KazimKazim Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 I ja sam to cuo na SOS-u, i bas danas gledam po netu i nigde nista o toj informaciji...da nije prvoaprilska sala
Routasydän Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 I ja sam to cuo na SOS-u, i bas danas gledam po netu i nigde nista o toj informaciji...da nije prvoaprilska sala Meni je delovalo ozbiljno
vudun Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ако одлази из Партизана, Душко једино може ићи у Чикаго Булсе.
El Karnisero Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Na B92 . net , procitah da ce Mile Ilic verovatno potpisati za Zvezdu . to je dobro pojacanje. Taj ni u Hemofarmu nije bio neki igrac,ne ide mi u glavu kako je uspeo u NBA da ode.
vudun Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Миле је наступао за ФМП, не за Хемофарм. У своје време је важио за врло перспективног центра ... али је у међувремену пропао.
El Karnisero Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Zajeb. Ma nije bio los ali je daleko od igraca koji su kadar za NBA.Solidan igrac,nista vise.A sad je krsina verovatno,ne znam sta se desava sa njim sada.
Feniks . Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Lep uspeh Hemofarma i srpske kosarke Uh, kako sam se samo nervirao zbog promasenih slobodnih bacanja u poslednjoj cetvrtini...ali ipak pobeda!
DBrave Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Jbt krenuli smo ponovo da postajemo zemlja kosarke. stvarno sam odusevljen... Drago mi je da se pored Partizana jos neko bori ovako dobro
KazimKazim Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Slavko Vranes - jedini covek koji se vidi sa Meseca, kao Kineski Zid Nego, nesto razmisljam - mogao bi Partizan da dovede Pavkovica, za te pare tesko da boljeg mogu naci
vudun Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) Та идеја о маленом Павкету је и мени пролазила кроз главу када је било финале Купа Кораћа, овде у Нишу. Ал' курац ће Хемофарм да га пусти. Ја бих најрадије идуће сезоне волео да вратимо Вулета Авдаловића, сад када је у животној форми. ''А пара не, а пара нема...'' Edited April 2, 2009 by курац од овце
Grob Bez Dna Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 da, sa l. ritasom. inace, sad sam gledao himki - pamesa. dobra utakmica bese. DELFINO ftw!!!!!!
DBrave Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 ne kom si kanalu gledao?? Ja bas trazio i nista
Grob Bez Dna Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 eurosport 2. prenose uteh kup vec par godina. inace, prodje bilbao, nadam se da ce ih himki pocistiti sutra. ne pamtim kad sam gledao ocajniju utakmice od bilbao - zadar.
DBrave Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 e fala ti puno, posto veceras ne prenose ni rts ni rtv (rts2 daje snimak u 2 mamu im jebem pedersku) imam neki stari tv koji ne moze da uhvati signal sa kablovske za neke kanale (medju kojima je i eurosport2) evo sad sam nasao kod sestre u sobi pa ce se gleda hemofarm danas
MudriPanj Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 nemam pojma, meni su u posledje vreme svi komentatori uzasni, koji god prenos gledam, sve neke spodobe
Grob Bez Dna Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 joj, kako je ocajno igrao hemofarm, a i lr je ocaj. stvarno je uteh kup smesan. cast izuzecima.
El Karnisero Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Da nisu onako lose odigrali prvo poluvreme...
Hail Metal Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Dokle ce da traje ova agonija : http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=353819 Citam u Blicu Opacic nesto rekao da se ne vazi bodovanje i NLB lige ?
Hail Metal Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=354293
Grob Bez Dna Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 "Ne, ne, ne vazi to. Meni licno Bartolomeu rekao. Sledece godine u evroligi ce igrati tim koji je 4. po bodovanju u Srbiji, a to je trenutno C. zvezda. Zato cemo gledati da ne osvojimo nista do kraja, da ne bismo pretekli FMP." :)
Recommended Posts