Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Poznata stvar , Vujosevic je i pre par godina rekao da uvek navija za klub koji trenira ( sto je i logicno i profesionalno) , ali da kada ne trenira nikog navija za Partizan . I u ovoj staroj izjavi se vidi odmerenost njegovih izjava prema Partizanu , ipak je Dule nash :D .

Mali je fenomenalni suter. Ne znam kakav je u ostalim segmentima. U svakom slucaju, treba mu dati sansu.

19/20 , svaka cast , ali bez pritiska , Lasme je na zagrejavanju pred pocetka 5 finalne utakmice sa Zvezdom bacam trojke 10/10 , tako da ne mora nista da znaci , bitno je kakav je u glavi , inace pre koji dan sam bacao slobodna 18/20 , tj 32/40 :D, treba mali da se pokaze kad ga stisnu u odbrani.

Povela Barsa.

Лазме је дао једну или две на почетку ЕЛ, после ниједну. :)

Prva utakmica u sezoni, dao je tri trojke. Krka.

Sto se tice transfera, evo spominje se svuda Milojevic kao da je vec siguran transfer. Kul, 4ke ako nam budu Dejan, Lasme i Zarko opet cemo biti masu jaki, jos Vranesa ako zamenimo za nekog centra, joj.

To sam i ocekivao , mislim da je to moguce , ali ja josh nisam siguran da ce Pesic da ostane , zvanicne potvrde nije bilo .

U principu da trener nije Pesic , Gurovic bi bio lose resenje , ali ako mu Pesic bude trener igrace i ponasace se kako mu on kaze .

Pesic sigurno ostaje, a pod Pesicevom palicom mozda ni Gurovic ne bi bio lose resenje, ukrotio ga je u Indianapolisu pa ce moci i u Zvezdi.

Vidim Boban Marjanovic odustao od drafta, nadam se da ce i on preciu Zvezdu, e to bi vec bilo nesto

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=44

Edited by Routasydän

Нека дође, ипак, онај Херцеговац Гордић.

Читао сам неке ствари о Дашићу...често практикује да остане у клубовима до ситних јутарњих сати. Банчење, пијанчење, ескивирање тренинга. Такав Партизану и не треба. Боље пружити шансу младом плеју, само да их не претекне Таукерамика, пошто су и они заинтересовани...

To sto pricaju o Dasicu su pricali i o Burzanovicu, kada je trebalo da predje u Zvezdu. Tada sam mislio da je to mozda samo faza i da ce se u Beogradu promeniti, ali Burza je i u Beogradu nastavio u tom stilu i veliki talenat je propao. Nadam se da sa Dasicem nije taj slucaj. A iskreno ne volim da mi crnogorcima pravimo igrace

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...