Hail Metal Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Da da Hemofarm je u svojoj prejakoj grupi ove godine imao cak jednu pobedu , Olimpija jeste u problemima finansijskim ,sad igraci strajkuju, ali to je velik klub koji se ne moze u istoj recenici pominjati sa kikiriki Hemofarmom , za kojeg u Evropi niko nije cuo , sem mozda nekih baltickih velikana . Necemo se zavaravati Evroliga je prejako takmicenje , na primer jedan Milano , koji je mozda i najtrofejniji italijanski klub je imao svega 3 pobede , i to protiv cipiripi klubova iz Nemacke i Poljske , a i zaboravlja se da je Partizan poceo sa dobrim rezultatima od kada je poceo da igra jake utakmice u Jadranskoj ligi ... Sad kada se vec pocelo sa projektom NLB lige treba nastaviti , samo da i srpski klubovi imaju udela u organizaciji , domaca klupska kosarka je toliko propala da bi nasi klubovi u sezoni imali mozda 4 jake utakmice (trougao Partizan , zvezda, hemofarm) , a ovako ipak nesto i znace igra protiv Buducnosti , cibone , zadra , olimpije , i igraci tu stasavaju . Trebalo je o ovome razmisljati kad je Partizan bio od starta protiv lige , i sacuvati tada jos koliko toliko dobru srpsku ligu , sad vec mislim da je kasno , i bio bi veliki korak u nazad , ali ko zna mozda bi se za nekih 10 godina i isplatilo ...
LoveHateLove Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 (edited) Jedino merilo treba da bude rezultat a ono to nije u ovoj ligi. Nije bitno da li je neko cuo za Hemofarm ili nije,ako je ispred Olimpije na tabeli treba da ide u jace takmicenje i kraj price. Ova liga nije kao sve ostale jake evropske lige. Ovde mozes da budes sampion i da ne ides u evroligu. Zasto Uleb nije potpisao individualne ugovore sa Barselonom,Realom,Sienom...? pa nisu Spanci ludi da obesmisle domacu ligu kao sto je Jadranska. Zasto bi neko ulagao u klub a zna da nema sanse da igra Evroligu bez obzira na rezultat. Uleb je izabrao iz svake zemlje po jedan tim i njima je to dovoljno. Boli ih kurac za ostale i za to sto liga nema smisla. Zbog toga se ne dozvoljava da prva 3 igraju Evroligu sledeca 3 Uleb. Zamisli molim te da 3 srpska tima igraju Evroligu,jeste... To je sigurno i jedan od uzroka sto Jadranska liga nije toliko interesantna i gledana... Edited March 10, 2010 by LoveHateLove
Hail Metal Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Evroliga potpisuje ugovore sa timovima koji ce u njoj da nastupe , i to je radila i kad NLB nista nije znacila , sad (vec mislim 3 godine)je NLB dobila takmicarski znacaj , jer se boduje . Mislim da se istupanjem , tj ukidanjem NLB lige ne bi promenila praksa potpisivanja ugovora sa klubovima . A i logicnije je ako gledamo iz ugla Evrolige da boduje klubove iz jace lige (NLB) , nego iz na primer srpske , hrvatske , crnogorske. Tako da mi je sad nelogicno da se igrala liga (Jadranska) koja na pocetku nista takmicarski nije znacila a niko se nije bunio , a sad kad rezultat u njoj donosi i bodove za ucesce u Evroligi , sad se govori o odstupanju iz nje . Sve u svemu u buducnosti se treba slusati i pratiti stav KK Partizan , jer se pokazalo da je on bio ispravan , a stav KK CZ i ostalih kratkovid i protiv interesa srpske kosarke , sad se uslo u cirkus , ugovori su potpisani i sad ipak neko drugi kroji sudbinu klubova.
serblackbeard Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Није ККЦЗ нег ККСС А Дуле је увек управу. То сви знамо. А што се еуролиге тиче њима је ваљда у интересу да најбољи играју. Олимпија то није и крај. И Вибоне је засеравала на јадрану али у Евролиги победе понекад. Кад је олимпија задњи пут добила неку озбиљну екипу?
LoveHateLove Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 http://sportal.rs/news.php?id=22953 Mnjeh. To nije uopste lose, bar necemo da nosimo komunjarsko ime , trebalo je to jos davno uraditi... Nego ovo je dokaz koliko nam je kriminalizovana zemlja. Zamislite 16 miliona eura. U FKCZ nakon dolaska Stojkovica rasproda se ceo tim za vise od 20miliona a za 3 godine imamo minus od 30miliona. Gde su nestale pare boga pitaj...
kuruz Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 To nije uopste lose, bar necemo da nosimo komunjarsko ime , trebalo je to jos davno uraditi... Nadam se da se šališ. Odvratne su mi takve priče, poput one o promeni grba Partizana i stavljanju dvoglavog orla umesto petokrake itd.
El Karnisero Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 http://sportal.rs/news.php?id=22953 Mnjeh. Jebo mater,stvarno treba biti talentovan pa nabiti toliki dug.Manijaci jebote. To nije uopste lose, bar necemo da nosimo komunjarsko ime , trebalo je to jos davno uraditi... Nadam se da se šališ. Odvratne su mi takve priče, poput one o promeni grba Partizana i stavljanju dvoglavog orla umesto petokrake itd. Odvratna baljezganja.
LoveHateLove Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 ajde ljudi koji vam je,navikli bi se vi brzo na novo ime
Narsil Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 ajde ljudi koji vam je,navikli bi se vi brzo na novo ime Курва Умире. Кад смо код имена и тако тога...
vudun Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Ostala je samo papirologija, da se i službeno prekrste u KK Sledeća sezona.
LoveHateLove Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 brate zakasnio si,taj link vec postavlje,to smo i komentarisali
El Karnisero Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Pusti ga,on stalno kasni.Jos se dere Liverpul je sampion i tako te stvari...Uzas.
LoveHateLove Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 ja stvarno ne znam ko bi uopste sada hteo da dodje u Zvezdu Budzet nasih klubova je oko 2 miliona evra a Zvezda ima dug 15. Pa to je i za fudbal mnogo. Ja uopste nemam predstavu ko ce to da vrati, znam da Covic nece sigurno
LoveHateLove Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=12&nav_id=417222 jebe lud zbunjenog
vudun Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Subota: KK Crvena zvezda ipak ne dobija dve hale, gradi se Gypsy Arena kapaciteta 25.000 mesta.
Andrija Smith Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Nedelja: Ne, ipak ćemo bankrotirati.
Footog Qpoos Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Subota: KK Crvena zvezda ja mislio da se taj klub ugasio jos lane...svaki dan nesto novo saznas...
vudun Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 PONEDELJAK: Lučić: Za crveno-bele čarobnjake i Marakana je tesna!
DBrave Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 UTORAK: Opacic: Zvezda mi duguje 22 miliona !!
Grob Bez Dna Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 sreda: stimac dobija raskid ugovora i trazi svoje koseve.
Мајор Гашпар Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 четвртак: Гуровић се враћа у Звезду. Играће за џабе..најављује титулу.
Recommended Posts