Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=137901

Идемо, сад се види ко флертује са управом лиге!

Upravo tako , treba razmisljati , dzaba i Gurovic i Pesic , kad imao Vojinovica i Belosevica , sad jos i rukovodstvo Jadranske lige :) . Samo mi ne ide u glavu kako onda pobedjujemo Panatinaikos a neki gube od Azovmasa :) .

Nije bitno ko je predsednik , kvalitet pobedjuje , dokaz za to je i dominacija Partizana , posebno od kada je veliki zvezdas Kapicic na mesti predsednika KSS :) .

A sad ozbiljno , neka trenira decko , ne verujem da ce igrati .

Carsijske price kruze gradom , jedna od njih je Avdalovic u Zvezdi , Vujanic u Partizanu , ali videcemo .

Marjanovic je u Blicu najavio da verovatno ostaje u Hemofarmu .

Edited by Hail Metal

Carsijske price kruze gradom , jedna od njih je Avdalovic u Zvezdi , Vujanic u Partizanu , ali videcemo .

Svake godine jedno 3-4 ex-Partizanovaca se spominje da se vracaju, i na kraju slabo ko... Ubedljivo najdraze bi mi bilo ako se Haus vrati :]

A ovo za Vuleta u Zvezdi je, nadam se, cista glupost.

http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=137901

Идемо, сад се види ко флертује са управом лиге!

Al' kako su me zlo nalozili danas sa ovim naslovom, ja rek'o "Jebote, Erazem!", kad ono kita :)

Pavlovic se vraca u Evropu. Bice lepo pojacanje za klubove tipa Olimpijakos, Panatinaikos, Real.... to jest za klubove sa dobrim budzetom.

Dzo Vukosavljevic otisao u Ostende. Samo mi cudno, u tekstu na B92 pise da je trener Ostendea Vlada Vukoicic. Ja sam bio ubedjen da je on proletos potpisao 4-godisnji ugovor sa Bosnom.... jebem li ga

Prema pisanju podgoričkog sportskog lista "Arena" reprezentativac Crne Gore Vladimir Dašić uskoro će postati član Partizana

Dašić se već nekoliko godina nalazi na spisku želja trenera Partizana Duška Vujoševića, a pošto krilu Budućnosti ugovor ističe narednog leta, klub je odlučio da ga proda.

Prošle godine u Evrokupu Dašić je u proseku postizao 12.3 poena i 8.3 skokova po meču, a u NLB ligi 13 poena i pet skokova po utakmici.

Повукао је пријаву за овогодишњи НБА драфт.

Жели да одигра још једну сезону у Европи и то баш Евролигу, па онда пали преко баре. Партизану не требају играчи који долазе на једну сезону из зајебанције. Дашић гледа како да још мало прикупи искуства пре него што се опроба у Америци.

ОВО су добре вести.

Сад треба искористити шансу и довести мог љубимца по трећи пут. :da:

Trojka je trenutno jedina pozicija gde smo stvarno kompletni, tako da ne znam koliko nam je Dule potreban, ma koliko ga obozavao, a bolje da se razvijaju Strale i Vesely.

Dzo Vukosavljevic otisao u Ostende. Samo mi cudno, u tekstu na B92 pise da je trener Ostendea Vlada Vukoicic. Ja sam bio ubedjen da je on proletos potpisao 4-godisnji ugovor sa Bosnom.... jebem li ga

Pa i jeste, u Bosni je Vlada. A Dzo budala ode u Ostende, propade jedan veoma dobar centar.

A izgleda da ce mu zamena u Hemofarmu biti Todor Gecevski.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...