Bata Trokrilni Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Neka ide sve u kurac, vratite Duška.
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 moze da ostane , ali kao trener mladjih kategorija , poslati ga tamo , kao sto su scepoica u teleoptik , kazna za losh rad , jebiga . 1
Routasydän Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Ja mogu da razumem poraz, da neko izgubi, ali da igra letargicno, malokrvno .... to ne shvatam. Vlada je jako los trener, motivator, unistava velikom brzinom ono sto je Dule gradio 10 godina. F4 NLB lige je daleko, a i u domacem prvenstvu sa ovakvim pristupom ima da bude zajebano, samo sreca po Partizan sto se i Hemofarm raspada u zadnje vreme, mada sve to skupa je katastrofa za nasu kosarku. JEdino raduje sto se Radnici i Zvezda polako vracaju, kao i Igokea (njih smatram za nase)
El Karnisero Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Него,колико тимова испада из лиге?1 или 3?
Мајор Гашпар Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Мислио сам да ћеш рећи да га треба послати у, рецимо, Житиште. Него,колико тимова испада из лиге?1 или 3? 1
Routasydän Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Nadam se da ce Zadar ispasti jer ih nikad nisam voleo, cak ni za vreme SFRJ
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Jovanovic je suvise losh za Zitiste ...
Feniks . Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Da su kod Duleta igrali ovako letargicno i primili 55 poena za poluvreme, bilo bi svasta...trening u 7 ujutro za pocetak...a neko bi dobio i batine
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 (edited) ako nikog drugog onda sudije Edited December 12, 2010 by Hail Metal
Feniks . Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Bolje je uraditi bilo sta nego nista...
Grob Bez Dna Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 (edited) ne znam sta da kazem za ovu sramotu. VLADO MOLIM TE IDI ALI MOLIM TE IDI ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 55 poena za poluvreme od pretposlednje ekipe u NLBu... Ne znam šta da kažem, rekao sam da ću zadržati svoje mišljenje za sebe dok ne prođe utakmica sa Prokomom. ovo je prevrsilo svaku meru. sta cemo, tako je. ako je za neku utehu i Kaha je izgubila , nadam se da nece naci centra do utakmice sa Zalgirisom ... igrao je barac danas... jedino gist svetla tacka. ona doletanja sa vrha hale za zakucavanja su... Edited December 12, 2010 by Grob Bez Dna
Angelystor Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 (edited) igrao je barac danas... jedino gist svetla tacka. ona doletanja sa vrha hale za zakucavanja su... Zar se pre par dana nije Stanko povredio? o_0 Gist sa 3 ona zakucavanja na kraju pobedio. I on nam postigao poslednjih 9 poena ako ne gresim? Ali genijalstina toga da mi na -3 na 10 sekundi do kraja idemo preko Katica...uh. Ako posle (eventualnih) poraza ili od Prokoma ili na gostovanju posle toga Ciboni Vlada ne da otkaz, nema obraza. Ne sme ekipa da nam se pretvori u neku jebenu Cedevitu koja dobija samo kod kuce. Edited December 12, 2010 by Angelystor 1
Bata Trokrilni Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Kasno će biti posle tih poraza za ostavku. Treba da popravi šta je sjebao, obezbedi plasman među 16 u Evroligi i uhvati priključak sa vodećim timovima u NLB, pa posle da podnese ostavku i da kroz ta nova iskušenja neko sposobniji vodi.
Routasydän Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Kamenovan autobus sa igracima, Vlada dobio ciglu u vugla http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2010&mm=12&dd=12&nav_id=478806
Baal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 (edited) Bila bi greška dati sada otkaz Jovanoviću, nismo mi komšinica da posle jednog poraza dajemo otkaz trenerima. Smeta mi mnogo stvari kod Vlade, ali mislim da ga sada moramo istrpeti, bar do kraja sezone, mene fascinira koliko se igrači ne bore (sem Gista). Ok, treba trener da motiviše igrače, ali je evidentno i da ima neki problem u atmosferi između samih igrača, a ne samo između Vlade i igrača. Mislim da Prokom dobijamo, živi bili pa videli. Edited December 12, 2010 by trenje
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Moja preporuka grobarima je da najvise skandiraju Vardi , da nas malo pusti , to im je najvazniji igrac Malo sam se smirio posle soka i nervoze , treba sacekati tekmu sa Prokomom , ulazak u Top16 leci sve rane , i kad bi se to desilo rasterecenije bi usli u mec sa Krkom i Cibonom i u drugo deo sezone. Dobro je sto su i ostali konkurenti usrali motku m mi ne mozemo gore od ovoga , a Krka , Cedevita , Buducnost , Radnicki bolje , tako da josh nije sve sjebano , ali ono sto zabrinjava je pristup igri i evidentno stagniranje u igri . Kamenovan autobus sa igracima, Vlada dobio ciglu u vugla http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2010&mm=12&dd=12&nav_id=478806 Ko zna zasto je to dobro , mozda mu se povrati neki zdrav razum i sredi igru Partizana .
Sreta Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Uz malo srece ispadate iz lige , a mi na fajnal for . Sledece godine evroliga 1 5
Footog Qpoos Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 krajnje to je selo fora za grobare... vidis trn u tudjem oku,a ne vidis 17 slepera balvana u svom oko...(malo narodnog umotvora)... ostali nasi klubovi ne mogu ni da stignu da izgube u evroligi(nije tema,al...)... k'o baba si koja baca po komsijskoj livadi benzin da im krave ne pasu,a s'pravom su im krave bolje...
Sreta Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Zaboravio si da dodas - Ruka ruku mije , ne jebe lep nego uporan i nikada ne spavaj sa zenom koja ima istetoviran bodez ...
Footog Qpoos Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 ne zavrsava faks pametan,vec uporan...ta fora...a jebem ja,a ti navijas za zvezdu...
Sreta Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Svaka budala moze da jebe ne kapiram zasto si to pomenuo ? Drago mi je da i ti nekome radis ovo sto ja radim tebi Navijati za Zvezdu je stvar kucnog vaspitanja , a ti si to naveo u aluziji da Delije verovatno ne jebu !? Schwing schwing ...
Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Sretenka dosta o ustashama sa malog kalemegdana i ljutice bogdana . Kontam da si se sad pohrvatio malo zbog prosineckog , pa ti drago zbog zadra , ali obuzdaj emocije 1
Recommended Posts