Routasydän Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 pretpostavljam da su imale jaku dioptriju ali nisu volele da nose sociva niti cvike
vudun Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Не знам, могу ти само рећи да је мало било равнодушних припадница нежнијег пола на Томашевићев шарм и бјути, с' краја деведесетих. Многе моје вршњакиње, док сам био пети, шести, седми разред ... су стално причале о Декију, неке чак и држале његове постере у соби ( можда га још увек и држе ). Једна моја комшика, која баскет обожава да гледа иначе, је цело лето висила код нас те '98 године када смо освојили СП у Атини. Сећам се одлично утакмице са Аргентинцима, тукли смо их, али је цео меч био неизвестан. Остаде ми између осталог, у меморији, и њена изјава како је Томаш најлепши наш кошаркаш у репки и како би га врло радо поручкала. Жена данас има 50 и кусур година. Значи нема која га цицолина не воли ... и старо и младо!
Routasydän Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Pa dobro, ja cuo i da ima ljudi koji vole da jedu svarglu i skembice pa to ne znaci da je to ukusno i lepo
vudun Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Знам да је Котурева жена докторица наука ( не могу да се сетим којих ), као и да предаје на факултету.
Grob Bez Dna Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 A Tadija ne moze da igra u Partizanu id jednog prostog razloga - nije dovoljno ruzan! Samo akrepi mogu da igraju (i navijaju) za Partizan jeretin, raicevic, misanovic...
KazimKazim Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 http://www.euroleague.net/competition/play...5&pcode=KPM
El Karnisero Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 A Tadija ne moze da igra u Partizanu id jednog prostog razloga - nije dovoljno ruzan! Samo akrepi mogu da igraju (i navijaju) za Partizan A da bi bio trener vec moras da budes natprirodno ruzan.
Routasydän Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 A da bi bio trener vec moras da budes natprirodno ruzan. svinjoglav! A test je ako bradavicasta svinja se uplasi i pobegne od tebe - dovoljno si dobar za Partizan
vudun Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 (edited) Доћи ће вам тај свињоглави главе, к'о по обичају ... тамо негде априла, маја ... време брзо тече. Edited November 12, 2008 by Вуду Соло Неле
Hail Metal Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Grupa A: Roan, Zadar, Marusi, ASK Riga Grupa B: Dinamo Moskva, Lukoil, Barons, Uniks Grupa C: Bešiktaš, Himki, Orlandina, Avr Grupa D: Aris, Turk Telekom, Bnei Hašaron, Panelinios Grupa E: Lijetuvos Ritas, Asvel, Azovmaš, Gran Kanarija Grupa F: Bamberg, Turov, Šarlroa, Crvena zvezda Grupa G: Pamesa, Artland, Fortitudo, FMP Železnik Grupa H: Đirona, Hemofarm, Nimburk, Budućnost Hemofarm u kanda zaebanoj grupi. Tu je taj mocni Nimburk, josh jedna velesila sa kojom se Zvezda zlopatila u skorije vreme. Kikiriki takmicenje , jedino vredi pogledati finale Himki - Dinamo Moskva , samo je pitanje koliko je njima stalo do ovog izmeta od takmicenja. Himki je jak ko zemlja : Garbahoza , Delfino , Palasio ...
Geozee Posted November 13, 2008 Author Report Posted November 13, 2008 jeretin, raicevic, misanovic... SHTIMAAAAAACCC!!! Jao, kako ja njega mrzim... non stop otvorena usta, ko siptar neki... lozana prvoklasna... uhh... kako mi je ogavan...
Baal Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Kikiriki takmicenje Vidi ove cigose pričaju nešto o lepoti trenera: Razmišljam nešto i gledam čiju ću sliku da odaberem od vaših trenera i onda se setim da pitam, koliko ste promenili trenera u prethodnih 10 godina? 20?
Mustang Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Stimac mi je komsa sa Karaburme, nije los lik, a i prilicno je zagrizen... Bice on super pojacanje, videcete !!
Geozee Posted November 13, 2008 Author Report Posted November 13, 2008 On je PO MENI retard... Keshelj je izmislio kosarku za njega... A i Elmedin... On je samo strvina i to je to... makar po meni... Vidi ove cigose pričaju nešto o lepoti trenera: Ma pusti Routikuracpalac... lupio pa ostao ziv...
Џејсон Њустед Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Da li znate, Axe je izuzet, da vam je trener bio Moka Slavnic ? Moguce da je i igrao ali to vec ne mogu da tvrdim ili kako je to ovde popularno MOZDA ?
Routasydän Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Znaci jevandjelje po Geoziju tako kaze :) Da ti nisi mozda lep i zgodan poput nekoga od prozvanih pa se bunis?
Geozee Posted November 13, 2008 Author Report Posted November 13, 2008 Boze me sacuvaj... doziveo sam da me matori konji prozivaju... idi bre leci se...
Geozee Posted November 13, 2008 Author Report Posted November 13, 2008 Lepo je to... al ovde covek ne sme da pogresi da ga ne bi odma napali... gori ste od novinara... svaku sitnicu mozete da obrnete i da je upotrebljavate dok ne umrete... bas jadno... to ne bi uradio ni klinac od 15 godina...
Routasydän Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Ovaj forum sluzi da bi se zezali, smejali i ubijali vreme, a ti se primas i padas u vatru kao klinac od 15 godina Sve je ovo zezanje prijatelju, opusti se bre malo
Geozee Posted November 13, 2008 Author Report Posted November 13, 2008 Da, lepo je kad se prozivamo vezano za sport... i sad, kad god ja nesto kazem, vi cete reci: "MOZDA!"... i onda sve ode u picku materinu... to nema veze sa temom i "zrelim" prozivanjem... smara... ajd, odo ja u grad... Uzdravlje!
vudun Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Vidi ove cigose pričaju nešto o lepoti trenera: Baale, zaboravio si plejmejt of decenije:
Recommended Posts