Jump to content

Recommended Posts

Posted

Не знам, могу ти само рећи да је мало било равнодушних припадница нежнијег пола на Томашевићев шарм и бјути, с' краја деведесетих.

Многе моје вршњакиње, док сам био пети, шести, седми разред ... су стално причале о Декију, неке чак и држале његове постере у соби ( можда га још увек и држе ). :mhihi:

Једна моја комшика, која баскет обожава да гледа иначе, је цело лето висила код нас те '98 године када смо освојили СП у Атини. Сећам се одлично утакмице са Аргентинцима, тукли смо их, али је цео меч био неизвестан.

Остаде ми између осталог, у меморији, и њена изјава како је Томаш најлепши наш кошаркаш у репки и како би га врло радо поручкала.

Жена данас има 50 и кусур година.

Значи нема која га цицолина не воли ... и старо и младо!

Posted

Знам да је Котурева жена докторица наука ( не могу да се сетим којих ), као и да предаје на факултету. :):da:

Posted
A Tadija ne moze da igra u Partizanu id jednog prostog razloga - nije dovoljno ruzan! Samo akrepi mogu da igraju (i navijaju) za Partizan

A da bi bio trener vec moras da budes natprirodno ruzan. :mhihi:

Posted
A da bi bio trener vec moras da budes natprirodno ruzan. :mhihi:

svinjoglav!

A test je ako bradavicasta svinja se uplasi i pobegne od tebe - dovoljno si dobar za Partizan :)

Posted (edited)

Доћи ће вам тај свињоглави главе, к'о по обичају ... тамо негде априла, маја ... време брзо тече. :mhihi:

Edited by Вуду Соло Неле
Posted
Grupa A: Roan, Zadar, Marusi, ASK Riga

Grupa B: Dinamo Moskva, Lukoil, Barons, Uniks

Grupa C: Bešiktaš, Himki, Orlandina, Avr

Grupa D: Aris, Turk Telekom, Bnei Hašaron, Panelinios

Grupa E: Lijetuvos Ritas, Asvel, Azovmaš, Gran Kanarija

Grupa F: Bamberg, Turov, Šarlroa, Crvena zvezda

Grupa G: Pamesa, Artland, Fortitudo, FMP Železnik

Grupa H: Đirona, Hemofarm, Nimburk, Budućnost

Hemofarm u kanda zaebanoj grupi. Tu je taj mocni Nimburk, josh jedna velesila sa kojom se Zvezda zlopatila u skorije vreme.

Kikiriki takmicenje , jedino vredi pogledati finale Himki - Dinamo Moskva , samo je pitanje koliko je njima stalo do ovog izmeta od takmicenja.

Himki je jak ko zemlja : Garbahoza , Delfino , Palasio ...

Posted
jeretin, raicevic, misanovic...

SHTIMAAAAAACCC!!! Jao, kako ja njega mrzim... non stop otvorena usta, ko siptar neki... lozana prvoklasna... uhh... kako mi je ogavan... :puke:

Posted
Kikiriki takmicenje

:)

Vidi ove cigose pričaju nešto o lepoti trenera:

Svetislav_Pesic_0001.jpg

sagadin_v.jpg

Razmišljam nešto i gledam čiju ću sliku da odaberem od vaših trenera i onda se setim da pitam, koliko ste promenili trenera u prethodnih 10 godina? 20? :)

Posted

On je PO MENI retard... Keshelj je izmislio kosarku za njega... :da: A i Elmedin... :da: On je samo strvina i to je to... makar po meni... :da:

Ma pusti Routikuracpalac... lupio pa ostao ziv...

Posted

Lepo je to... al ovde covek ne sme da pogresi da ga ne bi odma napali... gori ste od novinara... svaku sitnicu mozete da obrnete i da je upotrebljavate dok ne umrete... bas jadno... to ne bi uradio ni klinac od 15 godina...

Posted

Ovaj forum sluzi da bi se zezali, smejali i ubijali vreme, a ti se primas i padas u vatru kao klinac od 15 godina :)

Sve je ovo zezanje prijatelju, opusti se bre malo ;)

Posted

Da, lepo je kad se prozivamo vezano za sport... i sad, kad god ja nesto kazem, vi cete reci: "MOZDA!"... i onda sve ode u picku materinu... to nema veze sa temom i "zrelim" prozivanjem... smara... ajd, odo ja u grad... Uzdravlje! :pivopije:

Posted

Svetislav_Pesic_0001.jpg

sagadin_v.jpg

Baale, zaboravio si plejmejt of decenije:

16560635304808d46225e81828587908_big.jpg

th_95526_get_img_122_347lo.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...