Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Jebem li ga,ko je krivac ne znam.Ali da su losi,losi su.Iako,nisu losiji od FMP-a.Ono je tuga nevidjena.
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Bilo bi bolje za nasu kosarku da su i Hemofarm i FMP sto jaci...ali sta da se radi...
lemmy sixx Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Naravno,sto jaca konkurencija,to bolji kvalitet nase kosarke.
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Pa makar i Partizan cesce gubio, bolje da je tako...ali nema se pare, sta da se radi, pa ne mogu klubovi da budu jaci...
Baal Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Dobismo ove kikiriki paprikanere.Izvukao nas je skok. Ali ja sve razumem,razumem da je Kovacu forma u kurcu,da je Tadija kilav itd. itd. ali ne razumem zasto Bjelica nastavlja da igra pleja. Sto se Kupa tice,mnogo nam je laksi raspored.Kad bi Hemofarm pobedio Partizan...Naravno sanse za to su male. Kovaču je forma uvek bila u kurcu i ne znam čemu tu čuđenje. Taj dečko ne zaslužuje da igra ni u prvoj srpskoj ligi, eventualno drugoj ili beton.
Grob Bez Dna Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 a izvukao je cigane u ljubljani pre par kola...
El Karnisero Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Bilo bi bolje za nasu kosarku da su i Hemofarm i FMP sto jaci...ali sta da se radi... FMP nece biti jak dok god ona profiterska picketina Covic nastavi da prodaje decu... Kovaču je forma uvek bila u kurcu i ne znam čemu tu čuđenje. Taj dečko ne zaslužuje da igra ni u prvoj srpskoj ligi, eventualno drugoj ili beton. Ma Kovac mene nervira nevidjeno,ali imao je neke dobre role pa necu da kazem da je retard.Ali je zasluzio taj epitet.
lemmy sixx Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 FMP nece biti jak dok god ona profiterska picketina Covic nastavi da prodaje decu... ...i misli da je njegov sin dobar plej.
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 FMP nece biti jak dok god ona profiterska picketina Covic nastavi da prodaje decu... To njima sluzi kao biznis, i imaju pravo na to...mada bih ja voleo da je drugacije... Tako rade Zvezda i Partizan u fudbalu...
El Karnisero Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 ...i misli da je njegov sin dobar plej. Mali Covic je odlican,buducnost srpske kosarke,predvidjam mu skori odlazak na draft gde ce biti izabran kao drugi pik. To njima sluzi kao biznis, i imaju pravo na to...mada bih ja voleo da je drugacije... Tako rade Zvezda i Partizan u fudbalu... Zato nam je fudbal jadan.Debili.
Baal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Mali Covic je odlican,buducnost srpske kosarke,predvidjam mu skori odlazak na draft gde ce biti izabran kao drugi pik. Nadam se da je ovo sarkazam.
Recommended Posts