Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Sve najbolje Novici Velickovicu , oduvek sam voleo Real Madrid , istina vise u fudbalu nego u kosarci , ali mislim da ce Novici mnogo znaciti rad sa Mesinom , a Real je konacno dobio trenera po svom rejtingu , koji ce im doneti titulu Spanije . Ne znam ko sve ostaje u Realu , ali je izvesno da ce imati jaku konkurenciju za poziciju u timu .

Опа, бато!

Кључни детаљ:

Nagrada koja nosi po legendarnom ruskom košarkaškom stručnjaku dodeljuje se najboljem treneru

Evrolige a prethodnih godina su je dobijali ljudi čije su ekipe osvajale titulu prvaka Evrope.

Pini Geršon, Etore Mesina i Željko Obradović su Vujoševićevi prethodnici.

Сад и дефинитивно нема основа да било ко оспорава Дукијеве тренерске квалитете. :mhihi:

Svetislav Pešić bi u slučaju da projekat „prođe“ kod Upravnog odbora kluba, na Mali Kalemegdan doveo prilično afirmisane igrače. Najveće pojačanje svakako bi mogao da bude reprezentativni bek Hemofarma Stefan Marković, zatim Nemanja Aleksandrov, Ognjen Aškrabić, Predrag Samardžiski i Vladimir Golubović. Dolazak Miloša Teodosića na pozajmicu ili Vuleta Avdalovića nije realan, a ni neophodan, ukoliko Zvezda u timu bude imala Marka Marinovića i Stefana Markovića.

Стварно, где се изгубио тај таленат? :D

Од свих понабрајаних играча, ценим да би Жлезди једино Голубовић био право појачање. Пошто од Теа и Вулета, јелте, нема ништа.

Koliko ja znam Aleksandrov je još prošle godine tebao da produži ugovor sa Zvezdom ali je ponovo imao problema sa kolenom, tako da je valjda zvanično bio u B timu Zvezde ali ne verujem da je igrao. Blago nama ako njega smatraju pojačanjem :bigblue:

А ја се понадао да ипак неће бити По Гасола. На свим позицијама су перфектно покривени, нема шта. Фаворит број један.

dupli post, al boli me kurac.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=367700

009

Skidam mu kapu :pivopije:

Јашта, па није Вуле неки тамо Борис Бакић.

Umro sam od smeha i zadovoljstva kada sam video vest za taj transfer :) Jos uvek, nasa najbolja prodaja. Dobro, preterujem malo :)

Spanija:

Riki Rubio, Raul Lopez, Karlos Kabezas, Bernardo Rodrigez, Huan Karlos Navaro, Rudi Fernandez, Aleks Mumbru, Viktor Klaver, Horhe Garbahosa, Felipe Rejes, Mark Gasol, Pau Gasol + Saul Blanko, Serhio Ljulj, Giljem Rubio

E sada je situacija definitivno za 'pomozi boze' :] Jedva cekam tekme sa Slovencima i Spancima, bit' ce vruce.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...