Jump to content

Recommended Posts

Posted

A ozbiljno,sta znaci FMP?

Nadam se da je ovo sarkazam. ;)

Ma kaaakviiii. ;)

Sad mi pade na pamet,kad sam gledao sa drustvom neku utakmicu FMP-a rekoh da on nema veze sa kosarkom i svi me napadose!Kao sta seres ti,on im je posle Labovica najbolji igrac,pa krenuse i dalje-ti se uvek pravis pametan u vezi sporta a nista ne znas...I na kraju sam morao da odem na internet i da dokazem retardima da je Covic tatin sin.Jbg statistika ih je pokopala. ;)

Posted
FMP=Filip Mora Proraditi!

filip must play.

A ozbiljno,sta znaci FMP?

Ma kaaakviiii. ;)

Sad mi pade na pamet,kad sam gledao sa drustvom neku utakmicu FMP-a rekoh da on nema veze sa kosarkom i svi me napadose!Kao sta seres ti,on im je posle Labovica najbolji igrac,pa krenuse i dalje-ti se uvek pravis pametan u vezi sporta a nista ne znas...I na kraju sam morao da odem na internet i da dokazem retardima da je Covic tatin sin.Jbg statistika ih je pokopala. ;)

ovo je kljuc.

Posted
Sledece dve utakmice su jako bitne za dalji tok sezone Partizana , pogotovu derbi !

:da:

ajmo sad ove Italijane da lepo prodjemo pa da cigane unistimo za derbi da im vratimo za prosli :violent:

Posted

Значи антиталенат Ракоч ће имати неограничену минутажу. :udri:

Ваљда ће неко од оне тројице да се опорави, јебем ти пехове.

Posted

Realno forma nam je do mojega u zadnje vreme.Ali bez Lazmea i Vranesa ispod kosa ste mnogo oslabljeni.A Veseli je igracina tako da...

Samo da se camuga ne oporavi,ova sekvoja nek i bude zdrava nema veze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...