Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ocajna utakmica, smorio sam se samo tako, koliko samo promasaja air ball suteva za 3 poena, onoi je uzas :(

Slazem se, nisam gledao jadniji basket u skorije vreme.

Posted

Samo nek me vise ne strecaju , nek od pocetka zaigraju odbranu , necemo uvek moci d ih stizemo .... raduje me dobra igra Rakocevica u poslednje vreme , Bozic je dao neke kljucne trojke za prikljucak , Velickovic standardno dobar , Tepic odlican , Tripko , Lasme solidni ali moze i bolje .

Sto se Hemofarma tice , Macvan se nije video , kao ni S. Markovic u drugom poluvremenu .

Nadam se pobedi u finalu !

Posted

Izgleda pocinje da nam bude pravilo da u pocetku protivniku dajemo predmost...

Na kraju smo ubedljivi bili...

Sad ce Zvezda i FMP, videcemo sta ce biti...

Posted

Mi rutinski, ali sad gledam ovu Zvezdu, zanima me ko je ovom Kovaču mudo u klubu i ko ga drži u Zvezdi? Nije bre ni za Mecinu iz Kraljeva, jebote.

Posted

Sutra josh jedan derbi , verovatno vecina navijaca Partizana ocekuje rutinsku pobedu , ali ne i ja , ocekujem je , ali ce biti gusto , sve zavisi kako Partizan otvori utakmicu , ako bude igrao ozbiljno od pocetka , trofej je tu !!!

Posted

Preksinoć sam se slikao sa Novicom, Tripkom i Slavkom. Sedeli su na piću u istom kafiću gde i ja, koja koincidencija :) :) :)

Gledali i komentarisali za astalom Pamesa - TAU. I zdušno navijali za ove prve. :da:

Nego, mutno su slike ispale, jebem ti ortakovu kamericu na mobilnom. A jeb'o i ja sebe, kad mobilni nisam poneo. :udri:

Večeras idem na utakmicu, biće cenim ga opasno vruće ... i uzbudljivo. :rockdevil:

Posted
dok ne vidimo slike, ne verujemo ti. :P:)

Večeras ću ponovo otići do SKY kafea i ovaj put poneti digitalac. Verujem da će se tamo slaviti. :mhihi:

Pera Božić poznaje gazdu kafića, ali sa njim se nisam fotografisao, zagubio se negde ... valjda do klonje bio, jebiga.

Posted

Ovo sinoc me je podsetilo na tekmu TAU-Pamesa. Simpaticna narandzasta ekipa, koja ima kvaliteta, dosta zustrije ulazi u mech, pokazuje zube, ali onda se za kratko vreme pokaze zasto neko igra Evroligu, a zasto neko Evrokup, chelendz, vateva. Tak' nesto ce biti i veceras. Samo bez narandze, blah.

Posted

Bojao sam se opustanja , ali toga na srecu nje bilo puno , svi su bili odlicni Tripkovic , Tepic , Velickovic , Rakocevic je sve bolji i bolji , Lasme dobar u odbrani , u napadu slab , pobeda kolektiva .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...