Guest Bata Životinja Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Čudi me da se Radman nudi budući da deluje kao neko ko igra samo zbog para, ali nama treba neko za čitavu sezonu. Uostalom, on nije timski igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Radmanoviću je istekao ugovor ove godine tako da se on ne vraća ako se završi lockout, a i hoće da nastavi karijeru u Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Čudi me da se Radman nudi budući da deluje kao neko ko igra samo zbog para, ali nama treba neko za čitavu sezonu. Uostalom, on nije timski igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Oн је бре дилеја, који ће нам курац. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Radmanović je trenutno bolja investicija od Yianlian-a, koji je bio povređen i od povratka na teren nije pokazao ništa. Mada, bolje skače od Radmanovića i malo je krupniji čini mi se, ali Radmanović igra solidnu odbranu, bolje šutira i ima osećaja za dodavanje, bar se tako čini po onome što je prikazao prošle sezone u NBA ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 A nama treba četvorka sa odličnim šutem, tako da se tu Radman uklapa. Btw. dude got beat so bad he turned chinese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 pa ta Yianlian je veći od svih naših centara, kako uopšte da igra četvorku? Radman je možda sada stariji i zreliji, pa ako želi da ostane čitavu sezonu treba dobro to razmotriti, uostalom, Danilović zna bolje od nas kakav je Radmanović. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Majstorski smo stegli odbranu u drugom poluvremenu i zasluženo osvojili zlato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 sad još seniori da nauče od klinaca i Bog da nas vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 (edited) ja sam vise za kosookog, ali nije ni radman los. taman da jebe pesica zbog one banane 2002. stimceva reakcija posle kosa uz faul Edited August 22, 2011 by Grob Bez Dna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 http://www.sportske.net/vest/kosarka/rakocevic-vracam-se-u-zvezdu-ove-ili-iduce-godine-48724.html ово би било одлично! таман би од њега ови клинци могли масу да науче, а са њим и Пешићем може и на неке резултате да се рачуна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Kakav bedak za Keselja , verovatno nece igrati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Pa cek jel onda ide neko drugi umesto njega ili ne? Hocu reci,necemo valjda putovati sa manjkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 ни он ни Величковић. велики губитак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Pa cek jel onda ide neko drugi umesto njega ili ne? Hocu reci,necemo valjda putovati sa manjkom. Verovatno ocemo. Nema teorije da Dule nađe novog(nove)i da se dovoljno pripremi do prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 нема Дуда ту навику да позива замене. http://www.sportske.net/vest/kosarka/velickovic-otpada-keselj-ceka-odluku-lekara-48731.html "Idem na još jedan skener, nadam se da će sve biti u redu. Ako bude bilo potrebno igraću na svoj rizik", prenosi sport reči Kešelja. иначе, видим да нико не примећује да смо одбранили злато на Универзијади. свака част момцима! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 A zašto Kešelj ne bi nosio masku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 па, ако резултати не буду повољни, а он је рекао да хоће да игра уз ризик, вероватно ће да је и носи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Dobih dozvolu da kažem, Jonas Jerebko iz Detroita je isto jedan od ozbiljnijih pikova za poziciju 4. Ja bih bio najzadovoljniji da on dođe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 za čitavu sezonu ili do kraja lokauta? Pre bih voleo Radmana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Bilo ko da dođe na poziciji 4 igraće do kraja sezone, aka jednogodišnji ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Какав шут има овај мајстор за 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 (edited) Dobih dozvolu da kažem, Jonas Jerebko iz Detroita je isto jedan od ozbiljnijih pikova za poziciju 4. Ja bih bio najzadovoljniji da on dođe. uf, bolje ustajanje iz kreveta nisam mogao ni da zamislim. i ja sam za svedju, ako ne moze, onda kosooki. Какав шут има овај мајстор за 3? ako me secanje ne vara, malo vise od 30%. http://www.sportske.net/vest/kosarka/rakocevic-vracam-se-u-zvezdu-ove-ili-iduce-godine-48724.html ово би било одлично! таман би од њега ови клинци могли масу да науче, а са њим и Пешићем може и на неке резултате да се рачуна. da nauce kako se siluje i ne dodaje lopta? Edited August 23, 2011 by Grob Bez Dna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Pg3jdhaLuL0&feature=player_embedded#! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 omfg naravno da necemo putovati sa manjkom, i ovako treba jos neko da otpadne jer ide 12 igraca na prvenstvo. Imacemo uzasan problem na poziciji 4 gde ce Savan morati da odigra lavovski (kako uvek i igra), ali pitanje je ko ce igrati tih 15min kada se on odmara. Macvan mozda, ali videcemo. Ostale pozicije su manje vise ok, a da je univerzijada bila ranije verovatno bi bila pozvana jedna 4-ka iz te selekcije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts