kuruz Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=137901 Идемо, сад се види ко флертује са управом лиге! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Jebiga,otici ce im pola tima,moraju osigurati trofej i za sledecu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Macvan povukao prijavu za draft. Pise u Zurnalu da Stevic,Kovac(to!) i Marinovic(???) imaju odresene ruke da idu gde im je volja.Pa zasto Marinovic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Pa jebem li ga, i meni cudno, ali mozda Pesic ima neko bolje resenje, ko zna. Eh kad bi Marjanovic dosao, to bi bio pun pogodak. Mada ja imam poverenja u Karija, dovesce on dobra pojacanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Ja se nadam Stefanu Markovicu. Mozda dovedu Samardziskog,bio je na listi zelja ali je doveden Stevic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=137901 Идемо, сад се види ко флертује са управом лиге! Upravo tako , treba razmisljati , dzaba i Gurovic i Pesic , kad imao Vojinovica i Belosevica , sad jos i rukovodstvo Jadranske lige . Samo mi ne ide u glavu kako onda pobedjujemo Panatinaikos a neki gube od Azovmasa . Nije bitno ko je predsednik , kvalitet pobedjuje , dokaz za to je i dominacija Partizana , posebno od kada je veliki zvezdas Kapicic na mesti predsednika KSS . A sad ozbiljno , neka trenira decko , ne verujem da ce igrati . Carsijske price kruze gradom , jedna od njih je Avdalovic u Zvezdi , Vujanic u Partizanu , ali videcemo . Marjanovic je u Blicu najavio da verovatno ostaje u Hemofarmu . Edited June 16, 2009 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 vule avdalovic u zlezdi? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Jebiga,otici ce im pola tima,moraju osigurati trofej i za sledecu sezonu. Cekaj , sledeca sezona je uvek vasha , zar ne? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Ja to nikada nisam rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 vule avdalovic u zlezdi? :) Зли језици, побро. 009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Carsijske price kruze gradom , jedna od njih je Avdalovic u Zvezdi , Vujanic u Partizanu , ali videcemo . Svake godine jedno 3-4 ex-Partizanovaca se spominje da se vracaju, i na kraju slabo ko... Ubedljivo najdraze bi mi bilo ako se Haus vrati :] A ovo za Vuleta u Zvezdi je, nadam se, cista glupost. http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=137901 Идемо, сад се види ко флертује са управом лиге! Al' kako su me zlo nalozili danas sa ovim naslovom, ja rek'o "Jebote, Erazem!", kad ono kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 ОВО су добре вести. Сад треба искористити шансу и довести мог љубимца по трећи пут. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Carsijske price kruze gradom , jedna od njih je Avdalovic u Zvezdi , Vujanic u Partizanu , ali videcemo . Marjanovic je u Blicu najavio da verovatno ostaje u Hemofarmu . Ne daj Boze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Kakav saban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Pavlovic se vraca u Evropu. Bice lepo pojacanje za klubove tipa Olimpijakos, Panatinaikos, Real.... to jest za klubove sa dobrim budzetom. Dzo Vukosavljevic otisao u Ostende. Samo mi cudno, u tekstu na B92 pise da je trener Ostendea Vlada Vukoicic. Ja sam bio ubedjen da je on proletos potpisao 4-godisnji ugovor sa Bosnom.... jebem li ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Kakav saban. Sam bira kako zivi , zanemario je buducnost , a ipak je '94 godiste . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Taj FMP pravi neke polufabrikate od igraca ... iako volim Zvezdu mislim da Vujosevic jedini ume da od mladog igraca napravi odlicnog kosarkasa, bar u ovoj nasoj domacoj ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Контактирати Кецмана на време. Таква тројка је неопходна, играч кога би сваки тренер пожелео у тиму. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Prema pisanju podgoričkog sportskog lista "Arena" reprezentativac Crne Gore Vladimir Dašić uskoro će postati član Partizana Dašić se već nekoliko godina nalazi na spisku želja trenera Partizana Duška Vujoševića, a pošto krilu Budućnosti ugovor ističe narednog leta, klub je odlučio da ga proda. Prošle godine u Evrokupu Dašić je u proseku postizao 12.3 poena i 8.3 skokova po meču, a u NLB ligi 13 poena i pet skokova po utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Bilo bi lepo da se to dogodi , istina nisam puno gledao tog decka , ali iz stampe i izvestaja sa utakmica sam primetio da je potencijal ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Повукао је пријаву за овогодишњи НБА драфт. Жели да одигра још једну сезону у Европи и то баш Евролигу, па онда пали преко баре. Партизану не требају играчи који долазе на једну сезону из зајебанције. Дашић гледа како да још мало прикупи искуства пре него што се опроба у Америци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 ОВО су добре вести. Сад треба искористити шансу и довести мог љубимца по трећи пут. Trojka je trenutno jedina pozicija gde smo stvarno kompletni, tako da ne znam koliko nam je Dule potreban, ma koliko ga obozavao, a bolje da se razvijaju Strale i Vesely. Dzo Vukosavljevic otisao u Ostende. Samo mi cudno, u tekstu na B92 pise da je trener Ostendea Vlada Vukoicic. Ja sam bio ubedjen da je on proletos potpisao 4-godisnji ugovor sa Bosnom.... jebem li ga Pa i jeste, u Bosni je Vlada. A Dzo budala ode u Ostende, propade jedan veoma dobar centar. A izgleda da ce mu zamena u Hemofarmu biti Todor Gecevski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 dobar je todor, al je mator. gde si cuo to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=138111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=366823 navaro je lud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts