krchulj Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 dal će ovi da odigraju jednu utakmicu da mi ne skrate život za po 10 godina... bilo je zanimljivo u početku, sad mi već narušavaju zdravlje teodosić aka balls of steel
Hail Metal Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Jel gledao neko na hrvatima , jel istina da su oni mentalni invlidi iali ovakve komentare : Strucni konsultant HRT-a:"Selektor Spanije Skariola protestuje kod sudija zbog dosudjene tehnicke, a Duda Ivkovic protestuje da se Skarioli dodeli tehnicka!" Komentator HRT-a:"U tome je svetski prvak Dusko Vujosevic!" Sudija svira faul u napadu Spaniji,komentator HRT-a:"Nisam siguran da je ovo bio faul, mozda je svirano zbog toga sto iza sudije sedi Bora Stankovic!" sa b92. net
Oak Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Dajte ljudi link da chujem hrvatskog komentatora.
lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Za te konkretno ne znam,ali ja sam prebacivao stalno da vidim sta kompleksasi seru,i srali su non stop.
Elldamar Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 (edited) A kad beshe oni igraju ? Oh,wait! Edited September 8, 2010 by Elldamar 1
Elldamar Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Btw: I mass facepalm je lak uz Sinalko!
chess Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=op5lMcsPZ40 trojku sam premotao 5 puta
Guest Administrator Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Steta sto se ne zove Sava ! SAVANOVICU VAMPIRU !
Grob Bez Dna Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 ROKAJ!!! ne mogu nista da kazem, ne znam kako sam ziv.
Oak Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Prochitah ovo negde, u pitanju je shpanski komentator. izjednacenje, srbi drze poslednji napad,loptu vodi teodosic izgleda da nece sutirati....idemo u produzetke jos samo 8,7,6,5,4,3..........3 puntos...teodosicccc!!!Oh dios mio de lucidez,de lucidez!!!!!.....3 segundos para el final...si podemos dar puntos durante 3 segundos,no,no,no...se puedo solo serbios!!!
SkullKrusheR Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 (edited) moja reakcija u zadnjem napadu: "nece valjda da shutira oda... TOOOOOOOOOOOO BREEEEEEE!!@$#%^" moglo se teu posle kosha na usporenom prochitati sa usana "mamu vam jebem u pichku". Edited September 8, 2010 by SkullKrusheR
Defunctus Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Prochitah ovo negde, u pitanju je shpanski komentator. izjednacenje, srbi drze poslednji napad,loptu vodi teodosic izgleda da nece sutirati....idemo u produzetke jos samo 8,7,6,5,4,3..........3 puntos...teodosicccc!!!Oh dios mio de lucidez,de lucidez!!!!!.....3 segundos para el final...si podemos dar puntos durante 3 segundos,no,no,no...se puedo solo serbios!!! http://www.youtube.com/watch?v=sgZrvFraoFQ 1
Gruja Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Teo je novi Djordjevic, treba imati muda za ono, posle Djordjevica i Bodiroge nismo imali igraca koji resava utakmice trojkama i koji ima petlju da to uradi.
Lord Iffy Boatrace Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Ne smes zaboraviti Gurovica.!
Dead Man Drinking Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Turci očekivano gaze janeze. Brine me to što će u finalu 15000 ljudi navijati protiv nas, k'o onomad u Grčkoj. Ali dobro, šta je tu je. Kad smo dobili Amere kao domaćine, možemo i u Istanbulu
Angelystor Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 U jebote pa Turci razmontirase Slovence o_0 A ja se nadao da zeleni mogu nesto... Bice to jebeno polufinale.
Stefan34 Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 A gde gledate prenos? Na RST1 Selo gori, na RTS2 neki ribari.
Grob Bez Dna Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 krlovo prozivanje skariola je sjajno.
Recommended Posts