kuruz Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 И изводити га два минута раније. Увек греши кад је зајебано.
Hail Metal Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Ne mogu da verujem kako neko moze da sutira 2-21 trojke , katastrofa , odbrana u 1/4 nije postojala i to je presudilo na kraju mec , potpuno zasluzena pobeda Zvezde ,koja je potpuno rasterecena usla u mec i igrala opusteno . U Partizanu svi ocajni , nadam se da ne mogu da ponove jos dve tako slabe partije , ali ko zna , ja cu da kidam zivce preostala 2 dana do utakmice , a dobicu besnilo ako dodje do majstorice . Ipak jos je uvek Partizan blize tituli !!!
Angelystor Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Protiv tradicije se ne moze. Da bog da nikada kuci da ne uzmemo titulu! Ocaj tekma. I posle 0-9 na startu, i posle 1/4 i na HT, bio sam uveren da ih deljemo do kraja, ali kada sam doziveo da smo im samo 6 poena dali u 3/4, e tad mi pesimizam vec proradi... Sut je bio ocajan, naprosto ocajan. Tol'ko otvorenih suteva... Jos sam bio uveren da smo bacanja negde oko 50% sutirali, ali 66%...za nas odlicno x] Ako nista drugo, vredelo je doci zbog Veselyevih svemirskih zakucavanja. Ludak!! PS. Nesto sam se preracunavao dok sam isao kuci, Partizan je ove godine 4-5 puta gubio kao domacin u Pioniru, i ja mislim da sam uspeo svim porazima da prisustvujem. Sledece godine sedim kuci
crusader84 Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Šta ovo bi? Ne mogu da verujem da smo pobedili. Mora da je nameštaljka, da se uzme više para za karte.
El Karnisero Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 (edited) Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković objavio je spisak kandidata za predstojeće Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Ivković nije pozvao nijednog igrača iz NBA lige. Evo i spiska: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vule Avdalović, Milenko Tepić, Igor Rakočević, Uroš Tripković, Dušan Kecman, Novica Veličković, Zoran Erceg, Ivan Radenović, Luka Bogdanović, Nenad Krstić, Kosta Perović i Boban Marijanović. Pomoćnici selektora Ivkovića biće Aco Petrović i Aleksandar Kesar. Evropsko prvenstvo igra se od 7. do 20. septembra. meni je ovo ok skroz, jedino smo mozda malo slabiji pod kosem al dobro... mozda je mogao i Macvana da zovne NE AVDALOVICA!ZASTO?Kako mrzim tog coveka... Na kecu i dvojci smo veoma jaki.Trojka nam je do kurca ali tu ce Tepic da igra po mom misljenju.Bogdanovic nije los a Kecman se raspada u Panatenaikosu.Cetvorka nam je slabasna.Novica je super ali je Erceg upitan...Ko zna,mozda bude dobro odigrao.Na centru nismo losi.Krstic je odlican,Perovic moze da prodje a mislim da ce Marjanovic dobro da odigra ako ga Duda bude pustao da igra.Legao bi nam Pekovic tu ali jebiga... Nismo losi. И никако форсирати Ракочевића као плеја и дозвољавати му већу контролу лопте. Зацементирати га као бек шутера! Sto se tice finala...Druga utakcima uzas...Nismo imali sanse.Bekovi se ponovo zabijali ispod kosa i srljali.Pogotovo Marinovic. Trecu smo dobro odigrali.Da mi je neko pricao da ce Bjelica i Stiven Markovic da nam dobiju utakmicu... Bjelica me iznenadio.I dalje tvrdim da je decko rodjena trojka.Kad bi ga tu forsirao Pesic dobro bi ispalo,a ne da onaj balvan Milosevic igra.Marinovic i u trecoj srljao,ne znam koji mu je kurac. Edited May 20, 2009 by El Karnisero
Baal Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Tepić zakucao! Nikad ga nisam video da zakuca u toku igre.
Baal Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 E, moj Tripkoviću... Čovek ne može ništa da pogodi celu utakmicu i dalje siluje, šutira preko dvojice u 10. sekundi napada, odbranu NE IGRA, ne postoji u odbrani, cele sezone me nervira i drago mi je što ide iz Partizana.
Imrahil Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Slika je vrh. slazem se, neka ide, a valjda ih dobijamo u majsorici, jer od ove nema vajde...
Baal Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Jebote. +3 Stiven jebeni Marković daje trojku, već dva puta ON im rešava utakmicu. Tepić, jebem mu sve, jebala ga bacanja.
Baal Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Ja majstoricu ne gledam, nemam živaca. Sramotno izdanje. Protiv ovakve ekipe Zvezde mi ovako igramo.
Imrahil Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Sramotno izdanje. Protiv ovakve ekipe Zvezde mi ovako igramo.
vladream Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 hah, ljudi, koji vam je kurac, Novica pravi prvi faul na minut do kraja tekme, a igra decko celu utakmicu, zar vam to ne govori nesto?
El Karnisero Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 STIVEN MARKOVIC!FAK JEA! Elem dobri ui napada pre svega(mislim Markovic i Stimac su dali trojke).Ma jebes ovo pisem kad se smirim.
Grob Bez Dna Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 na trenutke me oraspolozi cinjenica da nema sanse da nas dobiju 3 za redom
DBrave Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Igraj Zvezdo leeeee!!!!!!!!!11 Igrala je Zvezda srcem, svaka cast Bjelica je eksplodirao u jednom trenutku, ima potencijal za velikog kosarkasa!!
Recommended Posts