Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nisam znao da ima samo 201 cm.

A šta misliš, zašto su ga oduvek zvali srpski Charles Barkley?

Nizak za svoju poziciju a nebeski skakač. :da:

Veličkovića, nažalost, nećemo moći da zadržimo na kraju sezone ... zato i dolazi iskusni Miloje.

Biće uzbudljivog leta, jer će i Lazmi spakovati kofere. No, važno je da će Rakoč i Vesely ostati.

Iako se mučio sa povredama, ubeđen sam da će Milojević procvetati u Partizanu. Zlata vredan košarkaš.

Posted

Tepić sigurno ostaje.

Novica i Lazmi 101% putuju na kraju sezone. Moguće i 3pko.

Ali otom potom. Kukaćemo tamo negde na leto, kad mu bude vreme. ;) Prethodno trofeji da se požanju.

Posted
Tepić sigurno ostaje.

Slazem se.

Sledece sezone mislim da ce Tepic,Veseli i jos neko od dosljaka biti glavni u Partizanu.Steta sto Veseli nije Srbin...

Posted

na sportskoj centrrali pise da dolazi neka bomba iz nba, ali ne mogu da se citaju vesti ako nemas pass, a to se placa. a nesto ne verujem da ce doci bomba u partizan. mislim, zbog love.

Posted
Steta sto Veseli nije Srbin...

Као да је тешко да то постане. Странци се овде лако посрбе, поготово Словени.

Posted
joj, pitao ga je tegi u zoni press. veseli je rekao da nema sanse za to!!!!

Imamo mi dovoljno talenata! Nismo njemci da trazimo srpske veze po pradedi

Posted

Hemofarm-Cibona, bice polu-prazno...u stvari, s obzirom da je Arena u pitanju, bice sablasno prazno. Na "derbiju" ce vec biti djuture ljudi cenim.

Tepić sigurno ostaje.

Ali otom potom. Kukaćemo tamo negde na leto, kad mu bude vreme. ;) Prethodno trofeji da se požanju.

Haha, a ja bas neki drugi utisak stekao, da ce Tepic da ode a da Novica i Tripko sigurno ostaju :D

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...