Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kewl, taman cu da se jedno vece odmorim uz basket posle vikendshkih pijanki :D

Inace, izgleda da ce Rol Marsal da se vrne u Hemofarm. Jos Bojana Bakica da vrate, pola lige ima da bude povredjeno.

edit: Kurac cu da gledam kada izgleda niko ne prenosi...

Edited by Angelystor
Posted (edited)

Znam za linka, ali u Krusevcu sam, ovde mi bangavi i net i komp, mislio sam da gledam na TVu k'o covek. No probah sad jedan lik, shljaka, jej.

Real ga ispusi :]

Edited by Angelystor
Posted

Да играју на Маракани, имали би 50000 по утакмици. Мени су испред Арене нудили 300 евра за карту кад се играло против Панатинаикоса.

Posted

Алба добила нову халу (о2 Арена), зато и имају највећу посету. Чини ми се да ће од оне тамо сезоне бити новог правила, тако да сваки клуб у Евролиги мора играти у дворани од 10 и више хиљада гледалаца.

Posted
A ti,kao svaki pravi grobar,nisi hteo ni da cujes za to.Svaka cast.

Бре, ишао сам са другарима и буразером, па што да продам?

Posted

Iskreno ja bih verovatno prodao za 300 e, jer utakmica nije bila znacajna bas puno , ajde da je final four ili tako nesto , ali respect sto si ostao dosledan !

Posted

Цимали смо се да резервишемо преко вођа, другар је на стадиону чекао три сата да их покупи (док су прозвали, отишли до Арене са ЈНА, поделили...), буразер дошао од куће због тога и сад ја да је дам некоме за смрдљиве паре? Јебеш то...

Posted (edited)
...), буразер дошао од куће због тога и сад ја да је дам некоме за смрдљиве паре? Јебеш то...

Али:

air-max-90-infrared.jpg

nike-running-trousers-blue-trim.jpg

:zuba:

Edited by Вуду шнеле Неле
Posted
Цимали смо се да резервишемо преко вођа, другар је на стадиону чекао три сата да их покупи (док су прозвали, отишли до Арене са ЈНА, поделили...), буразер дошао од куће због тога и сад ја да је дам некоме за смрдљиве паре? Јебеш то...

Ma pod tim okolnostima ne bih ni ja prodao. :da:

Posted

Наравно. Ишло нас 10, зезали се, спремали се за утакмицу недељу дана, тамо се зајебавали...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...