Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Prve zvezde tima Srednjeg istoka biće Tomas Kelati i Arijel Mekdonald, a izvesno da će dvorana biti puna, jer za taj duel vlada veliko interesovanje.

 

Чек', овај други мисли да и у четрдесетој тражи ангажман по НБА? :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Partizan pobeđuje i u SAD

 

Košarkaši Partizana uspešno su započeli svoju američku turneju, pošto su u veoma uzbudljivoj utakmici pobedili ekipu Srednjeg zapada rezultatom 88:82.

 

 

Utakmica je bila neizvesna od početka do kraja a košarkaši Partizana su u završnici uspeli da prelome meč i ostvare prvu pobedu. Najefikasniji u redovima ’crno-belih’ bio je Jan Veseli sa 19 poena, a pratili su ga Aleksandar Rašić sa 16 i Aleks Marić sa 13 poena. U ekipi Midvest Ol Stars Braun je postigao 24 poena, a Skot Polard 12.

 

Partizan u sredu uveče igra drugi meč na turneji, protivnik je isti, a dueli sa NBA ligašima Denverom i Finiksom zakazani su za 3. i 6. oktobar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Немају исти број клубова. Ево шта се каже:

 

Po ovom planu, 11 mesta će biti raspoređeno između Srbije (4), Hrvatske (3), Slovenije (2), BiH (1) i Crne Gore (1), a 12. mesto u ligi će dobiti tim koji dobije specijalnu pozivnicu. Specijalnu pozivnicu dodeljuje direktorijum lige, a ukoliko nema nekih viših interesa (neka nova zemlja koja bi se mogla uključiti ili neki bitan tim kad ostane bez mesta), specijalnu pozivnicu bi dobila federacija koja je 3. po količniku u prethodnoj sezoni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Звезда довела овог Туту Бугарина, на заласку каријере.

 

''Na nedavno završenom Evropskom Prvenstvu u Poljskoj, odigrao je tri utakmice za reprezentaciju Bugarske. U proseku je igrao pola sata, uz 11 poena po meču.

 

Na Eurobasketu 2005. za Bugarsku je u proseku postizao preko 22 poena po utakmici''.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ево шта је Вујошевић изјавио по питању Паласија:

 

Jedna od glavnih tema ovih dana u crno-belom taboru je nedolazak Miltona Palasija. Trebalo je da stigne iz Kanade i pridruži se ekipi u Čikagu, ali nije, pa je moguće da se neće ni vraćati u Partizan.

 

"Palasio je imao zakonskih problema da dođe na vreme, jer nije regulisao neki prekršaj od letos", objasnio je Vujošević.

 

"A upravo je dolazak na početak turneje bio jedan od razloga što smo se odlučili da ga vratimo. Sada se situacija menja po pitanju prioriteta", podvukao je Duško Vujošević.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...