Jump to content

Recommended Posts

Posted

На Нестеровића не рачунај, пре би играо у Тиволију за своју Олимпију него ли за Партизан.

А Голубовић није ништа искуснији од Ракоча, јесте нешто бољи ... али не и искуснији.

Весели је драгуљ који ће много значити Партизану на пролеће, видећеш ... а и поред свог неискуства, тврдим да је квалитетнији кошаркаш од Самарџиског. Кога је иначе Дуле и отерао својевремено.

Један солидан плеј као подршка Рашићу да, неки нови центар у овом тренурку не.

Имамо петорицу високих момака, мање више равноправног статуса, те се отвара широко поље за тактичку комбинаторику.

Млађани Бешовић је шести. ;)

Posted
Igramo centarsku igru.Marinovic i Keselj i 3 petice. :rockdevil:

Да сам на месту Пеше, турио бих искључиво циганска стабла да играју целу текму...док се не погрбаве. :twisted:

Posted

Gledao sam CZ - Cibona, prvo poluvreme , tj koliko mi je rukomet dozvoljavao i sam kraj , to nije kosarka po mojem ukusu , trci , sutiraj , pa Kikanovic cim primi loptu suta , i sa 5.5 metara , ima ok sut sa distance , ali s obzirom da je petica ucinak od 50% za dva poena u NLB ligi je losh , ovo je druga utakmica zvezde da sam gledao i nisam nesto impresioniran , Pesic forsira brzu kosarku , to je moderan pristup , videcemo koliko ce ta filozofija biti dobra za nastavak sezone.

Sa druge strabe solidan Partizan , misaona kosarka koju forsira kosarkaski Kapelo Dule Vujosevic , sa prosekom primljenih poena tek nesto preko 60 , kosarkasni katanaco , kao sto igraju CSKA , Sijena , Panatinaikos .... vise sam pristalica takve pozicione kosarke , malo usporene , Vranes odlican , Lasme fantastican , nadam se prvom mestu zbog neophodnih bodova !Ali fali bolja igra bekova to je evidentno !

Posted

Gledao sam obe danasnje utakmice, Hemofarm - Azovmas i Zvezda - Pamesa , ocekivani rezultati , nisu mi jasne oscilacije Zvezde , u prvom poluvremenu ubiju protivnika pa stanu ,ali nije da mi je zao zbog toga :D , Vule Avdalovic ih potopio sa tri vezane trojke :) , Stimca jos uvek smatram za malo pametnog centra , ali mora se priznati da sve nadoknadjuje borbenoscu , i danas je bio odlican . Sto se tice igre sve isto kao i sa Cibonom .

Hemofarmu bi bilo lakse , i ne bi imali problema , da su Vrscani napunili halu, sramota da takav tm , sa takvim rezultatima nema podrsku u evro kupu .

Posted
Pešić je novinarima kazao da Zvezda ove sezone neće osvojiti nijedan trofej.

"Ove sezone trofeja neće biti, a ako ih bude, priznaću grešku. U vrhunskom sportu nema slučajnosti i sreće, već mora svaki dan mnogo da se radi. Mi možemo Partizan ili Cibonu da dobijemo jednom ili čak dva puta, ali ne možemo u kontinuitetu da ih pobedjujemo, jer i dalje postoji razlika u kvalitetu", rekao je Pešić.

Pojedinci su se baš razljutili na ovu Karijevu izjavu. :da:

Posted
Ова друга слика ти није довољно добра.

2612cya.jpg

Имам такве патике. :rockdevil:

Pa u pravu je,to su cinjenice.Samo sto je malo glupo da tako nesto javno kaze.

Није глупо, свака му част за искреност.

Posted

Moj je говорио Анд један. :) :)

Добре су, ово је четврта година како их носим, а још нису пукле, само се ђон излизао.

Posted
Није глупо, свака му част за искреност.

Glupo je.Lose po moral ekipe i imidz ekipe u javnosti.Sta ocekivati od igraca ciji trener javno izvaljuje da nisu dovoljno dobri i da nema sanse da ista osvoje?Iako je upravu,to se tako ne radi.

Posted

Звезди то треба, пре њега су стално причали неке празне приче, а њему свака част што није еуфоричан и што реално прича о клубу у којем ради, пошто навијачи то заслужују.

Posted
Glupo je.Lose po moral ekipe i imidz ekipe u javnosti.Sta ocekivati od igraca ciji trener javno izvaljuje da nisu dovoljno dobri i da nema sanse da ista osvoje?Iako je upravu,to se tako ne radi.

Word.

Posted

Zvezda je i dalje u OK poziciji da ode na Final 8, kontam da će Pamesa imati 6-0 i u ovoj grupi bez obzira na to što će u ACB-u kopati i nogama i rukama da uđu u play-off. Tada klince čak i 3-3 vodi dalje ako npr. budu dobili Azovmaš većom razlikom nego što će tamo izgubiti (ok, recklessly sam pretpostavio da će 2x nabiti Apoteku...), a sasvim je realno da se napravi i 4-2, Hemofarm je ove sezone (nažalost) postao jedna indijanska ekipa.

Posted (edited)

'gani, ispušiste 3. utakmicu zaredom... Komentar na B92 sajtu:

Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:

Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.

Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi maladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.

Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.

Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.

Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta.

Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone.

Jos uvek nisam siguran jel ovo cetvrta ili peta faza, ali stvari polako dolaze na svoje mesto!!!

(Jerez, 30. januar 2009 23:53)

:) :) :)

Edited by BaalBehrit
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...