Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Sve je to ok, ali brate cemu onda ona prica o unistavanju sprske kosarke? Lepo kazes hocu/necu da igram iz LICNOG interesa, sto je po mom misljenju sasvim ok.

Ni meni se ne svidja sto se sad iz Zvezde, Hemofarma FMP bune protiv ovog bodovanja, umesto da se koncentrisu da naprave jak tim i pokusaju da udju u euroligu preko ULEB kupa a za to vreme da skupljaju sto vise bodova. Umesto toga oni pokusavaju da ospore bodovanje. To je jako lose. Ali kazem, meni samo smeta to licemerje raznih likova koji prvo glume partiote a posle gledaju svoje dupe. Ok brate, gledaj svoje dupe, ali ne seri o interesima srpske kosarke. Isto vazi i za ovde druge.

Partizan u EL 2 sezone .

Ovo je po ko zna koji put lakrdija sta celnici Zvezde , FMP i Hemofarma rade srpskoj kosarci , doneli su neka pravila , sad su isprosili da se ona promene i to im je uspelo . Da se razumemo , ja sam za da nasa liga bude jace bodovana ili jednaka sa NLB ligom, ali zar to nije ranije trazio Partizan , o ovi protivnici sada menjaju svoja ranije postavljena pravila . Sta ce se na primer desiti ako Partizan u narednim sezonama bude osvajao samo domaca prvenstva , verovatno ce onda Opacic ponovo traziti promenu pravila da Jadran nosi vise bodova..itd . Sve u svemu ne menja ovo nesto drasticno ali nadam se da je ovo poslednji put da se doticni branioci srpskih kosarkaskih interesa ponesu kao prostitutke .

I kako su sada samo smesne price o tome kako Partizan ima protekcije kod saveza i sudija , Kapicic uz pomoc tajkuna iz CZ, Hemofarma i FMP-a rukovode ligom , oni biraju i sudije , a pre svega rade u interesu srpske kosarke , narocito Zvezda (setimo se druge utakmice sa Azovmasem u Pioniru ) .

Апсолутна подршка идентичном бодовање наше и гума лиге. Хвала Богу! Лицемерно је да они који су нас и увалили у та југоносталгичарска говна сад "носиоци" промена, но небитно. Мандови титуле неће видети наредних пет година, дис веј ор анадр.

Дашић каже да га желе Реал и Барселона. :confused:

Све је то лепо, али превише би било да дођу још два Црногорца. Ипак, Партизан треба да буде полигон за разигравање будућих репрезентативаца Србије. Сасвим би довољно било да дође само један од њих двојице.

Овако би у екипи имали Ракоча, Вранеша, Гордића и Дашића...четворица ЦГ репрезентативаца, по мени је то превише.

Да се ја питам играли би само Дашић и Ракочевић наредне сезоне...

Uvek sam voleo ekipe sa kvalitetnim peticama , tako da ocekujem neku novinu na toj poziciji , opet kazem Golubovic bi bio dobar .

Bilo bi dobro da Dasic i Gordic dodju , naravno i Miloje , ali tesko ce se svi transferi ostvariti , podsecam spominjao se i Tomasevic , Vujanic ni bio odlicno resenje , ali cini mi se nemoguca misija . Treba se pojacati u svakom pogledu , Pesic ce ukoliko ostane (rekli su da hoce , i da ce to obelodaniti ove nedelje) privoleti mnogo dobrih da igraju kod njega , bice interesantna predstojeca sezona .

Imam neke informacije iz izvora bliskih klubu,do sad me nikad nisu izneverili,prica se da je sa marasem postignut vec dogovor,i sa gordicem,od dasica nema nista,decku je NBA prioritet,ako to propande ide u Real.

Inace na probu treba da dodje,ili je doso danas jedan nas klinac iz svajcarske,ne znam tacno ime,zaboravio sam,ali moj burazer iz ciriha kaze da decko sabija,igra na mestu beka,ima 193,i igra za njihovu mladje selekcije.

Ima 18 godina,i na evropskom prvenstvu B divizije je bio najbolji strelac tog prvenstva,sa prosekom od 42 poena po mecu,sto je rekord B divizije,proglasen je i za najboljeg igraca tog prvenstva.

Specijalitet su mu trojke,kaze mi burazer da lik ne masi,iz svih pozicija puca,znaci ovaj ce tripka da zameni.

Evo link da se uverite,ovo je snimljeno u Srbiji,dok je bio kod babe i dede pre 2 godine.

(PFC Forever, 9. jun 2009 15:58)

ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ ША ЛА ЛА ЛА ЛА

ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ ШААА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛАААА

Врхунски стручњак, ал' ђубре од човека.

4658_213279050106_816820106_7221643_6413592_n.jpg

Edited by Куруз

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...