Мајор Гашпар Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Dobijemo kod kuce sve utakmice i mozda Efes u gostima...eto prolaza.
Rehabilitovani Bagrem Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Viite ovo cudo http://www.youtube.com/watch?v=oUv18zfYCHQ...feature=related
Geozee Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 Taj klip je sniman godinama... ja da imam strpljenja mogao bi da snimim takav klip... Vratimo se na temu... @Srbija srbima - potpuno se slazem... al zanima me kako cemo to postici...
Мајор Гашпар Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Juce krenuo Kup. Odgledao sam Hemofarm-Zdravlje zbog Macvana. Ma, koliko neki kenjali da je prosek..covek ce biti igracina.
Geozee Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 Pa on je sad prosek... Nije dovoljno zreo i razvijen, ali cinjenica je da ce biti odlican igrac...
Мајор Гашпар Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Lagana pobeda protiv Lajonsa. Dule uveo i Djurkovica! Sutra polufinale... Partizan-FMP Hemofarm-Zvezda
Geozee Posted February 9, 2008 Author Report Posted February 9, 2008 Ovaj kup osvaja C.Zvezda... Ne verujem da ce Partizan zeleti ovo da osvoji, jer ne donosi bodove...
Мајор Гашпар Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Toliko o smesnoj Zvezdi... Da im nije Dragicevic u ekipi ne bi pobedili ni Masinac. Partizan lagano do finala.
fiction Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Ipak sledece sezone... Stvarno me ne bi iznenadilo da Partizan udje u top 8.Uz malo srece dovoljne su recimo tri pobjede kod kuce a Partizan to moze.Pekovic je najbolji centar Evrolige.Da je zadrzan tim iz prosle sezone zaletili bi se jako na final four...Greota sto u Srbiji niko ne cijeni ovo sto Partizan radi u zadnjih 10 godina.Uz malu finansijsku podrsku grada i nekih vecih firmi svake godine bi se igrao top 8...
vudun Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 .Da je zadrzan tim iz prosle sezone zaletili bi se jako na final four...Greota sto u Srbiji niko ne cijeni ovo sto Partizan radi u zadnjih 10 godina. 'Ajd što otide extra Drobnjak, verovatno su hteli da bi ''ubacili u vatru'' mladog Veličkovića. Krivo mi je jedino za Cummings-a, najbolji stranac koji je ikada igrao u srpskoj košarci - ipak tata za ovog Palacia. Uopšte, celokupna naša košarka biva iz godine u godinu sve više zapostavljana, previše izvozimo igrače, a reprezentacija ''puca'' po šavovima - a sve to ipak odbija sponzore. Iskreno, košarku aktivno pratim od 1995 god - i mogu slobodno reći da se mnogo kvalitetniji basket, otprilika u to doba, igrao na ovim prostorima nego što je to slučaj sada.
Geozee Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 Pa naravno... mi smo tada bili svetski i evropski prvaci... sad smo niko i nista... sve zbog Fmp-a i C.Zvezde i naravno kondom lige...
Geozee Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 Osvojio Partizan! Ajmo crno-beli...
Feniks . Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Oooooo, Partizane, volimo te, srcem svim...gde god igras tu smo mi, tvoji verni grobari, samo tebi verni samo tebi odani...Oooo Partizane...
Hail Metal Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Partizan je pokazao da je trenutno ubedljivo najbolji domaci tim , zasluzeno osvojem trofej !!!!!!!!!!
Geozee Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 Samo na neku mucku neki drugi klub moze da osvoji domacu a i kondom ligu...
Grob Bez Dna Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 osvojismo kup s po snage...slede nlb i titula
Geozee Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 Mirishe, samo se plashim neke kradje... i to mnogo se plashim...
fiction Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Nema tih sudija koji mogu nadoknaditi 20 razlike a realno toliko je Partizan jaci od svih domacih klubova trenutno.Ne znam koliko je dobra ova superiornost Partizana.Evo sedam titula a ove godine je razlika u kvalitetu veca nego ikad.Samo da ne zavrsimo kao Izrael sa svojim vjecitim prvakom.To nije dobro za nasu kosarku koja je u totalnom padu.Zamislite da je Partizan uzeo i Macvana a mogao je! FMP radi medvedju uslugu nasoj kosarci.Srbija od te fabrike igraca nema nista jer oni prodaju neformirane igrace u razne Urale i Himkije...Sve veliki potencijali koji su rano otisli u inostranstvo.Mozda jedino Teodosic bude standardni reprezentativac ali i on je drugi plej u Olimpijakosu.Jednostavno ih rano pustaju pod izgovorom da ne mogu opstati kao klub.To je razlika izmedju Partizana i ostalih.Zvezdu ne treba ni pominjati...
kuruz Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Зар код тебе дилема није Жељезничар - Сарајево? Откуд та страст према клубу из Србије?
Geozee Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 Zvezda ima 2 puta veci budzet od partizana... samo da imaju malo mozga, bili bi najbolji... partizanov trenutni budzet je 0 eura!!!!!! Po hiljaditi put to kazem... Samo malo mozga da imaju ostali klubovi, bili bi bolji od partizana... Зар код тебе дилема није Жељезничар - Сарајево? Откуд та страст према клубу из Србије? Lik je verovatno Srbin... iz Bosne...
fiction Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Зар код тебе дилема није Жељезничар - Сарајево? Откуд та страст према клубу из Србије? Zamisli da ja tebe pitam FK Zitiste(predpostavljam da imate tim) ili Partizan/Zvezda? Kakve to ima veze sa location-om?
Geozee Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 Taj fazon... kao sto ti navijas za manchester, tako i on navija za Partizan...
vudun Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Lepo si rek'o. S' tim što ja navijam BAŠ i za Partizan i za Manchester.
Recommended Posts