Мајор Гашпар Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 O tome ti pricam...samo da ne bude da ih je naterao Zmago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Sve je to ok, ali brate cemu onda ona prica o unistavanju sprske kosarke? Lepo kazes hocu/necu da igram iz LICNOG interesa, sto je po mom misljenju sasvim ok. Ni meni se ne svidja sto se sad iz Zvezde, Hemofarma FMP bune protiv ovog bodovanja, umesto da se koncentrisu da naprave jak tim i pokusaju da udju u euroligu preko ULEB kupa a za to vreme da skupljaju sto vise bodova. Umesto toga oni pokusavaju da ospore bodovanje. To je jako lose. Ali kazem, meni samo smeta to licemerje raznih likova koji prvo glume partiote a posle gledaju svoje dupe. Ok brate, gledaj svoje dupe, ali ne seri o interesima srpske kosarke. Isto vazi i za ovde druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Kosarka nam je unistena. Ne treba to niko da prica. Sad se sve svodi na peckanja i ono:"Lepo smo mi govorili sta ce biti". Nismo imali jedinstven stav kad se liga osnivala i zato cemo sada ispastati. Pravili smo Hrvatima i Slovencima ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Пише у данашњем Журналу да Нимбурк хоће да учествује следеће године. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 svi seru o "interesima srpske kosarke" a u stvari gledaju svoje dupe! I to je to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Mesina napustio CSKA . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Partizan u EL 2 sezone . Ovo je po ko zna koji put lakrdija sta celnici Zvezde , FMP i Hemofarma rade srpskoj kosarci , doneli su neka pravila , sad su isprosili da se ona promene i to im je uspelo . Da se razumemo , ja sam za da nasa liga bude jace bodovana ili jednaka sa NLB ligom, ali zar to nije ranije trazio Partizan , o ovi protivnici sada menjaju svoja ranije postavljena pravila . Sta ce se na primer desiti ako Partizan u narednim sezonama bude osvajao samo domaca prvenstva , verovatno ce onda Opacic ponovo traziti promenu pravila da Jadran nosi vise bodova..itd . Sve u svemu ne menja ovo nesto drasticno ali nadam se da je ovo poslednji put da se doticni branioci srpskih kosarkaskih interesa ponesu kao prostitutke . I kako su sada samo smesne price o tome kako Partizan ima protekcije kod saveza i sudija , Kapicic uz pomoc tajkuna iz CZ, Hemofarma i FMP-a rukovode ligom , oni biraju i sudije , a pre svega rade u interesu srpske kosarke , narocito Zvezda (setimo se druge utakmice sa Azovmasem u Pioniru ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Jbg, svako gleda svoje interese, da ne kazem guzicu ... a SVI kao brane interese srpske kosarke. Jbg. Na zalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Haha al ce Dule sad da oplete po Kapicicu i ekipi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 ovde se tacno vidi ko sve podrzava KK Sledeca Sezona strasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Izgleda da je cica Bora ovde odigrao presudnu ulogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Апсолутна подршка идентичном бодовање наше и гума лиге. Хвала Богу! Лицемерно је да они који су нас и увалили у та југоносталгичарска говна сад "носиоци" промена, но небитно. Мандови титуле неће видети наредних пет година, дис веј ор анадр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=364990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Дашић каже да га желе Реал и Барселона. Све је то лепо, али превише би било да дођу још два Црногорца. Ипак, Партизан треба да буде полигон за разигравање будућих репрезентативаца Србије. Сасвим би довољно било да дође само један од њих двојице. Овако би у екипи имали Ракоча, Вранеша, Гордића и Дашића...четворица ЦГ репрезентативаца, по мени је то превише. Да се ја питам играли би само Дашић и Ракочевић наредне сезоне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Gordic, valjda, igra za Bosnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 da, gordic je bosanac. nego, ja se potajno nadam vujanicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 (edited) jel ima informacija o tome ili... Edited June 9, 2009 by Trne-svetska mega faca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Uvek sam voleo ekipe sa kvalitetnim peticama , tako da ocekujem neku novinu na toj poziciji , opet kazem Golubovic bi bio dobar . Bilo bi dobro da Dasic i Gordic dodju , naravno i Miloje , ali tesko ce se svi transferi ostvariti , podsecam spominjao se i Tomasevic , Vujanic ni bio odlicno resenje , ali cini mi se nemoguca misija . Treba se pojacati u svakom pogledu , Pesic ce ukoliko ostane (rekli su da hoce , i da ce to obelodaniti ove nedelje) privoleti mnogo dobrih da igraju kod njega , bice interesantna predstojeca sezona . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Томашевић је повређен већ три године, не верујем да би га Дуле довео. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Pa sinoc je i Zeljko Obradovic, gostujuci kod Tegeltije, rekao da ne veruje da ce Partizan dovlaciti stare igrace, mozda eventualno samo jednog i misli da ce se Dule opet koncentrisati da stvara tim od mladjih igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Sumnjam da ce da dodju i Gordic i Dasic u Partizan.Bar ce jedan da ode u Spaniju ili tako negde. Nikako mi nije jasan Mesinin potez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Italijani bez lige naredne sezone ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ajmo lavrinovic u partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Imam neke informacije iz izvora bliskih klubu,do sad me nikad nisu izneverili,prica se da je sa marasem postignut vec dogovor,i sa gordicem,od dasica nema nista,decku je NBA prioritet,ako to propande ide u Real. Inace na probu treba da dodje,ili je doso danas jedan nas klinac iz svajcarske,ne znam tacno ime,zaboravio sam,ali moj burazer iz ciriha kaze da decko sabija,igra na mestu beka,ima 193,i igra za njihovu mladje selekcije. Ima 18 godina,i na evropskom prvenstvu B divizije je bio najbolji strelac tog prvenstva,sa prosekom od 42 poena po mecu,sto je rekord B divizije,proglasen je i za najboljeg igraca tog prvenstva. Specijalitet su mu trojke,kaze mi burazer da lik ne masi,iz svih pozicija puca,znaci ovaj ce tripka da zameni. Evo link da se uverite,ovo je snimljeno u Srbiji,dok je bio kod babe i dede pre 2 godine. (PFC Forever, 9. jun 2009 15:58) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 (edited) ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ ША ЛА ЛА ЛА ЛА ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ ШААА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛАААА Врхунски стручњак, ал' ђубре од човека. Edited June 10, 2009 by Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts