Mustang Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Ma Tundzi je legenda, covek odbija da izgubi !!! Sto jes jes tu utakmicu nas ubiste, ali smo se predali pre vremena.... Svi sem njega !!! TUNDZI HEROJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vudun Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Je л' беше има неки булевар у близини Љутице Богдана? Ако има - да му га доделите! јес' да је ЉБ седиште ФК Централног Затвора, ал' ако чачнете неку улицу код Калемегдана ... Вук Бојовић има да вас прождере!
Baal Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Je л' беше има неки булевар у близини Љутице Богдана? Ако има - да му га доделите! јес' да је ЉБ седиште ФК Централног Затвора, ал' ако чачнете неку улицу код Калемегдана ... Вук Бојовић има да вас прождере! Pa ima, Bulevar JNA. Tj. sad je Bulevar oslobođenja.
Geozee Posted November 11, 2008 Author Report Posted November 11, 2008 Zvezda dobila Gmunden... puno oscilacija sto je rekao Pesic... Tadija roka... mnogo je dobar... Gmunden je previse divljacka ekipa, nije imala sanse protiv Zvezde... A Galatasaray ga sa sve Gurovicem (koji ne znam dal je igrao), Milojevicem i jos nekim pojacanjima, doziveo od Buducnosti 30 i nesto razlike...
Hamsun Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 (edited) GUROVIĆ MIRSAD! "Budućnost nema šta da traži"... 31 poen razlike, hvala, doviđenja ... ps - jeste, igrao je skoro čitav meč, dva poena... Edited November 11, 2008 by [kinetic]
hypnos Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 ma buducnost je razvalila turke .svaka im cast
El Karnisero Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 (edited) Zvezda dobila Gmunden... puno oscilacija sto je rekao Pesic... Tadija roka... mnogo je dobar... Gmunden je previse divljacka ekipa, nije imala sanse protiv Zvezde... A Galatasaray ga sa sve Gurovicem (koji ne znam dal je igrao), Milojevicem i jos nekim pojacanjima, doziveo od Buducnosti 30 i nesto razlike... Dobili Gmunden,Tadija se vratio.Sad racunam da ce on,Ovens,Marinovic i Kikanovic da budu konstantno dobri.Ako se to desi dobri smo. GUROVIĆ MIRSAD! "Budućnost nema šta da traži"... 31 poen razlike, hvala, doviđenja ... ps - jeste, igrao je skoro čitav meč, dva poena... Kako mi je drago...Kako bi voleo da propadne u Turskoj.Nego se plasim da bi se onda vratio u Zvezdu. Edited November 11, 2008 by El Karnisero
Grob Bez Dna Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Tadija roka... mnogo je dobar... hahaha ne lupaj, brate...dobar je protiv gumendena, heliosa i ostalih sila.
El Karnisero Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Dobar je samo jos da ga Pesic nauci da igra odbranu.
sabre Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 hahaha ne lupaj, brate...dobar je protiv gumendena, heliosa i ostalih sila. da jebote, kako moze da bude dobar kad je igrac zvezde, koji ti je kurac geozee
Routasydän Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Dule ima problema sa finansijskom magijom! Neka iscedi tubu kecapa na glavu, tubu majoneza, zatim namaze lice pavlakom i obrije se i magija ce nestati i klub profunkcionisati kako treba
El Karnisero Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Ja mislim da po Tepicevom misljenju za Zvezdu nije igrao nijedan dobar igrac.
sabre Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 nikad. a za partizan nijedan los bar ne skroz los
Routasydän Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Tepic ima problema sa kosarkaskom magijom, teba da ode ispred beogradske Arene i tri puta poljubi onu veliku loptu i kaze "bezi magijo od mene" i magija ce nestati
Axeanosilas Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Tадија је курац. Да је играч, играо би у Партизану. Иначе. честитке за синоћњу победу. Историјска, нема шта.
Mustang Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 (edited) Nema na cemu Istoricaru :) Edited November 12, 2008 by Mustang
Angelystor Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Grupa A: Roan, Zadar, Marusi, ASK Riga Grupa B: Dinamo Moskva, Lukoil, Barons, Uniks Grupa C: Bešiktaš, Himki, Orlandina, Avr Grupa D: Aris, Turk Telekom, Bnei Hašaron, Panelinios Grupa E: Lijetuvos Ritas, Asvel, Azovmaš, Gran Kanarija Grupa F: Bamberg, Turov, Šarlroa, Crvena zvezda Grupa G: Pamesa, Artland, Fortitudo, FMP Železnik Grupa H: Đirona, Hemofarm, Nimburk, Budućnost Hemofarm u kanda zaebanoj grupi. Tu je taj mocni Nimburk, josh jedna velesila sa kojom se Zvezda zlopatila u skorije vreme.
vudun Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Železnik ima da se muči sa Pamesom i Fortitudom, Zvezda sa Bambergom ... možda i Šarlroa može pomrsiti račune.
Geozee Posted November 12, 2008 Author Report Posted November 12, 2008 Ma proci ce Zvezda 100%... proci ce i osminu finala, a u 1\4 finalu ce ih sacekati neko jaci i onda cao... tako uvek...
Џејсон Њустед Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Ja mislim da po Tepicevom misljenju za Zvezdu nije igrao nijedan dobar igrac. Igrao je Divac
Routasydän Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 I Djordjevic, doduse na pocetku karijere A Tadija ne moze da igra u Partizanu id jednog prostog razloga - nije dovoljno ruzan! Samo akrepi mogu da igraju (i navijaju) za Partizan
Baal Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Da, CZ (centralni zatvor?) je prosto oličenje lepote.
vudun Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Igrao je Divac A Tadija ne moze da igra u Partizanu id jednog prostog razloga - nije dovoljno ruzan! Samo akrepi mogu da igraju (i navijaju) za Partizan Их, немој тако. Овај чика је био својевремено неизоставан део влажних снова, многих девојака. Kао и овај:
Recommended Posts