Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da da Hemofarm je u svojoj prejakoj grupi ove godine imao cak jednu pobedu :D , Olimpija jeste u problemima finansijskim ,sad igraci strajkuju, ali to je velik klub koji se ne moze u istoj recenici pominjati sa kikiriki Hemofarmom , za kojeg u Evropi niko nije cuo , sem mozda nekih baltickih velikana .

Necemo se zavaravati Evroliga je prejako takmicenje , na primer jedan Milano , koji je mozda i najtrofejniji italijanski klub je imao svega 3 pobede , i to protiv cipiripi klubova iz Nemacke i Poljske , a i zaboravlja se da je Partizan poceo sa dobrim rezultatima od kada je poceo da igra jake utakmice u Jadranskoj ligi ...

Sad kada se vec pocelo sa projektom NLB lige treba nastaviti , samo da i srpski klubovi imaju udela u organizaciji , domaca klupska kosarka je toliko propala da bi nasi klubovi u sezoni imali mozda 4 jake utakmice (trougao Partizan , zvezda, hemofarm) , a ovako ipak nesto i znace igra protiv Buducnosti , cibone , zadra , olimpije , i igraci tu stasavaju .

Trebalo je o ovome razmisljati kad je Partizan bio od starta protiv lige , i sacuvati tada jos koliko toliko dobru srpsku ligu , sad vec mislim da je kasno , i bio bi veliki korak u nazad , ali ko zna mozda bi se za nekih 10 godina i isplatilo ...

Posted (edited)

Jedino merilo treba da bude rezultat a ono to nije u ovoj ligi. Nije bitno da li je neko cuo za Hemofarm ili nije,ako je ispred Olimpije na tabeli treba da ide u jace takmicenje i kraj price. Ova liga nije kao sve ostale jake evropske lige. Ovde mozes da budes sampion i da ne ides u evroligu. Zasto Uleb nije potpisao individualne ugovore sa Barselonom,Realom,Sienom...? pa nisu Spanci ludi da obesmisle domacu ligu kao sto je Jadranska. Zasto bi neko ulagao u klub a zna da nema sanse da igra Evroligu bez obzira na rezultat. Uleb je izabrao iz svake zemlje po jedan tim i njima je to dovoljno. Boli ih kurac za ostale i za to sto liga nema smisla. Zbog toga se ne dozvoljava da prva 3 igraju Evroligu sledeca 3 Uleb. Zamisli molim te da 3 srpska tima igraju Evroligu,jeste...

To je sigurno i jedan od uzroka sto Jadranska liga nije toliko interesantna i gledana...

Edited by LoveHateLove
Posted

Evroliga potpisuje ugovore sa timovima koji ce u njoj da nastupe , i to je radila i kad NLB nista nije znacila , sad (vec mislim 3 godine)je NLB dobila takmicarski znacaj , jer se boduje . Mislim da se istupanjem , tj ukidanjem NLB lige ne bi promenila praksa potpisivanja ugovora sa klubovima . A i logicnije je ako gledamo iz ugla Evrolige da boduje klubove iz jace lige (NLB) , nego iz na primer srpske , hrvatske , crnogorske. Tako da mi je sad nelogicno da se igrala liga (Jadranska) koja na pocetku nista takmicarski nije znacila a niko se nije bunio , a sad kad rezultat u njoj donosi i bodove za ucesce u Evroligi , sad se govori o odstupanju iz nje .

Sve u svemu u buducnosti se treba slusati i pratiti stav KK Partizan , jer se pokazalo da je on bio ispravan , a stav KK CZ i ostalih kratkovid i protiv interesa srpske kosarke , sad se uslo u cirkus , ugovori su potpisani i sad ipak neko drugi kroji sudbinu klubova.

Posted

Није ККЦЗ нег ККСС :)

А Дуле је увек управу. То сви знамо.

А што се еуролиге тиче њима је ваљда у интересу да најбољи играју. Олимпија то није и крај. И Вибоне је засеравала на јадрану али у Евролиги победе понекад. Кад је олимпија задњи пут добила неку озбиљну екипу?

Posted

To nije uopste lose, bar necemo da nosimo komunjarsko ime :), trebalo je to jos davno uraditi...

Nego ovo je dokaz koliko nam je kriminalizovana zemlja. Zamislite 16 miliona eura. U FKCZ nakon dolaska Stojkovica rasproda se ceo tim za vise od 20miliona a za 3 godine imamo minus od 30miliona. Gde su nestale pare boga pitaj...

Posted

To nije uopste lose, bar necemo da nosimo komunjarsko ime :), trebalo je to jos davno uraditi...

Nadam se da se šališ. Odvratne su mi takve priče, poput one o promeni grba Partizana i stavljanju dvoglavog orla umesto petokrake itd.

Posted

Jebo mater,stvarno treba biti talentovan pa nabiti toliki dug.Manijaci jebote.

Nadam se da se šališ. Odvratne su mi takve priče, poput one o promeni grba Partizana i stavljanju dvoglavog orla umesto petokrake itd.

Odvratna baljezganja.

Posted

ja stvarno ne znam ko bi uopste sada hteo da dodje u Zvezdu :confused: Budzet nasih klubova je oko 2 miliona evra a Zvezda ima dug 15. Pa to je i za fudbal mnogo. Ja uopste nemam predstavu ko ce to da vrati, znam da Covic nece sigurno :bigblue:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...