Angelystor Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Zvezda ce dobit' kompleks i od Hemofarma na kraju... Opet nisam otisao u Pionir, jebem se u zdravlje, barem na Vojvodinu moram otici... A glupo mi pre svega sto je ovako kratka domaca liga... Mislim na ovu "super ligu" jel'te.
Hail Metal Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 (edited) Ocekivani rezultati ovog kola , inace juce uvece u gradu (Subotica ) vidim Ljubotinu , a danas se igrao mec FMP - Vojvodina , dobro nije daleko SU-Bg , ali gde je tu profesionalnost ? http://www.subotica.info/eventview.php?event_id=27758 , predzadnja slika. Edited April 12, 2009 by Hail Metal
Hail Metal Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Inace vidim u izvestaju utakmice da za Zvezdu nije igrao Marinkovic , jel gledao neko tekmu , zna neko zasto ?
KazimKazim Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Ako mislis na Marinovica - on je koliko sam cuo povredjen
Grob Bez Dna Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 nisu igrali bader i macvan za hemofarm.
Hail Metal Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=355299 Pa ovo je neverovatno , Pesic bi da final 8 odlucuje prvaka drzava , mozda je takav sistem u Maleziji , ali ovde ne moze , neka se obojica zale Kapicicu za ovakav sistem i na formiranje jadranske lige u reziji Zvezde i Cibone . A Karadzic je sa tim komentarom da titulu odmah treba dati Partizanu pokazuje svu svoju pateticnost , zaboravlja da ga stoka nabija 20-30 razlike svaki put , ma koji klub trenira .
Baal Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Jadni su svi, hoće kup sistem da bi nekako mogli da osvoje titulu, ali im ni to neće pomoći protiv Partizana. Stvarno jadno.
Grob Bez Dna Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=355484 skidam kapu za izjavu.
Angelystor Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Pa ja se slazem sa Karadzicem da je uzasno sta su uradili sa domacim prvenstvom. Ne kapiram neophodnost ritma da se igra na svaka dva dana... Nego, je l' ide neko u Arenu? Ja se razmisljah i odustah, em me jebe zdravlje danima, em cu najverovatnije doma odleteti...
fiction Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Zbog reprezentacije se igra na dva dana...Ovo nam je prvenstvo kljucno.Ukoliko se ne kvalifikujemo na svjetsko to bi bilo pogubno za ovu generaciju tako da je Duda trazio da se prvenstvo zavrsi ranije zbog priprema. Treba i njega razumjeti.
Angelystor Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Pa dobro, ali zar ga vec nisu dovoljno skratili time sto su prepolovili broj utakmica sa ovom podelom u dve grupe? Ovako ima rizika da se neki igraci koji bi trebalo da igraju u reprezentaciji na leto povrede i u k' onda sa skracivanjem...
fiction Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Kad se vec mora skratiti, trebali su play off odma. Na dvije dobijene u cetvrtfinalu i onda polufinale i finale na 3 dobijene...
El Karnisero Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Upravo. [A Karadzic je sa tim komentarom da titulu odmah treba dati Partizanu pokazuje svu svoju pateticnost , zaboravlja da ga stoka nabija 20-30 razlike svaki put , ma koji klub trenira . Pa u pravu je covek.Partizan ce ionako da osvoji titulu kako god da okrenemo.
Angelystor Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Serija rekla Sijetl Supersoniksa iz perioda kada je Pedja Drobnjak igrao za njiju, starring....Drobnjak
Grob Bez Dna Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 covece, koliko su ocanji obruci u areni. uzas.
KazimKazim Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Bas sam to pricao ortaku dok se igralo cetvtfinale sa CSKA...za nijansu su bolji od onih turskih slepackih koseva i onog drveta (ne znam kako da drugacije nazovem) u Rimu gde igra Lotomatika
Feniks . Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Kakva retardirana igra obe ekipe, bruka...
Grob Bez Dna Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 rutina, sine. kosevi u areni uzas. lazme i veseli zakucali vise puta nego zlezda za celu sezonu. 11:0 za cigane debeli stimac u transu. :) :) aley ooooooooooooooooooooooooooooooooooooop, ma anal.
Amphitritê Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Nastavlja se dominacija crno-belih. Očekivano
Hail Metal Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Ocajna utakmica , jedino sto je vredelo su zakucavanja Lasmea i Veselog , Tepic takodje dobar , ostali odigrali na kikiriki nivou , jeste Zvezdi falio Marinovic , ali ne mogu da se otmem utisku da je Partizan igrao sa 50% - 60% snage . Pored dva krvnicka zakucavanja Lasmea , trenutak utakmice je svakako i Duletov osmeh i pozdrav tv gledaocima .
Recommended Posts