Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Ето, Звезда остаде без Јадрана. Следеће сезоне ће играти кикирики лигу..питање ко ће све играти у црвено-белом дресу.

Стари рецепт се зна - Недовић и Цветковић већ виђени у Партизану.

cvetkovica rado, ali nema mesta, miljenovic je tu.

Priča se da je sve dogovoreno sa Čakarevićem iz Radničkog da pređe kod nas, što je odlična vest, dečko je veliki borac i vrlo zahvalan igrač. Inače se i Nedović razmatra kao opcija, ali se još čekaju neke stvari da se poklope.

Спаса нам нема,пропасти нећемо. Ја могу само да честитам момцима. Ово јесте срамота за Звезду,практично смо у другој лиги,али њима ипак свака част. Борили су се за клуб иако није било плата,иако нису знали кад и где треба да тренирају,и да ли ће уопште тренирати. Шта ће бити у следећој сезони немам појма,али се надам само некој нормалној управи. А то је како ствари стоји изгледа немогуће у нашем клубу.

• Downvote 1

onda ce milosavljevic i on biti trojke sledece godine, a lucic cetvorka. dakle, dobra vest. ne znam sta da kazem za nedovica, nekako mi je tupav. :haha: al ce moj cale biti presrecan svakako ako dodje :haha:

Milosavljević ne može više od 5 minuta da igra na trojci, jednostavno nema visinu za to, Lučić je za sada projektovan kao trojka. Inače, sa Tepićem je sve završeno, ali se čeka kraj grčkog prvenstva da bude ozvaničeno. Za pozicije 4 i 5 uprava planira da potroši puno para da dovede kvalitetne igrače, verovatno ćemo samo sa dva stranca da igramo sledeću sezonu što me vrlo raduje. :)

Nije u dobrom odnosu otkad je prešao u Real, a nisu mu isplaćene poslednje dve plate i on se posle pola godine vratio iz Reala po poslednje dve plate i ovi su ga naduvali nešto u fazonu "platićemo ti, šta si navalio, bla bla". Poslednjih par godina igrači koji su odlazili iz Partizana su uglavnom "opraštali" poslednju platu, Novica nije hteo to i ovi se valjda uvredili. Mada je i on posle uzimanja poslednje dve plate davao neke izjave, tipa "sad konačno mogu da igram rasterećen" i tako to.

ako nema takvih informacija na forumu juznatribina onda prilicno lici na smesnu pricu.

Sanse da su vrati su minimalne, cak i za Tepica nije sigurno.

Edited by DBrave
  • Upvote 1

Za Tepića je završen posao, što pokušavaš da kontriraš kada mi je 100% tačna informacija? I kakve vee ima juznatribina sa ovime? Ovo je tačno, jer znam iz proverenih izvora, a sad to što ti ne veruješ u to šta da ti radim. Možeš i videti na ovoj temi pre koliko sam ja najavio povratak Tepića, pre nego što su uopšte počeli po novinama i sajtovima da objavljuju to.

Za Tepića je završen posao, što pokušavaš da kontriraš kada mi je 100% tačna informacija? I kakve vee ima juznatribina sa ovime? Ovo je tačno, jer znam iz proverenih izvora, a sad to što ti ne veruješ u to šta da ti radim. Možeš i videti na ovoj temi pre koliko sam ja najavio povratak Tepića, pre nego što su uopšte počeli po novinama i sajtovima da objavljuju to.

ma navikao sam da budem skeptican na takve informacije, da se posle ne razocaram ako se ne obistine :) Zivi bili pa videli, sigurno da bih jako voleo da gledam Novicu u nasem timu, u EL, a ne da trune u nekom klubu igrajuci 1,7min po utakmici...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...