Jump to content

Recommended Posts

Posted

yU3jo.png

Zvezdaši se ljute kada kažemo da ovo nije Zvezda, već FMP sa promenjenim imenom, a treniraju u FMPovim dresovima. :haha:

Posted

a to je Мајор Гашпар postovao 2 linka iznad tvog :lol:

Imam utisak da ovde niko ne cita sta drugi kace, sta li radite onda, budzite broj postova ?? :confused:

• Upvote 3
Posted (edited)

Ajde za Čendlera, al' brate najjači mi je ovaj sa Farmarom. Pa to je jedno od prvih NBA imena koje je došlo u ovoj sezoni :mrgreen:

Stvarno? Lol, na NBA.com je jedno od poslednjih vesti, mislio sam da je novo, jbg :mhihi:

Edited by WoS
Posted (edited)

Kuruze, danas mi rekoše, samo ne znam da li je negde objavljeno, izgleda da se igra utakmica u Leskovcu u 19h u nedelju.

EDIT: Sad vidim po netu, piše da se zove "Dani košarke "Ivan Tometić Špile"", turnir neki.

Edited by trenje
Posted

Био сам у Босни па нисам најбоље испратио ситуацију са овом реорганизацијом. Јебига анонимус сам.

Колико сам сконтао само је ФМП променио име на 5 година,покупио нам играче и узео грб? Шта се дешава после тих 5 година,воде ли се наше титуле на ту Звезду Београд сада?

Posted

Само не знам ко ће да реши проблеме у старој Звезди...

@Тоболачки Брејвхарт-Ја сам пре свега човек професионалац. Ба.

Posted

Tripko je ostao i bez suta od kad se nabucao , a vec smo jedared igrali bez njega , pa mi to ispada nekako logicno .

Milosavljevic je interesantan bio , mislim da se zbog iskustva malo slabije snalazio u nekim situacijama , ali je bio vise nego pristojan na pripremama . Pauniceva sprema je ipak presudila , jer ipak igra malo jacu odbranu od Branka .

Posted

Upravo to, za Tripka što si rekao. Mnogo je nabacio masu u rukama i promenio šut. Slažem se za Milosavljevića, Paun je spremniji nego on.

Posted (edited)

Tripko je ostao i bez suta od kad se nabucao , a vec smo jedared igrali bez njega , pa mi to ispada nekako logicno .

Milosavljevic je interesantan bio , mislim da se zbog iskustva malo slabije snalazio u nekim situacijama , ali je bio vise nego pristojan na pripremama . Pauniceva sprema je ipak presudila , jer ipak igra malo jacu odbranu od Branka .

bravo. kazes i ti nesto pametno nekad.

rasic je sigurniji suter od tripka, a popravio je i odbranu. a moze da odigra i keca ako treba.

zao mi zbog milosavljevica, ali se i kod njega vidi napredak, tako da mozda ode u london (nadam se da smo tamo) umesto paunica.

@trenje

bobi je ubedljivo najgori bio, ali je degenski ici sa cetiri visoka igraca.

Edited by Grob Bez Dna
Posted

zao mi zbog milosavljevica, ali se i kod njega vidi napredak, tako da mozda ode u london (nadam se da smo tamo) umesto paunica.

bice sve veca konkurencija na 1. i 2. kako vreme prolazi, ja ocekujem Nedovica vec sledece godine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...