lemmy sixx Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 BANUJ SVE KOJI KUKAJU... ...I ONE KOJI CUPAJU OBRVE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 BANUJ SVE KOJI KUKAJU! Не лупај. Пола меча су бре одузели са Ђоковић-Вердаско. Не знаш кад да се вратиш са фудбалске утакмице на баскет, променим канал, а ова двојица још дркају муда на ЈуЕс Опену. Ето, њихов шугави меч још увек траје - дакле није имало потребе за немилосрдним сецкањем. 17 разлике - фино, фино. Задовољан сам партијом Тепића, одиграо је прилично зрело, били смо јако добри у скоку. Али и даље шкрипи у шуту за 3. Мора то да се коригује под хитно, јер нећемо више моћи да се шверцујемо ослањајући се превасходно на Крлета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Jebeni tenis...sva sreca pa fudbal ne smeju seci,bilo bi mrtvih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 BANUJ SVE KOJI KUKAJU! Naravno! Samo ostro! ...I ONE KOJI CUPAJU OBRVE! PWND! Da se ukljucim malo i ja u spam. Mrzi me da ucim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Као што рекох, нама озбиљно шкрипи у шуту за три, једноставно се превише промашује. Британци имају слабу екипу, Арчибалд је дрво оно најтврђе, ни за огрев није употребљив. Бонсу је једини квалитетан кошаркаш кога Острвљани имају у својим редовима... Заборавих име оном њиховом беку, доста нам је кошева дао, али и он је брзалица, попут муве без главе. Видећемо у суботу шта и како преко домаћина, њихови центри су убице. Трипковић може и мора боље у офанзиви, превише се ослањамо на одбрану, док Крле нам вуче пола екипе, факат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 zar nije protiv turske u subotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Није. Са Османлијама тек четрнаестог. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Ej bre, ja zajebavam Metal Mena zbog pedantnosti, pa bajagi tražim da vas banuje, zabole me kurac za tenis šugavi, ne treba nikad više da ga prenose. @ MM Nemoj da brišeš postove na temama na ovom podforumu, niko nikad to nije radio. Malo nas ima, ne svađamo se, zezanje uvek dobro. Najbolji deo YUMa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Ej bre, ja zajebavam Metal Mena zbog pedantnosti, pa bajagi tražim da vas banuje, zabole me kurac za tenis šugavi, ne treba nikad više da ga prenose. А, ОК онда. АНТИ-ТЕНИС ФОРЕВР! Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Ej bre, ja zajebavam Metal Mena zbog pedantnosti, pa bajagi tražim da vas banuje, zabole me kurac za tenis šugavi, ne treba nikad više da ga prenose. @ MM Nemoj da brišeš postove na temama na ovom podforumu, niko nikad to nije radio. Malo nas ima, ne svađamo se, zezanje uvek dobro. Najbolji deo YUMa. Pa jel vidis da uglavnom ne brisem, pustim vas da se izivljavate dok ne preterate. Necu nikog da banujem - volim ja vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Samo ti banuj gejeve,emovce i cupace obrva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Pa u tom slucaju bi odletelo pola foruma. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Што нас има мање, то смо јачи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 uvijek se zalazes za diskriminaciju,fino,fino,ne popustas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Uzeh juce 500 dinara na kladionici.Bogato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Nedostaje nam sut s polja, nama trojke sutiraju Velickovic i Macvan...kako nam fali Rakocevic...a i Avdalovic bi nam dobro dosao...onda bi bili favoriti za medalju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 По мени, фали нам једно добро крило као што је, рецимо, Павловић. Продоран играч, солидна одбрана, добар шутер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Pitam se da li će Tripković ikada propustiti da se digne čim istrči iz bloka, iako još nije valjano ni primio loptu. Da 1 od 10 takvih šuteva, a stalno to radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 kako nam fali Rakocevic... ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Zasto ne? Zato sto ne zna? Zato sto je cigan? Ili mozda zato sto mislis da je individualac koji se ne bi znao podrediti kolektivu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 ovo poslednje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 ovo poslednje. Mada, ja sam i dalje uveren da bi ga Duda itekako iskoristio i ubio u njemu bilo kakvu zelju za samoisticanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Фали нам једино Стојак од пре 6-7 година, док је још био здрав и нормалан у главу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 stojdza 2002 i mi bi bili prvaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Људи, ја сам (скоро) увек обожавао Крлета. Мислим, псовао сам га тамо негде 2001-02, док је још био зелен. Али касније је много напредовао, сећам се његове задње, одличне сезоне у Партизану, а у Америци је (за разлику од многих) отишао корак напред... То је страшан центар, нема много скокова по мечу, напротив. Али се добро шиба, гради противничке играче за остале скакаче у тиму - и што је најважније: не троши лопте. Има одличан проценат шута и меку руку. Без њега, наш национални тим би био олупина, не смем да мислим шта би било када би се којим случајем повредио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts