El Karnisero Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Jebiga morao sam da kazem kad je bila pauza izmedju prve i druge cetvrtine. Znaci da utvrdim.-Bjelica mater ti jebem.
lemmy sixx Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Katastrofa...ocajna igra u skoku,mnogo gresaka i losih dodavanja...uzasno odigrano.
Grob Bez Dna Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 vodili ste dok nije bjelica dosao na pleja, onda su ovi poveli...kasnije se odlepili. brate, sto on sa 209cm igra pleja?mislim, boli me kurac, samo pitam.
Grob Bez Dna Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 nelogicno mi, pa pitam.ucinak mi se svidja.
vudun Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 ZanParty rutinski sa Novosađanima. Zadar odrao limenkare ... Zvezda pukla 20 razlike od farmaceuta. Osvetio im se Džo Vukosavljević vala ... Rekoh ja da je Hemofarm jedan od glavnih konkurenata za titulu još pre početka sezone, a pojedinci ''jok bre, ma veze nemaš itd.''
Angelystor Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 ide li neko sutra na partizan - vosa?u bgu sam sutra, pa cu verovatno navrnuti. Heh, ishao sam ja... izem ti tekmu I ona Vojvodina igra neki basket? Sad gledam, 106:28 index XD i to nam josh Tepic/Lasme/Ubica (relativno) malo igrali. Vukasin je do jaja odigrao, lepo iskoristio minutazu, Veseli - dechko me odushevljava! Shteta shto mu ono kucanje nije proshlo i shto barem jednu trojku ne nabode. Rashic jedini koji je zasravao i bio nezainteresovan Hemofarm sam ochekivao da ce da dobije Zvezdu, ali svakako ne onako lagano.. A FMP... ..Pa ne verujem Pre svega, frapantan podatak je 12:27 odnos u faulovima, i chinjenica da je FMP samo dva puta shutirao bacanja..i promashio oba Index: 125:20!!! Posle chitah komentare, mislio sam da ce na sudije da se bune, jok more, Klipa chestita Zadru Dakle, propade FMP...
Hail Metal Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 E a jel' znate neki sajt gde se mogu pratiti kosarkaski rezultati? ili www.lavovi.com
darkonet Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 i treba Klipa da cestita Zadru, gledao sam utakmicu na HRT-u posto je bilo dosadno gledati onu na FOX-u!!!!
Grob Bez Dna Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 (edited) nije losa bila ni ona na rt vojvodini. Edited November 30, 2008 by Milenko Tepic
jana03 Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 je tek sad video on u tuču u splitu + sam pročito da sad cibona preti istupanjem iz lige pošto su im kaznili ovog maršala 1. jeste li videli kako se ponašaju sudije u samo trenutku tuče, nisu kurcem mrdnulida spreče tuču 2. igrači cibone sprečavaju splićane da spasu onog malog kad ga je Roli mauntovao živo me zanima šta će bude jebo im ja majku ustašku
Grob Bez Dna Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 ahahaha evo, sad rece tegi da ce mozda gurovic u zvezdu!
Fake City Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 ahahaha evo, sad rece tegi da ce mozda gurovic u zvezdu! http://www.youtube.com/watch?v=oDViXo14d34
El Karnisero Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Jebem mu ja mater neka ga u Turskoj,meni ne treba.
El Karnisero Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Pobedismo ali sam stigao da vidim samo zadnjih 5 minuta a tu se ne zna ko je gori bio.
Routasydän Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Prvih 5 minuta je bilo lose, onda smo udarili presing i razbili ih, na 7-8 minuta pred kraj smo imali 20 razlike i onda se krenulo da smaranjem, odugovlacenjem, greskama. Ali na moje iznenadjenje Pesko je dugo drzao u igri S. Milosevica (serem mu se u prezime) koji nema veze sa kosarkom. Smorio je za medalju. A stao nam je i sut. Jbg
El Karnisero Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Ja se nesto uzdam u ovog raspalog Robertsa,kao da je poceo malo bolje da igra...
Routasydän Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Odigrao je odlicno! Jaoj kako je zakucao onu loptu, kako sam skocio iz fotelje i proderao se kao medved Akcija definitivno za Top 10 A ubo je i par bitnih trojki. U stvari svi su picili trice kao blesavi
El Karnisero Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Samo jos da Kovac i Bakic umru a Bjelica krene da igra trojku...Treba nam trojka tu nam samo Keselj valja.Onaj Milosevic do sada nista nije pokazao.
Routasydän Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Bosanac Milosevic je odlicno odigrao danas. Vidim nesto Gurovic moli da se vrati u Zvezdu, ali ne verujem da ce uprava pristati na to, a i jbg, kako bi on i Kikanovic saradjivali.... a i Gurovic je drugi Koroman, koji ce nam .... jbg
El Karnisero Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Gurovic je kretencina koja unosi nervozu u ekipu i trosi previse lopti.Neka ga u Turskoj.
Baal Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Nikako vam ne treba Gurović, samo će sjebati ovu ekipu koja može biti veoma dobra.
Routasydän Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Tako je, ja bih recimo vise voleo da vidim Koljevica u Zvezdi
Recommended Posts