Jump to content

Recommended Posts

Posted

dal će ovi da odigraju jednu utakmicu da mi ne skrate život za po 10 godina... bilo je zanimljivo u početku, sad mi već narušavaju zdravlje :haha:

teodosić aka balls of steel :D

Posted

Jel gledao neko na hrvatima , jel istina da su oni mentalni invlidi iali ovakve komentare :

Strucni konsultant HRT-a:"Selektor Spanije Skariola protestuje kod sudija zbog dosudjene tehnicke, a Duda Ivkovic protestuje da se Skarioli dodeli tehnicka!"

Komentator HRT-a:"U tome je svetski prvak Dusko Vujosevic!"

Sudija svira faul u napadu Spaniji,komentator HRT-a:"Nisam siguran da je ovo bio faul, mozda je svirano zbog toga sto iza sudije sedi Bora Stankovic!"

sa b92. net

Guest Administrator
Posted

post-496-12839669681794.jpg

Steta sto se ne zove Sava ! SAVANOVICU VAMPIRU !

Posted

Prochitah ovo negde, u pitanju je shpanski komentator.

izjednacenje, srbi drze poslednji napad,loptu vodi teodosic izgleda da nece sutirati....idemo u produzetke jos samo 8,7,6,5,4,3..........3 puntos...teodosicccc!!!Oh dios mio de lucidez,de lucidez!!!!!.....3 segundos para el final...si podemos dar puntos durante 3 segundos,no,no,no...se puedo solo serbios!!!

Posted (edited)

moja reakcija u zadnjem napadu: "nece valjda da shutira oda... TOOOOOOOOOOOO BREEEEEEE!!@$#%^"

moglo se teu posle kosha na usporenom prochitati sa usana "mamu vam jebem u pichku".  :haha:

Edited by SkullKrusheR
Posted

Prochitah ovo negde, u pitanju je shpanski komentator.

izjednacenje, srbi drze poslednji napad,loptu vodi teodosic izgleda da nece sutirati....idemo u produzetke jos samo 8,7,6,5,4,3..........3 puntos...teodosicccc!!!Oh dios mio de lucidez,de lucidez!!!!!.....3 segundos para el final...si podemos dar puntos durante 3 segundos,no,no,no...se puedo solo serbios!!!

http://www.youtube.com/watch?v=sgZrvFraoFQ

• Upvote 1
Posted

Teo je novi Djordjevic, treba imati muda za ono, posle Djordjevica i Bodiroge nismo imali igraca koji resava utakmice trojkama i koji ima petlju da to uradi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...