Jump to content

Recommended Posts

Posted
Na B92 . net , procitah da ce Mile Ilic verovatno potpisati za Zvezdu . to je dobro pojacanje.

Taj ni u Hemofarmu nije bio neki igrac,ne ide mi u glavu kako je uspeo u NBA da ode.

Posted

Миле је наступао за ФМП, не за Хемофарм. У своје време је важио за врло перспективног центра ... али је у међувремену пропао.

Posted

Lep uspeh Hemofarma i srpske kosarke :da:

Uh, kako sam se samo nervirao zbog promasenih slobodnih bacanja u poslednjoj cetvrtini...ali ipak pobeda!

Posted

Jbt krenuli smo ponovo da postajemo zemlja kosarke. stvarno sam odusevljen...

Drago mi je da se pored Partizana jos neko bori ovako dobro

Posted

Slavko Vranes - jedini covek koji se vidi sa Meseca, kao Kineski Zid :) Nego, nesto razmisljam - mogao bi Partizan da dovede Pavkovica, za te pare tesko da boljeg mogu naci

Posted (edited)

Та идеја о маленом Павкету је и мени пролазила кроз главу када је било финале Купа Кораћа, овде у Нишу.

Ал' курац ће Хемофарм да га пусти. Ја бих најрадије идуће сезоне волео да вратимо Вулета Авдаловића, сад када је у животној форми.

''А пара не, а пара нема...''

Edited by курац од овце
Posted

eurosport 2. prenose uteh kup vec par godina.

inace, prodje bilbao, nadam se da ce ih himki pocistiti sutra. ne pamtim kad sam gledao ocajniju utakmice od bilbao - zadar.

Posted

e fala ti puno, posto veceras ne prenose ni rts ni rtv (rts2 daje snimak u 2 mamu im jebem pedersku)

imam neki stari tv koji ne moze da uhvati signal sa kablovske za neke kanale (medju kojima je i eurosport2)

evo sad sam nasao kod sestre u sobi pa ce se gleda hemofarm danas :pivopije:

Posted
"Ne, ne, ne vazi to. Meni licno Bartolomeu rekao. Sledece godine u evroligi ce igrati tim koji je 4. po bodovanju u Srbiji, a to je trenutno C. zvezda. Zato cemo gledati da ne osvojimo nista do kraja, da ne bismo pretekli FMP."

:) :) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...