Footog Qpoos Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 sta reci...jebemo po svetu u raznoraznim sportovima... sta cemo...volimo da karamo...
lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Bravo momci!Teo bio slab ceo mec,ali na kraju nas izvuce.Tepic me je nervirao do krajnjih granica,bolid nerezonski.Ostali sjajni.Pre svih Keselj,Savanovic i Novica.Imali smo jako slab skok u odbrani,jebali su nas sa dodatnim bacanjima svo vreme,ali dobro to sada ni nije bitno. Medalja je zagarantovana!
Feniks . Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Ohoho, pa de si bre Fenikse? :] Cuti, ja to namerno kazem da cemo izgubiti, radi malera I uglavnom bude dobro...da ne ureknem
Мајор Гашпар Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Хаха силовање циганштура! Кешељ и Бјелица за 10. Партије живота. Наравно и луди Савановић. Карањееее
Fapril ethereal Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 SAVANOVICU SVAKA TI DALA JEBEM VAM LEBAC SVIMA JOOOOOOOOOOOJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!
Bata Trokrilni Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 To je to, titula je naša. Posle ovakve pobede, naše jedino Ameri, i to nekom ludom srećom mogu da zaustave. Setite se kad smo tukli Špance u Istanbulu poslednji put - pa posle njih Turke, biće tako i sada.
Narsil Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Могу да нам узму све, али ћемо увек да пишамо по њима! Ово нам не могу одузети, чак и да хоће! Поздрав свима!
Guest Administrator Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 (edited) U jbt....srcku umalo nisam dobio. Neverovatna utakmica , neverovatna trojka Teodosica , neverovatna igra celog tima .....Pobedili smo "furiju" koju nismo mogli od 2002. da pobedimo ! 9 Uzastopnih utakmica smo izgubili od njih , ova pobeda mi je mnogo draza nego protiv Hrvatske ! Spanci ovim gube tituju "Crvene Furije" PLAVA FURIJA je pobedila Spaniju !!!! Edited September 8, 2010 by Administrator
Hail Metal Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Ovo je ono sto Teodosica cini velikim, nije on toliko lose igrao koliko su ga dobro cuvali , nije mogao da dise . Velickovic i Keselj najbolji , Savanovic odlican , Bjelica takodje , Krle se borio i bio solidan , Tepic nije usrao mnogo , steta sto ne udje ona trojka , ali ovako je sladje Opet se vracamo na mesto gde pripadamo , a posebno mi je drago sto smo karali sugave cigano-siptare ! Skariolo sabane ! 1
Мајор Гашпар Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 И да су изгубили, капа доле за борбеност. Гинули су за сваку лопту, борили се на свим утакмица...а не као оне надмене пичкетине фудбалери. Време је да држава коначно уложи у кошарку и уоптше спортове који доносе резултата, а да заврне вентил лоповима из фудбалског савеза. Све по заслузи. Још једном, свака част за мајсторе! Можеш да им пуших Хуане, Карлосе, Наваре. 3
lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 ova pobeda mi je mnogo draza nego protiv Hrvatske ! [/size] Ajde da ne preterujemo.
Angelystor Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 (edited) U jbt....srcku umalo nisam dobio. Neverovatna utakmica , neverovatna trojka Teodosica , neverovatna igra celog tima .....Pobedili smo "furiju" koju nismo mogli od 2002. da pobedimo ! 9 Uzastopnih utakmica smo izgubili od njih , ova pobeda mi je mnogo draza nego protiv Hrvatske ! Actually, dobili smo mi njih u Poljskoj prosle godine :] Ovo nam je bila verovatno najbolja utakmica na prvenstvu. Prvih par minuta drugog poluvremena smo malo pali, ali osim toga...GAZENJE NON-STOP! Meni su glavni utisak Novica i Savan, Ubica odigrao 1. i 3. celu, a Dusko 2. celu i maltene 4. celu, a obojica im se najebaske majke Keselja u ruku mekanu ljubim, kada nisam slomio ruku od udaranja u ormar kod one trojke sa zadaskom nikad necu... PS. I da, pred ovu utakmicu spominjana neka odbrana, Paunic 30 minuta na Navaru i tako to...nama ovaj dao 27, i punise nas, ali smo mi njih napunili jos vise, i jos je sladje sto smo ovako dobili Spaniju. Edited September 8, 2010 by Angelystor
Bata Trokrilni Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Turci su paljevine teške, čim budu krenuli da kiksaju ohladiće se i publika. Ne bi me čudilo da večeras imaju problema i sa Slovencima.
Hail Metal Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 I meni ipak ova pobeda draza , tamo se pobeda ocekivala , i josh nesto pobeda Ivkovica , najbolji kosarkaski trener svih vremena , sad vise nema dileme .
Mita Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 И да су изгубили, капа доле за борбеност. Гинули су за сваку лопту, борили се на свим утакмица...а не као оне надмене пичкетине фудбалери. Време је да држава коначно уложи у кошарку и уоптше спортове који доносе резултата, а да заврне вентил лоповима из фудбалског савеза. Све по заслузи. Још једном, свака част за мајсторе! Можеш да им пуших Хуане, Карлосе, Наваре. Vaterpolisti dizu kredit za prvenstvo,a kosarkasima ni bonus ne isplacuju!!
Guest Administrator Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Actually, dobili smo mi njih u Poljskoj prosle godine :] Hteo sam da kažem u Fazi Eliminacije. Znam da smo ih u Grupi pobedili prošle godine. 1
Мајор Гашпар Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Vaterpolisti dizu kredit za prvenstvo,a kosarkasima ni bonus ne isplacuju!! То ти причам матори. Време је да се неке ствари промене и да се стави катанац на издркавање у Ковилову. 1
Baal Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 OAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kakva utakmica jebem ti sve da ti ejbem u pičku materinu sve. Ivković stari lisac, video da su Hrvati rupa, pa čuvao zonu za Špance. Neverovatno koliko smo raspoloženih igrača imali. Teodosić pokazao zašto je veliki ovom trojkom, a Rašić pokazao kako mu se opet skupe muda da ne sme da šutira. Bjelica, Kešelj, Savan, Novica, Krle - odlični, Marković odlično odigrao odbranu kao i Paunić i Tepić, jebi ga, Tepić promašio 2-3 otvorena šuta, ali je dao onaj jedan preko ruke sa bacanja, ne znam, ovo je neverovatno, veliki uspeh generacije koja tek treba da sija na sledećem EP i u Londonu 2012, a oni su već sada pokazali šta će biti. Slažem se sa Hail Metalom za Ivkovića, čovek je genije. 1
LoveHateLove Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Dobro je, steta da smo izgubili a onako nas kenjale trojke , to je i presudilo. Na centarskim pozicijama su bili dominantniji i imali su dosta vise skokova od nas. Cini mi se da bi Perovic mogao malo vise da igra, jebem ga, dobro se pokazao do sada, kad god je ulazio dobro je odradio posao...
Angelystor Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Kad pomenu Baal EP i London, nadam se da ce ta takmicenja da prenosi neko drugi...muka mi vise da svaki jebeni tajmaut, cak i na minut pre kraja, oni moraju da mi pustaju blok jebenih reklama. Ma ko je taj Ivkovic, sto bi njega neko slusao... Kraj utakmice, i bruka. Sarenac juri majstore da ih pita za utiske i u isto vreme moli reziju da ga pusti... I zasto sve to? ZBOG SLAGALICE! Aman!!!
Baal Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Btw: I Krle rekao "čestitam Skariolu ako prati RTS". 1
lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Kad pomenu Baal EP i London, nadam se da ce ta takmicenja da prenosi neko drugi...muka mi vise da svaki jebeni tajmaut, cak i na minut pre kraja, oni moraju da mi pustaju blok jebenih reklama. Ma ko je taj Ivkovic, sto bi njega neko slusao... Kraj utakmice, i bruka. Sarenac juri majstore da ih pita za utiske i u isto vreme moli reziju da ga pusti... I zasto sve to? ZBOG SLAGALICE! Aman!!! Cim se zavrsila tekma ja sam prebacio na ujkice,da vidim kako placu.
Guest Administrator Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Btw: I Krle rekao "čestitam Skariolu ako prati RTS". A jel si video Pol Gasola ? Slicno tako , samo sa sluškama na glavici
Hail Metal Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Ova generacija ima da kida , vec sada kida , mogu misliti na evropskom , kad Bjelica i Keselj napreduju do najboljih evropskih klrila , sto je objektivno , s obzirom da ce ih trenirati Ivkovic tj Ivanovic , kad Marjanovic napreduje u CSKA kod Duleta , i kod Obradovica ce neko za dve godine postati klasa , Tepic sigurno ne , Velickovic , Teo I Krle su i sad standardni , bicemo jaki ko zemlja , nema vise dileme , jedino da drzava malo pomogne finansijski .
Lord Iffy Boatrace Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Ma pre dok smo bas bas kidali gradili su se tereni,renovirali i sl,sad nema nista od toga,jebao ih tenis i teniski tereni napalili se ko svinje na to od kako smo postali dobri a basket zapostavili.... 2
Recommended Posts