Jump to content

Recommended Posts

Posted

јеботе, Руси немају ниједног играча са прошлог првенства! њихова прва петорка: Мозгов, Моња, Понкрашев, Мекарти, Буков. ја ни за кога одатле нисам чуо. :confused:

Posted

Ohoho ako dobijemo sutra Ruse idemo na pobednika Slovenija-Hrvatska... Ako se Nachbar veceeras povredio bice to veliki hendikep za Slovence

Mozemo daleko da doguramo, uz malo srece i Dudu Ivkovica samo nebo je granica :rockdevil:

Posted (edited)

Pobjednik meca Slovenija - Hrvatska ce igrati sa nama ili Rusima u polufinalu. Znaci 99 % da ce to biti Slovenija a nas niko ne dobija dva puta na jednom turniru. Uz to ce imati i dan manje odmora pred polufinale a i igraju sa jednim plejom vec par utakmica. Dragič ima zajebanu povredu koljena a on nas je uz Nachbara dobio u grupnoj fazi...Sve nam ide na ruku :surprised:

Edited by Concrescence
Posted

Навијам за Хрвате, па да се сретнемо у вечитом дербију. :rockdevil:

ko ne navija za hrvatsku nije pravi srbin.jos samo nikola bulatovic fali.

Posted

Kol'ko smo mi fino prosli sa ovim "kosturom", u drugom delu su i Francuzi i Spanci i Grci, sve timovi za medalje :]

Ovo za Grke mi je cist debilitet, no nisam gledao tekmu pa ne mogu da sudim, al' citah na sajtu da Francuzima em Parker nije igrao celu zadnju cetvrtinu, em gledajuci minutaze i statistike, vise su se Francuzi "cuvali" nego Grci, tako da ne znam koj' ce kurac...

Posted

Dobro je, +15 na poluvremenu,ali realno Rusi nemaju kvalitet,igraju disciplinovano,imaju dobrog trenera i to je sve...Znam da je vec receno milion puta,ali Markovic,taj chovek ako ikad da poen iz igre na ovom prvenstvu to ce biti slucajno :haha: U odbrani je odlican ali u napadu dupla nula...

Posted

Ja ne mogu da shvatim zasto se toliko zajebavaju,isto nam se desavalo i ranije. Mogli smo ladno da udjemo u zadnju cetvrtinu sa bar +20 ovako Rusi prave +9 a mi se zajebavamo u napadu. Kako mrzim tu kalkulantsku igru eeeeeeeeeeeeeejjjjjj...

Posted

Ja se nadam da Bjelica nije teže povređen, čim je on izašao pali smo u odbrani, mnogo je bitan igrač, vrlo je pokretljiv za njegovu visinu, a ima jako veliki raspon ruku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...