kuruz Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Ма боли Вујошевића уво за Задар, ионако ће бити прваци те јадне лиге. Ми се једва изборисмо са Широким.
Angelystor Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Nije strashno shto se samo sa +6 dobili, vec sto vam 90komda ubacishe. Gledao sam vas protiv Ostendea..ne da nemate odbranu, nego jezivo. A Zadar..gledah sinoc, prva chetvrtina je maltene sve odluchila. Lepo kaze Dule, jeste Zadar bio bolji, ali je takodjer dobio i (nepotreban) vetar u ledja od sudija. Jeste ovo klishe izjava, ali k'o je gledao.. No, prvo mesto je josh uvek tu, i teshko ce nas spustiti, cenim.
Мајор Гашпар Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Sudjenje je bilo ocajno...jurnjava kao u srpskoj liZi.
Angelystor Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 ošarkaši Crvene zvezde igraće u prvoj eliminacionoj fazi ULEB kupa sa Benetonom, dok će Hemofarm prolaz dalje tražiti kroz duele sa podgoričkom Budućnošću, odlučeno je žrebom u Barseloni. Prvi mečevi igraju se 19. februara u Beogradu, odnosno Vršcu, dok su revanši 7 dana kasnije u Trevizu i Podgorici. Ukoliko Crvena zvezda prođe Beneton sledeći rival biće im bolji iz meča Bešiktaš - Hapoel, dok Vrščanima naredni protivnik može da bude pobednik duela Elan Šalon - Akasvaju Đirona. Podsetimo, Đirona je igrala sa Hemofarmom u grupi. Hemofarm bi mogao da prodje..a Zvezda, bem li ga. Gledam Beneton, imaju par 'talijanskih reprezentativaca, kilo neki' americhkih anonimusa...
Мајор Гашпар Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Slab je Beneton i ove godine. Zvezda bi trebalo da dobije obe.
Angelystor Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Na B92 sajtu na vesti "Tadija i Nikolic zadovoljni zrebom" komentar: "Slažem se sa ovim u vezi naslova, još samo da Šljivančanin izjavi :" Presudiće dobra odbrana." A onda Karadžić kaže "Nećemo se predati !" " Znachi plakao sam jedno 10 minuta :)
Geozee Posted January 30, 2008 Author Report Posted January 30, 2008 Ne znam... Benetton nije ono sto je bio pre... Po meni, Zvezda ima male sanse... u najgorem slucaju, sudije ce biti malo na strani Benetton-a, jer su iz Italije, a i velik su klub...
Angelystor Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Predrag Bojić obavestio je novinare da su u sedištu Evropskog borda Svetske košarkaške federacije u MInhenu određeni "šeširi" pred žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2009. godine u Poljskoj, koji će se obaviti 16. februara u Veneciji. Srbija se nalazi u drugom šeširu zajedno sa Turskom, Letonijom i Češkom. Jedini kriterijum za razvrstavanje reprezentacija u "šešire" bio je plasman na Evropskom šampionatu u Španiji 2007. godine. Prvi "šešir": Francuska, Italija, Izrael i Portugalija Drugi "šešir": Srbija, Turska, Letonija i Češka Treći "šešir": Bosna i Hercegovina, Makedonija, Ukrajina i Bugarska Četvrti "šešir": Estonija, Belgija, Mađarska i Finske Peti "šešir": Velika Britanija Ekipe će biti podeljene u tri grupe po četiri tima dok će četvrta grupa imati pet učesnika. Pobednici grupa i tri najbolje drugoplasirane ekipe direktno će se plasirati na završni turnir u Poljskoj. Četvrta drugoplasirana ekipe, četiri selekcije koje zauzmu treće mesta u grupama nabolja cetvrtoplasirana reprezentacija bičhe podeljene u dve grupe, a pobednici tih novoformiranih grupa odigraće meč čiji pobednik obezbeđuje plasman na šampionat Evrope. Četiri poslednjeplasirane ekipe iz svake grupe boriće se za opstanak u A grupi evropskih selekcija.
Мајор Гашпар Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ne mogu da verujem da je Pavlovic odbio da igra za Srbiju.
Geozee Posted January 31, 2008 Author Report Posted January 31, 2008 Njegov cale je odbio... mislim da tu jos nista nije gotovo... da Duda nece odustati...
Angelystor Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Mislim da si izvukao Dudine rechi iz konteksta. Nije njegov cale odbio da Aleksandar igra za Srbiju, vec mu preneo njegov odgovor, jer ovaj nije mogao da se sastane lichno sa Ivkovicem.
DBrave Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Gledam sad nesto tabelu... Ako Partizan dobije sa 5 ili vise, a Roma izgubi, Partizan je 4. u grupi !!!
DBrave Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Kako je moguce da ovako izgleda tabela: 4. Fener 5. Partizan 6.Roma Kad svi imaju isti skor 6-8, a Partizan ima bolji medjusobni skor sa obe ekipe?!?!?!? Izgubili su od Fenera sa 4, a dobili sa 5 razlike A od Rome izgubili sa 1 a dobili sa ne znam ni ja koliko... Bleh...
Калавера Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Pravi se trougao: Partizan, Roma, Fener - a situacija je naredna: Fener 3 pobede (zveknuo nas i romane 2x) ZanParti 2 pobede (1+1) rom(an)i 1 pobedu. To ti je tako, a daleko je od lošeg. Jedan masni rispekt za ovu generaciju.
Hail Metal Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 jebeni trougao , sranje , pa imamo bolje medjusobne duele , nek prave Turci i zabari izmedju sebe trougao ............, nema veze , prosli smo !!!!!!!!
kuruz Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ништа не разумем, на Геј92 пише да је Партизан четврти.
Angelystor Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Jeste, pishe na glavnoj strani, otvorish vest, ono pishe "..ipak peti". Idioti. Anyway, shteta, ali! i ovo je exxtra uspeh. Mirno se cheka zreb u nedelju. Neka dobijemo sta dobijemo, samo jebeni CSKA da se izbegne! Inache, tekma, osim prve chetvrtine, nasha do kraja. Mushki i pozrtvovano igrashe. Opet te izgubljene lopte, al jebg... svaka chast navijachima!
kuruz Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Хаха, ЦСКА вас увек понижава! :) Кад на Google - у укуцате pissing као резултат добијете слике са утакмица Партизана и ЦСКА. :) Једног од тих навијача сам видео на утакмици са Слованом, с том разликом што га је тада болео курац за оно што се догађа на терену.
DBrave Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Steta jer bi sa 4-te pozicije bili u trecem sesiru a ne u cevrtom, al dobro... Fenomenalan uspeh stvarno skidam kapu grobarima...
Geozee Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 Uz malo srece, mozda i udjemo u final 8...
Geozee Posted February 3, 2008 Author Report Posted February 3, 2008 Potez nedelje: Palacio - Pekovic...
Geozee Posted February 4, 2008 Author Report Posted February 4, 2008 (edited) GROUP D Panathinaikos Montepaschi Siena Efes Pilsen Partizan Igokea GROUP E Lietuvos Rytas Tau Ceramica Fenerbahce Ulker Aris TT Bank GROUP F Real Madrid Maccabi Elite Zalgiris Olympiacos GROUP G CSKA Moscow Unicaja AXA FC Barcelona Lottomatica Roma Edited February 4, 2008 by Geozee
Geozee Posted February 4, 2008 Author Report Posted February 4, 2008 Prvu utakmicu Partizan igra u Sieni protiv Montepaschi-a... Bice zajebano... VEOMA zajebano...
Мајор Гашпар Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Grupa je ok. Mozemo da se nadamo prolazu.
Geozee Posted February 5, 2008 Author Report Posted February 5, 2008 Kakva god da je, ja bi se nadao... i sad se nadam, al realno nemamo sanse da prodjemo...
Recommended Posts