Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Čim uđoše Tripković i Perović napravi se sranje. Tripković ne igra odbranu, Perović kao da hvata peglu, a ne loptu. Nisam ih voleo ni u Partizanu i u reprezentaciji ih još manje volim.

 

EDIT: Jebem ti mater, čuo si me i dao dve trojke.

Edited by BaalBehrit

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

EDIT: Jebem ti mater, čuo si me i dao dve trojke.

 

Хехе, кад се најмање надаш. :) Ћути, добро да је и 3пко прорадио, толико смо га чекали.

 

Квалитетна утакмица вечерас са гомилом лепих потеза, више са наше стране.

Није мала ствар победити Пољаке на њиховом терену, немају традицију, али имају пар одличних кошаркаша. Морам опет да напоменем нашег капитена, борио се као лавина.

Гортат (Хауардов љубимац) је знатно снажнији од њега, али се Крле равноправно носио, све је надокнадио борбеношћу. Одличан у нападу, у одбрани такође, ма изгинуо на терену...

Врло је важно што смо у старту добро покривали Лампеа (Новица убица), овај се унервозио, те касније није ни могао да се сабере. Новица је кидао у првом полувремену, док у другом је био бољи у дефанзивним задацима. Тепић такође одличан, врло је паметно играо, а Тео много, много зрелији него у претходним мечевима.

Једини који је био очај на паркету је Коста укочени, кога су њихови центри стављали у мали џеп. Све у свему, јако сам задовољан партијом наше репрезентације, подиже се форма, поправља шут...идемо сада на Османлије.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uf samo da nastavimo da se popravljamo iz meca u mec

Odusevio sam se kako dobro Teodosic spusta za Krstica, tako smo ubacili bas dosta poena, super su uigrani njih dvojca... Onaj Perovic kao da je mlitav al on je uvek bio takav nikada se nece popraviti...

Treba nam jos jedna pobeda i cetvrtfinale, ali sve drzimo u svojim rukama, ako dobijemo Turke i Litvane prvi smo u grupi

Share this post


Link to post
Share on other sites

u ovoj selekciji najozbiljniji igrac je velickovic.jes' da nijesam otkrio ameriku,ali igra za cistu 10ku,sto se za ostale ne moze reci.svi imaju i uspone i padove,al' on stvarno sjajno igra.citavu utakmicu je proveo onome manijaku na ledjima,jos je stigao da ubaci par bitnih koseva + dvije/tri asistencije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Словенци одрали Литванце са 20 и кусур разлике. Лакович их покопао са 6 тројки.

Како одмиче првенство, све их сњ више плашим, али уједно и жарко желим да се поново састанемо у каснијим дуелима. Мора да им се одужимо за оно у Варшави, вала. Него,

тек сам малочас провалио да од свих репрезентација на шапионату имамо најмање изгубљених лопти - свега 38.

Шпанци су у том сегменту најгори, чак 63. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да, управо им се то дешавало на последња 2 првенства. На претходном су били тек седми, са подједнако снажном екипом. Зајебали их Немци, који се такође нису баш нешто прославили, оно финале што су играли (две године раније) код нас - то им је.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...