Baal Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 je l igra ko fantazi neki? Ja sam na B92 i Mondo, ekipe krckalica, krkalica, krzalica i krzelica.
BLAGOJE Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Košarkaši Crne Gore igraće na EP koje se iduće godine igra u Litvaniji!... :rockdevil: za vlada:
Мајор Гашпар Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Нека је са срећом Благи..па да у финалу одмеримо снаге.
Bata Trokrilni Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Dobro je, imali smo šuterski trening protiv Jordana. No, još uvek nam treba da dobijemo i neku jaču ekipu. U fudbalu smo pobedili Nemačku, a izgubili od Australije. Neka u košarci bude obrnuto. Slovenci ipak bolji od Hrvata. Videćemo rasplet u toj grupi, ne znam kakva je Brazil ekipa. Nešto mi govori da ćemo se pasti sa Hrvatima u osmini finala.
Mita Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 ala smo ih naguzili,ma bice medalja nadam se!!!!
Bata Trokrilni Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 U ovoj situaciji, više se nadam od košarkaša, nego od vaterpolista. Samo da dođemo do četvrtfinala, pa će se tu videti koliko vredimo. Mislim da će Ameri glatko osvojiti prvo mesto. Jeste da su skrpili neku treću postavu, ali ostale ekipe takođe nisu vrhunske.
Oak Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Rašić car, tačno se vidi koliko bolje igramo sa teodosićem, kad uđe ovaj marković sve sjebe, prekosutra kad se krle vrati biće to prava ekipa za medalju.
Bata Trokrilni Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Prosto ne mogu da verujem da smo od ove Nemačke izgubili. Gazi ih Australija.
Nightfall Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Cuti nek ostane ovako do kraja. Australijanci su juce i Argentinu gazili pa opet izgubise. Za sada idealna kombinacija deluje: Kenguri zavrse danas posao sa Svabama, mi prekosutra tucemo Australiju i u poslednjem kolu igramo sa Argentinom za prvo mesto. Sa prvim mesto su nam potencijalni protivnici u osmini finala najverovatnije Hrvati, u cetvrtfinalu Litvanci, Rusi ili Francuzi, a u polufinalu Turci, Grci ili Slovenci. Sto je najjace od svih ovih reprezentacija mozemo i da izgubimo, a i da ih dobijemo sa 15+ razlike.
Bata Trokrilni Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Ako izgubimo od Australije, idemo na SAD.
Nightfall Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Zavisi gde zavrsimo u grupi. Ako budemo 1. ili 3. ne mozemo da se sastanemo sa Amerima do finala. Ako budemo 2. sasajemo se u polufinalu. A ako budemo 4. odmah u osmini finala. Setite se 2002 i koga smo tada izbacili odmah posle takmicenja u grupama.
Baal Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Jeste, samo što je tada bio drugačiji sistem takmičenja. Bile su grupe po 4, pa onda 2 po 6, pa onda četvrtfinale. Australija baš razbila Nemce, a verujem da bismo i mi to isto uradili da su tu bili Teo i Krle, al' nema veze, pobedićemo mi sve do kraja.
Bata Trokrilni Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Druga je to bila priča tada. Mada, ovo prvenstvo je krajnje čudno, ništa me ne bi iznenadilo. Ali, svejedno je lakše protiv Australije, nego protiv SAD, pa zato naši treba da se skoncentrišu na sledeću utakmicu kao da igraju finale. Posle će protiv Argentine moći da se kalkuliše koje nam mesto više odgovara.
Nightfall Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Ladno Nemci danas imali samo 25% sut iz igre...
Grob Bez Dna Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 glupo je bilo ocekivati da ih sere ko sinoc.
Sreta Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Uvek je i bio kurac ... Tek treba da se dokaze , jbg i ja na treningu ne promasim 2 suta . Mada verovatno ce biti bolji kad dogura do boljeg tima sa boljim strucnjakom , koji ce mu pokloniti paznju . Ima za njega vremena .
Bata Trokrilni Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 (edited) SAD na jedvite jade protiv Brazila. Lik imao dva bacanja na kraju da izborio produžetak. Promašio prvo, pa onda i drugo namerno, ali se nisu izborili za koš. Edited August 31, 2010 by Mr. Inferno
Мајор Гашпар Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Uvek je i bio kurac ... Tek treba da se dokaze , jbg i ja na treningu ne promasim 2 suta . Mada verovatno ce biti bolji kad dogura do boljeg tima sa boljim strucnjakom , koji ce mu pokloniti paznju . Ima za njega vremena . Матори, где тренираш?
Fapril ethereal Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 jel ima snimak Brazil-SAD na prvom,drugom?
Fapril ethereal Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 neprevazidjena serija vrh domace produkcije
Sreta Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Матори, где тренираш? Ma vise nigde , igrao sam beton ligu prosle godine za neke klubove ortacki ( dok sam bio klinac bilo je to i dosta bolje od betona sad samo basket ) , sad sam povredjen , samo sam hteo da kazem , da iako smo svi impresionirani sto taj mali pogadja odlicno sa svojom visinom sa distance , da znam dosta ljud koji na treningu ne mase kad su sami . Dao sam sebe kao los primer , ja ne masim gotovo nikada . Ima potencijala kolko oces taj Benzing da se ne lazemo , ali imao ga je i Luka Bogdanovic ...
Recommended Posts