Jump to content

Recommended Posts

Posted

To je ocekivano , i samim tim to povlaci za sobom da povreda Veselog nije teska , jer ce ocigledno igrati , steta sto Bozic nije stranac , trebalo bi u tom slucaju njega izbaciti .

• Downvote 1
Posted

Meni smeta sto u Partizanu domaci, mladi igraci ne dobijaju nikako priliku. Sve stranci + dva djeda Kecman i Pera. A pre par godina Hrvati su nam zavideli sto nam igraju uglavnom nasa deca, Novica, Tepic, Tripko .... a vidi sad.

Ova Zvezda jeste ocajna, ali ce mozda iz toga da se izrodi nesto dobro, mozda mladi Cvetkovic ili Nedovic stasaju u prave igrace na koje cemo moci da se oslonimo u buducnosti.

Cak i Heomofar, svi najbolji igraci im stranci - Borisov, Savovic i Crncuge + jedini nas Pavkovic koji je mator

Posted

Ал је Тегелтија испрозивао неког лика из савеза. Овај му се јавио у емисију а Теги онда кренуо да га испитује око купа и цена карата.

Изгледа да су карте скупље него за Евролигу. Изгледа да Човић мисли да стварно може да узме куп.

Posted

Ne volim Tegija, ali onu emisiju gde je isprozivao Covica sam gledao cak i u repriznom terminu. Neverovatno koje je govno taj Covic, a njegov patent je ako vec nemam navijace podici cu cene karata toliko da ne dodju ni njihovi navijaci.

Posted

Upravo tako , jedan od retkih sa mudima , ali sto ga stavljaju da cuva cetvorke poput Robertsa? Kad ode Veseli nadam se da ide na poziciju 3 .

meni je i gist vise trojka nego cetvorka. lazna cetvorka je, da se izrazim strucno.

Posted

bas su jadni sto ne prenose cetvrtfinale. Pricaju kako su nam propali kosarkaski centri po Srbiji, pa evo Vam prilike da uradite nesto za te mlade igrace, dajte da ih ljudi vide, saznaju nesto o njima.

Pizda im materina, jebale ih pare, mnogo ce da ustede sto ne prenose 4 utakmice

Posted (edited)

Na SOS-u repriza

23:05 Kosarka : kup Radivoja Koraca :

C zvezda:Radnicki

23:45 Kosarka : Kup Radivoja Koraca :

Fmp-Hemofarm

Edited by DBrave
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...