Grob Bez Dna Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 mislim da nema pravo nastupa u kupu.
Angelystor Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Pa zar ga oni prvenstveno zbog toga nisu doveli? Mislim, da imaju pleja za kup...
El Karnisero Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 mislim da nema pravo nastupa u kupu. Sto su ga onda dovodili?
Grob Bez Dna Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 pa, hteli su da ga dovedu za kup, al mislim da nisu uspeli na vreme. mozda i gresim. u svakom slucaju, znacete sutra oko pola 9.
Hail Metal Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Stiven Markovic , koliko ja znam ne moze igrati u kupu , jedio u domacoj , jadranskoj ligi i Evrokupu ako se Zvezda plasira na F8 .
Hail Metal Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Veoma interesantno Ocekujem da neko od ove trojice uskoro potpise za Zvezdu , kako je krenulo . Cudi me da Skuni Pen igra u takvoj prosecnoj ekipi , ili je propao ili je dobio velike pare.
Grob Bez Dna Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 pen ne moze sigurno, jer vec imaju 2 stranca. a i normalno da igraju u prosecnom klubu kad su ljudi u godinama :)
Hail Metal Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Stanojevic je krsh , dugo igra , nekad je bio dobar za domace prvenstvo ali nikad klasa od igraca , Jeretin je slab bio , ne verujem da je Pen zaboravio da igra kosarku , sve u svemu videcemo. Znam za dva stranca , ali uvek se nadje resenje , iskreno ne bih voleo da se Pen vrati u Zvezdu .
Hail Metal Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Rutinska pobeda Partizana nad Vojvodinom , kako je lepo Veseli zakucao iz okreta !!!
Grob Bez Dna Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 kakvo kucanje jana!!!!!360 stepeni, i hop! a do jaja i aley oooooop kad mu je novica bacio.
Angelystor Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 De ste bre gledali mamicu vam? Nije valjda RTS prenosio direkt?! In other news, zasto sam ja igrao H2 na tu utakmicu is beyond me...
Hail Metal Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Na RTS 2 , nacionalni servis , vlasnistvo svih gradjana srbije
Angelystor Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Pa ja gledao i juce i danas program, pisalo samo da ima snimak oko ponoci...pu!! Kada je bilo to ultra zakucavanje da uv'atim barem to?
Grob Bez Dna Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 e da, i ono lazmeovo kucanje je genijalno bilo.
El Karnisero Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Kako vas je pocistila Vojvodina............................................................u prvoj cetvrtini!
vudun Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Pao sam sa stolice od onog besnog kucanja Jana Depresivnog! Možete zamisliti kako to tek uživo izgleda.
Hail Metal Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Danas svi za Metalac , ipak je ovo yumetal forum !!!!
jana03 Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 иначе сам партизановац, али сам навијао за металац из чисто музичких побуда!! звезда танка ко жилет, скрљаће је фмп
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ocajna utakmica, smorio sam se samo tako, koliko samo promasaja air ball suteva za 3 poena, onoi je uzas
Angelystor Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 E ja sam sinoc iskoristio privilegiju imanja televizora i odgledao dva chetvrtfinala shpanskog kupa. Svako ko je umesto toga gledao Zvezda-Metalac, najiskrenije vas zalim Barsa-Real, pa ono je bio raj za oci! Atraktivan basket, chak i kad su prestali da dele jedni drugima elejupove i back-door-ove Skidam kapu Navaru, dobro igrao celu tekmu, i onda na kraju popizdeo sa onim trojkama.. A i realno Barsa mnogo bila bolja celu tekmu. Mocna ekipa, prvi put ih gledah, i cenim da su glavni konkurenti za osvajanje Evrolige. Pamesa-TAU, navijah za Kostu, Vuleta i drugare, simpaticna ekipa, zapanjih se kad sam video da im Shammond Williams igra, i lik je lepo otvorio tekmu sa 3 trojke, ali osim toga, nista vise nije uradio, osim sto je silovao k'o lud u nekim kljucnim trenucima. Kako god, zasluzena pobeda Keramike... A veceras ce stoka da obavi svoje...
Grob Bez Dna Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 i ja sam gledao spance. nego, sutra barsa - tau keramika. to ce biti klanje.
Recommended Posts