Jump to content

Recommended Posts

Posted

Био би фазон да Партизан заврши други, па игра полуфинале са Звездом. :)

Posted

Ma зезам се, наравно да нема шансе. Гледао сам синоћ Звезду и Хемофарм, па оно нема смисла. Хаотично да је то невероватно, нико не уме да стане на лопту и гради напад као Тепић и компанија.

Posted

Partizan ide na Hemofarm a Zlezda na FMP .

Bice zanimljivo videti ko ce u finale protiv Partizana...a u finalu se vec zna pobednik, naravno :D

Posted
Ma зезам се, наравно да нема шансе. Гледао сам синоћ Звезду и Хемофарм, па оно нема смисла. Хаотично да је то невероватно, нико не уме да стане на лопту и гради напад као Тепић и компанија.

bas ocaj bese.

pokazalo se da hemofarm, kad ne ide sut za 3, tesko moze da pobedi.

Posted

Не разумем који је фактор тај Радовић у ФИБА? Чова прави неку опструкцију?

Posted

Partizan - Hemofarm 62:37 , ovo je davno vidjeno :D , sramota za RTS da ne prenose utakmicu dva kluba koja su osvetlala obraz srpske kosarke u Evropi ove sezone .

Posted

Inace, Lajonsi i Vojvodina igraju doigravanje za 5. mesto koje nema ama bas nikakvog smisla, s obzirom da su Lajonsi vec ui NLB Ligi. A jos crnje je sto se igra na 3 pobede.

Posted

Marjanovic danas odlicno otvorio utakmicu za Hemofarm, potpuno dobio pogubljenog Vranesa, no ulaskmo Lazmea konsolidavali smo se polako i 'ajde napred...meni highlight igraci Vesely, Lasme i Bozic. Pera opet polude sa trojkama, i Vojvodini i FMPu je u po 5 zabio. I vredi istaci Tripkovu "solo" deonicu u finisu, kada ih sa'rani sa 8 poena.

Bez poraza, do kraja :]

Posted

Значи, Божић Пера свима га у финишу сезоне стера! :veseli:

Криво ми је што нисам гледао текму...на крају, стварно има да се ''разведем'' од девојке. Не могу бре касветно пропратити све утакмице које желим људски, полагачке одгледати. :D

Posted

Ма ђавола Бодирога. По мени је Даниловић био бољи кошаркаш од њега. Као и Сале Национале.

А Дражен, истина, није наш био...у ствари пола Србин, пола Хрват...јесте најбољи играч са ових екс-ЈУ простора, икада.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...