Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni arena fantasticno radila ,jeste Raduljica dao 31p , ali kad je Partizan gubio sa poenom razlike u zadnjoj cetvrtini , opet je Kecman imao muda da da 4 vezana poena i asistenciju .

Ipak ovaj Helios nema centra , nadam se da ce ova utakmica znaciti Raduljici na psiholoskom planu .

I jebao ga vec patrik Raduljica , daleko je on od Juinga ...:D

Posted

to, to, kad je teško - kecmanović. ništa bez duleta kecmana, ubice dečjeg lica, kamena temeljca ove, ipak, nesigurne ekipe.

kakav crni juing, raduljica je skotina, skot polard.

Posted

pio sinoc.

dajte pleja. ako raduljica bude igrao pola od ovoga, super. cinjenica je da ume, ali je budala. i da, sta treba da se desi da dm izadje iz igre i da anjdusic igra vise? o.0 danas dm 16 gresaka i zacini ih airball-om i ostaje u igri. :no:

Posted

Pogledao si sad SOS kos pa se kurcis , smesan si :P .

Aha. :P

Inače, kažu da je prva opcija za pleja Doron Perkins (igrač Makabija prošle godine).

Posted (edited)

Глинтић, Матерић, Веса Петровић... :rockdevil:

Звао неки лик Тегија прошли пут да га пита да ли би Веса Петровић из оних дана могао да заустави Брајанта. :haha:

Edited by Ефенберг
Posted (edited)

dominacijom, kako bi drugačije?

to milosavljević pokušava da liči na vesu, ali jedan je petrović vesa - jebač, presretač, tepač. sve može.

što su lepi dresovi bili te 2002.

Edited by vudurinator
Posted

A lucic bi mogao da zaigra odbranu , i koji su kurac doveli bertansa , odbrana ocaj , napad i nije toliko los s obzirom da ga organizuje stetocina .

gubi ovo partizan ocekivano

Posted

Onih prvih 7-8 minuta nasih...jedan od retkih trenutaka ove sezone da sam uzivao gledajuci nas. I onda udje Miljan i kaze catch me if you can :] Jaramaz 0, a Pera previse mrtav...

Ali dobijamo, ne interesuje me.

Posted

Au jbt kad i sasa bratic odigro dobro protiv ovakvog partizana... Tuga. Trener kriv, ne ume da izvuce najbolje iz ovih igraca

Posted

Овако се лопте не продају ни на српсколигашком нивоу. Катастрофа...

Можда Влада пусти Бертанса кад се буде играо последњи напад. Неће бити неизвесно, па нек се клиза по паркету, ко га јебе...

Jaramaz 0, a Pera previse mrtav...

Све је то стандардно. Као да је Јарамаз одиграо некад нешто.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...