darkonet Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Mislim da je najveca makljaza bila--sto je preneo i eurosport kao slika dana ,tuca izmedju igraca Zvezde i Telindusa iz Belgije u evrokupu od pre nekoliko sezona.Verovatno se svi secate toga!! Kako smo ih razvalili!!! Sto se tice ovog kola NLB----Partizan--ni sam ne shvatam kako je Olimpija dozvolila da izgubi onakvu utakmicu protiv razbijenog Partizana u prvom poluvremenu kome nista nije polazilo za rukom!!!!Bez ikakve akcije, ideje, nista!!!!U drugom poluvremenu druga pesma,smusena Olimpija sa precenjenim Golubovicem,nije se ni ocekivalo drugacije osim 8 uzastopnog poraza!!!!Ljudi oborice Mutin rekord iz 1998 mada su male sanse da ce posle toga Olimpija na F4 evrolige!! Zvezda---emotivno ispraznjena posle derbija, sto je Kari i nagovestio!!!!Pobeda kakva takva,bitno da je pobeda!!!Sad sledi Sarlroa, pa Hemofarm gde ce se videti da li ova ekipa stvarno nesto moze da ucini!!!Jebes ti kad imas 7 dana da se pripremis za mec s Partizanom koji se igra u nedelju a on se u petak vraca iz Grcke posle utakmice Euroleague!!! Sada kad krene ritam sreda-subota tu ce se videti da li su ti momci kadri da urade nesto veliko u ovoj sezoni!!!!
El Karnisero Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Najjaci komentar- To Roli Srbine!
Routasydän Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Secam se te tuce sa Belgijancima, ali to je bila ne bas tako skoro. Secam se kako je Stefanovic zakucao nekog njihovog igraca i patosirao ga Uh, kako sam uzivao kad sam to gledao
Angelystor Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Šarlroa - Crvena zvezda 71:65 Pamesa - FMP 83:58 Bilbao - Hemofarm 78:67 0/3
vladream Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Jebes ti kad imas 7 dana da se pripremis za mec s Partizanom koji se igra u nedelju a on se u petak vraca iz Grcke posle utakmice Euroleague!!! Sada kad krene ritam sreda-subota tu ce se videti da li su ti momci kadri da urade nesto veliko u ovoj sezoni!!!!
jana03 Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 да не квотујем свима олимпија реално није здњих пар година неки тим па не видим шта их кошта да шлепају џику са 567 пораза занима шта ће усташко-јадранско,говнарски лоби да уради поводом ове туче и ко ће и како да буде кажњен да су наши то урадили са би били бановани ко ја на гранду а сећам се телиндуса то је било легендарно ладно су нам пустили на дневнику2 да гледамо макљажу
Baal Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=330629 Jebem mater hrvatskim kompleksašima.
darkonet Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 CSKA dobio jedan razlike----toliko je dobila i Zvezda jos smo posti gli i vise koseva----znaci da je Zvezda za nijansu bolja od CSKA
Grob Bez Dna Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 :) sto govori da je sarloa najjaca ekipa u evropi :)
darkonet Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 fora Groblje, sta se odma' lozite!!!!!!!!!
Grob Bez Dna Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 pogledaj smajlije...i ja se zajebavam, bre....
Hail Metal Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 22-14 naspram 22-18 , slobodna bacanja postaju nocna mora za Partizan , to je i presudilo , sve u svemu moramo biti zadovoljni , ovakom igrom bi se dobilo 90% evroligaskih ekipa , CSKA je bolji sigurno od barem 1/3 NBA timova.
KazimKazim Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Pa od Oklahoma Tandersa, Sarlot Bobketsa i LA Klipersa sigurno, smem da potpisem
Feniks . Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Sad cemo da izgubimo i od Efesa kuci i ode sve u tri lepe...ovo je bila sansa kakva se ne propusta...
Angelystor Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Sad cemo da izgubimo i od Efesa kuci i ode sve u tri lepe...ovo je bila sansa kakva se ne propusta... Ma nemoj, a pobedu protiv CSKA su pred start Evrolige svi upisali kao sigurnu? Za shta vi kukate.. Blah, voleo bih i ja da pada shampion Evrope po drugu sezonu zaredom u Pioniru, ali jebiga... Fino za sada stojimo, bitno je da dobijemo Panionios kuci i Armani u gostima, jos Efes doma ako dobijemo sigurno smo prosli, doduse i bez te mozemo da se nadamo prolazu. :) sto govori da je sarloa najjaca ekipa u evropi :) Ja mislim da je ipak Nimburk Edited November 26, 2008 by Haris Brkić
vudun Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Pa od Oklahoma Tandersa, Sarlot Bobketsa i LA Klipersa sigurno, smem da potpisem Виктор Хријапа и Зоран Планинић су имали НБА искуство. Можда још неко, ал' сам га испустио. Ленгдон играо за САД још '98 године на СП. То тек вечерас сазнах од свезнајућег Шаренца ...
KazimKazim Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Za Lengdona sam znao, pomno sam pratio SP u Grckoj '98, al nisam znao da ima eskimske krvi u sebi Ludi Sarenac, koji kralj
Grob Bez Dna Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 tad sam bio u grckoj na moru, gledali utakmice sa nekim grcima u restoranu...kad smo dobili ruse hteli da nas pobiju haha od 40 ljudi nas 7 navija za nas, a ostali za ruse...haha do jaja bese.
El Karnisero Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 CSKA dobio jedan razlike----toliko je dobila i Zvezda jos smo posti gli i vise koseva----znaci da je Zvezda za nijansu bolja od CSKA :) sto govori da je sarloa najjaca ekipa u evropi :) Kakvi neocekivani obrti. Sad cemo da izgubimo i od Efesa kuci i ode sve u tri lepe...ovo je bila sansa kakva se ne propusta... ajd, ne budi pesimista. Covek je realan.
Grob Bez Dna Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 ide li neko sutra na partizan - vosa?u bgu sam sutra, pa cu verovatno navrnuti.
Routasydän Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Drobe potpisao za Efes, sad taman protiv Partizana da se pokaze koliko vredi
Grob Bez Dna Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 da.to je onaj sto daje trice iz auta.
Recommended Posts