DBrave Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 sa jedne strane me raduje jer cu gledati vise utakmica Evrolige, a sa druge mislim da je suludo i previse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 stize Macvan, sad bar prestaje nagadjanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 jedino mi je glupo sto nece igrati ABA ligu do kraja godine, al jbg. Partizan ima mesa pod kosem kao nikada do sada, ako bekovi budu imali dobre suterske veceri u Evroligi (a od pocetka sezone Milosavljevic i Andjusic su se vrlo lepo pokazali sto se tice trojki) eto grobarima vrlo lepe EL sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 nije kao da nece imati tekmu nedeljno u evroligi bar ce biti vise mesta u 12 za klince u ABA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 da, bukvalno Djekic dobija sansu karijere. Ako u narednih 2,5 meseca ne pokaze sve sto moze onda stvarno jbg. Bas mu se otvorilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butterfingers Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Dobre strane: Lock-out ne utiče, tako da je do kraja sezone u timu. Više prostora za razigravanje Đekića i mlađih igrača u ABA ligi. Potencijalno loša strana: Prisustvo u timu sredom/četvrtkom, a odsustvo subotom/nedeljom, možda može da utiče na njegovu formu, a verovatno i na igru čitavog tima. Kasno stiže u ekipu, a nikad jača EL samo što nije počela. Mada mislim da će sve biti ok, jer je ipak domaći igrač i ne bi trebalo da ima problema sa prilagođavanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 opet ja i opet avangarda: Imao sam tu srecu da putujem avionom posle utakmice Makabija u Beogradu sa njima do Beca oni su nastavili za Tel Aviv a ja za Dubaji ..dve stvari su mi bile uopecatljive Blat je apsolutni mega car i veoma doba lik kome sam prebacio na telefon " da volim crno bele " , on ima veliko postovanje prema nama i veliki je radnik dosta skroman covek potpuno atipican amer Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Јеша гробар, шта друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butterfingers Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Gvozdeni antisemizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 http://www.kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=7039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Ваљда ће данас све то да се заврши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 ispao je vrlo korektan, mada sam vise za atletu kao sto su to bili lazme, roberts i gist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Gist je cirkuzant, Mačvan je 300 puta bolja opcija nego on. Mada, slažem se da je bolje da je atleta, al' sa crncima nikad nisi na čisto, Mačvan će se odmah uklopiti u ekipu i ne mora da se privikava na evropski stil košarke kao crnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Gist je cirkuzant, Mačvan je 300 puta bolja opcija nego on. Mada, slažem se da je bolje da je atleta, al' sa crncima nikad nisi na čisto, Mačvan će se odmah uklopiti u ekipu i ne mora da se privikava na evropski stil košarke kao crnje. Cirkuzant koji je doneo pobedu protiv prokoma kod kuce, bez koje bi sezona bila promasaj sto se tice EL... Macvanu je ovo prilika da se konacno pokaze na velikoj sceni ili ostane veciti talenat. Videcemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 ako nista drugo, macvan ce raditi sa vladom, eto mozda neke koristi za reprezentaciju. vladu svi visoki igraci dosta cene. zvezda i olimpija ne igraju odbrane... svidjaju mi se ovi novi zeleni dresovi, elegantni su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Мачван ће до јануара моћи само Евролигу да игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 jebem mater onom Suboticu, retard...jebiga ne moze Morison sam, steta, odigrao je vrhunski, dzabe kad retardi sve usrase...fali nam centar, duva mnogo pod kosem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Subotic u napadu koristan k'o kurac na biciklu. Popovic mnogo dobro odbranu igra, mnogo teze su nas probijali kad je on cuvao njihovog pleja. Morison majstor, ali kao sto Love rece, ne moze sam. Bice bolje, jos se uigravamo, to je ocigledno, valjda ce se Covic otvori za jos nekog igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Одавно једна наша екипа није играла лошију одбрану. Рока им ко стигне по 100 поена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Kurac Morison vrhunski, svako ga jebe kao vola u odbrani, velika rupa. Džabe što da 30 poena u napadu kad primi 40 u odbrani. Čudo Olimpija nije igrala flastera na njega, on može svakome ubaciti 20 poena k'o iz pičke ako ga ne stisnu, stvarno je odličan napadač, ali u odbrani je duh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 А Пешић га похвалио због одбране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Ово што је Баал рекао. Да Морисон 30 поена,има одличан проценат шута,не испуцава се безвезе,све је то лепо. Али је спор као курац и у одбрани не постоји. Ове осцилације су ненормалне,не знам који им је курац. Надам се да ће доласком Поповића она гмазина Човић да оде на заслужену клупу. Нажалост,сви знамо да се то неће десити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 kako se morison ne ispucava? sutira covek cim primi loptu, samo sto pogadja, pa se ne primeti toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 I ovaj eksperiment sa Nedovićem na dvojci uopšte ne daje rezultata... Treba ga vratiti na keca, jbg. Čović ili Cvele moraju van tima i da vrati Lazića jer FMP nema defanzivca ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts