xVAKZx Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Da je najjaci Partizan u to ne sumnjam,ali sam ocekivao da nece toliko da zapinje protiv FMP-a ,posto ima samo jedan poraz i ubedljivo je prvi
Angelystor Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Pa nije bash ubedljivo. Zadar ima 3 poraza. Shto znachi, da su izgubili sinoc, i onda izgubili od zadra u gostima, onda bi, uz poraz odredjene visine mogli da budu drugi. To ce sigurno biti kljuchni mech...
kuruz Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Koлега, ти си баш волео ону емисију са Ацом поштаром, је л' да? ШББКББ и те форе...
kuruz Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Pa nije bash ubedljivo. Zadar ima 3 poraza. Shto znachi, da su izgubili sinoc, i onda izgubili od zadra u gostima, onda bi, uz poraz odredjene visine mogli da budu drugi. To ce sigurno biti kljuchni mech... Шта би било кад би било.
Angelystor Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Pa dobro..i shta s tim? A i anyway, nem ideju o kojoj emisiji prichash...
Geozee Posted January 9, 2008 Author Report Posted January 9, 2008 Meni samo nije jasno kako je partizan ovaj jedan poraz doziveo od raspalog FMP-a... slabiji su nego ikad... sto mi je jako cudno...
Angelystor Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Pa jbg start sezone, 2. kolo chini mi se beshe, josh nisu bili uigrani, FMP josh nije bio jadan kao sad..i jbg. No to je manje bitno sad. Treba sutra isprashiti Madridjane kako valja. Ja verujem u pobedu! I prolaz na kolokvijumu iz menadzmenta!
Geozee Posted January 9, 2008 Author Report Posted January 9, 2008 Nek je sa srecom sutra... I ja verujem u oba... samo veruj u to i bice sve ok... (ja poznat kao veciti pesimista, al ok)...
Мајор Гашпар Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Fener pobedio Roan, Lotomatika Nemce. Znaci 4 pobede Lotomatike. Jbg, veceras mora da se ide na pobedu.
Geozee Posted January 10, 2008 Author Report Posted January 10, 2008 Odgovara nam sto je roan izgubio, al nam ne odgovara sto je roma dobila... kako jedino mi izgubismo od raspalih nemaca...
Angelystor Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Bolje pitanje je kako to da oni samo nas mogu da pobede takodje ne ide na ruku Cibonina pobeda nad Milanom...
Angelystor Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 znachi kako dobar sketba mushka borba, biju odbrane...ja sam zadovoljan kako se drzimo, ali bre Tripko jadan ne moze trojku da ubode? Gimme a break! A ko je vodeci na listi strelaca? Slavko Vranes :) Chovek i zakucao! i dao kosh/faul!! E sad sam sve video..
Мајор Гашпар Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Navijanje ludnica...jedno od najboljih.
kuruz Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Moгу да ти пуше Милтоне, Милтоне, Милтонеееее! :) Партизан никад гора појашања није довео.
Mustang Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Ma stipu to, Duda nam je trener!!! ekstra! Zanimljivo da nije potpisao za selektora nego za trenera... Kaze da dovodi Obradivića...
Angelystor Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 znachi...ja ne znam koj se klinac deshava sa ovim likom..ne moze bre SAM jebenu trojku da mune... kolega@ Da znash...Strahinja the useless, Milton the neizivljeni Amer, Slavko....pa, Slavko me sinoc zasenio kad uspeo da zakuca, i da kosh faul ali dotle samo bol i tuge sa njim... bek-shuter je za paritzan postala misaona imenica jbt..
kuruz Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Да, Урош је имао светлих момената прошле сезоне, али ове је очајан... Беше против Хувентуда одиграо утакмицу сезоне?
Мајор Гашпар Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Po meni je taj Tripkovic precenjen igrac. Nesto poput Luke Bogdanovic. Mogao je mnogo vise da postigne. Velickovic je, ocigledno, u padu forme. Jbg, mlad je...desava se. Mozda je i umor jedan od faktora. Sreda-subota.
Angelystor Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 kolega@ Jes more, i to u gostima, tad ga hteo shut ki nezdravog.. Velichko se oporavlja od povrede, to mogla sjebalo, ali vratice se imho soon. On nije napadachki chovek, odbranu sasvim dobro radi ove sezone.
kuruz Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Каква луда утакмица, какви су ово дебили у Будућности, какав је ментол онај Мишановић. Укратко...
Geozee Posted January 13, 2008 Author Report Posted January 13, 2008 Ja da sam igrao, od onih suteva dao bi makar 2 trojke... poznajem sebe i garantujem zivotom da bi bolje sutirao od Tripkovica... ne znam sta se desava sa njim... on pre dve godine nije mogao da promasi trojku... koj mu kurac, ja ne znam... Sto se Zvezde tice, veoma zanimljiva utakmica, Buducnost malo ispala tupava, al ok... i da je izgubila Zvezda, nista se znacajno ne bi promenilo... vec se zna otprilike ko ce ici u top 8... Zvezda poprilicno lose igra, s obzirom kakvu ekipu i budzet ima... i najslabija tacka joj je trener... tj. raspali Karadzic... goreg "strucnjaka" ja mislim da nisam video... pogledajte sta vam sada Trifunovic radi u Lietvous Ritas-u... Odbacili ste ga kao djubre zbog slovencine raspale... koja greska... mada, na greskama se uci...
kuruz Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Доцимер добио две карте за Слован од Спорта, па смо ишли да гледамо. Урошу људи звижде горе него Вранешу.
fiction Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Ja da sam igrao, od onih suteva dao bi makar 2 trojke... poznajem sebe i garantujem zivotom da bi bolje sutirao od Tripkovica... ne znam sta se desava sa njim... on pre dve godine nije mogao da promasi trojku... koj mu kurac, ja ne znam... Sto se Zvezde tice, veoma zanimljiva utakmica, Buducnost malo ispala tupava, al ok... i da je izgubila Zvezda, nista se znacajno ne bi promenilo... vec se zna otprilike ko ce ici u top 8... Zvezda poprilicno lose igra, s obzirom kakvu ekipu i budzet ima... i najslabija tacka joj je trener... tj. raspali Karadzic... goreg "strucnjaka" ja mislim da nisam video... pogledajte sta vam sada Trifunovic radi u Lietvous Ritas-u... Odbacili ste ga kao djubre zbog slovencine raspale... koja greska... mada, na greskama se uci... Poznavajuci kosarku,mislim da ne bi bio u stanju da primis loptu u krugu 6,25.Ukoliko je slucajno primis ne bi ti dozvolili da se dignes na sut...Ne ide ga sut pa sta.Mene vise brine sto je Tripko rupa u odbrani otkad igra u Partizanu.Mislim da ce ga Dule tolerisati jos ovu godinu i to je to.
Recommended Posts