Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daleko teze nego sto sam ocekivao, na kraju bash slican scenario kao u Ljubljani, heh. Narednih 2-3 nedelje ce biti baaash gust raspored, pochevshi od Kupa. Speaking of which, Nele b'ate idesh li na to?

Posted

Ma čini mi se prošle godine bilo, kada Kecmana proglasiše za MVP-ja.

Dodži u Manowar majici. ;)

Elem, doda me Dejan Koturović na fejsu. Svaka druga slika mu sa cigaretom. Na jednoj dva cigarilosa nabija sebi u usta. :smoke:

Posted

kakvo je to bilo iznenadjenje na utakmici Partizan-Olimpija...

U medijima su najavili besplatan ulaz i plus neko iznenadjenje

Posted

Koje šuplje pojačanje.

Da su doveli Stefana Markovića iz Hemofarma, e to bi verovatno bio pun pogodak, ovako ... pih.

Pa taj Stiven je bio trinaesta rupa na svirali ranije, kada je branio boje Zvezde.

Posted

Stiven Markovic je,ma koliko ga ja iz nekog razloga gotivio,polovnjak.Ali dobro,bolji je od Kovaca npr.

A ovaj sistem bodovanja je sranje.Treba to uvesti ali na jednu godinu.Ko je te sezone najbolji ide u Evroligu.Ne znam koji kurac izmisljaju sad.

Posted

Šta je 'gani, da ste vi uspešni koliko je Partizan ne biste se žalili što je na 3 godine, bilo bi vam lepo da ste vi 3 godine u Evroligi bez pritiska šta uradite u domaćem prvenstvu.

Posted
Šta je 'gani, da ste vi uspešni koliko je Partizan ne biste se žalili što je na 3 godine, bilo bi vam lepo da ste vi 3 godine u Evroligi bez pritiska šta uradite u domaćem prvenstvu.

Podvuceno je problem.

a oni su se zalagali za jadransku ligu i ovu vrstu bodovanja, a sad seru...pa, pusite sad!

Meni je ovo bodovanje sranje,mislim na duzi period.Na godinu dana je dobro.

Posted

Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba. Svi bi mogli da igraju. Uvek zastupam ideju da Evroligu igraju timovi koji su to zaslužili rezultatima. U ovom trenutku iz Srbije to jedino zaslužuje Partizan. Ostali treba da se bore," kaže trener Crvene zvezde.

E svaka chast za ovaj deo :da: Ali stvarno.

Dakle kupujem sezonsku kartu ja i naredne tri godine :]

A sto se tiche Stivena Markovica, pa ako im ne pomogne da osvoje Kup, niko nece. Ne stvarno.

Tipujem da FMP osvaja :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...