Hail Metal Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 (edited) pogledaj moj prethodni post. A sad videh , ispravljeno Edited June 23, 2009 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=367621 nek ti je sa srecom, majstore!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Odlično što ne igra Rakočević. Nisam sarkastičan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Sve najbolje Novici Velickovicu , oduvek sam voleo Real Madrid , istina vise u fudbalu nego u kosarci , ali mislim da ce Novici mnogo znaciti rad sa Mesinom , a Real je konacno dobio trenera po svom rejtingu , koji ce im doneti titulu Spanije . Ne znam ko sve ostaje u Realu , ali je izvesno da ce imati jaku konkurenciju za poziciju u timu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Odlično što ne igra Rakočević. Nisam sarkastičan. potpuno sam saglasan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 (edited) dupli post, al boli me kurac. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=367700 009 Edited June 24, 2009 by Milenko Tepic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Опа, бато! Кључни детаљ: Nagrada koja nosi po legendarnom ruskom košarkaškom stručnjaku dodeljuje se najboljem treneru Evrolige a prethodnih godina su je dobijali ljudi čije su ekipe osvajale titulu prvaka Evrope. Pini Geršon, Etore Mesina i Željko Obradović su Vujoševićevi prethodnici. Сад и дефинитивно нема основа да било ко оспорава Дукијеве тренерске квалитете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Niko i ne osporava njegove trenerske kvalitete, nego ljudske. Inace svaka cast na priznanju, definitivno je zasluzio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 a tebi je on kucni prijatelj, pa znas kakav je covek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Cestitke velikom kosarkasnom magu , Duletu Vujosevicu , samo nek nastavi u istom ritmu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Nervira me je mnogo (kao i svakog navijača CZV) ali svaka čast Dule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Svetislav Pešić bi u slučaju da projekat „prođe“ kod Upravnog odbora kluba, na Mali Kalemegdan doveo prilično afirmisane igrače. Najveće pojačanje svakako bi mogao da bude reprezentativni bek Hemofarma Stefan Marković, zatim Nemanja Aleksandrov, Ognjen Aškrabić, Predrag Samardžiski i Vladimir Golubović. Dolazak Miloša Teodosića na pozajmicu ili Vuleta Avdalovića nije realan, a ni neophodan, ukoliko Zvezda u timu bude imala Marka Marinovića i Stefana Markovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 aleksandrov? taj jos uvek igra kosarku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Стварно, где се изгубио тај таленат? Од свих понабрајаних играча, ценим да би Жлезди једино Голубовић био право појачање. Пошто од Теа и Вулета, јелте, нема ништа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 jedan od onih vecitih talenata...mada,imaao je dosta frke sa povredama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Koliko ja znam Aleksandrov je još prošle godine tebao da produži ugovor sa Zvezdom ali je ponovo imao problema sa kolenom, tako da je valjda zvanično bio u B timu Zvezde ali ne verujem da je igrao. Blago nama ako njega smatraju pojačanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Ne verujem ja da racunaju na Aleksandrova, taj lik je zavrsio karijeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Avdalović: "Ma kakva Zvezda..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Јашта, па није Вуле неки тамо Борис Бакић. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 ja navijam da ga ispale u spaniji pa da se vrati u partizan,ali tesko s' obzirom kako je igr'o.srecom,milojevic se vraca,jes' da je kljuse,al' nije nimalo los igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Avdalović: "Ma kakva Zvezda..." Voleo bih da je to istina , ali ipak je u pitanju Kurir . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=368517 kakva ekipa, jebote. jos kalderon povredjen. strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Зло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 А ја се понадао да ипак неће бити По Гасола. На свим позицијама су перфектно покривени, нема шта. Фаворит број један. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 dupli post, al boli me kurac. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=367700 009 Skidam mu kapu Јашта, па није Вуле неки тамо Борис Бакић. Umro sam od smeha i zadovoljstva kada sam video vest za taj transfer Jos uvek, nasa najbolja prodaja. Dobro, preterujem malo Spanija: Riki Rubio, Raul Lopez, Karlos Kabezas, Bernardo Rodrigez, Huan Karlos Navaro, Rudi Fernandez, Aleks Mumbru, Viktor Klaver, Horhe Garbahosa, Felipe Rejes, Mark Gasol, Pau Gasol + Saul Blanko, Serhio Ljulj, Giljem Rubio E sada je situacija definitivno za 'pomozi boze' :] Jedva cekam tekme sa Slovencima i Spancima, bit' ce vruce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts