Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Нека хвала, може да продужи уговор са Локомотивом, што се мене тиче. Само нам још фале Томашевић и Луковски.

Плусквамперфекат.

Од матораца, само Кецмана желим...и никог више.

Dule je svake godine prodavao jednog ili dvojicu vrhunskih igraca, ali je uvek imao u steku jednog ilidvojicu koji su zreli da ekplodiraju u vanserijske igrace naredne sezone. Ja se bojim da ove sezone tesko da moze da iskoci neko kalibra Tepica, Tripka ili Pekovica ..... a mozda Dule kupuje sad ove igrace da bi za 2-3 godine bili oni pravi .... jebem li ga, ko zna

И за Пековића су сви мислили да је дрво кад је стигао, није било шансе да заигра поред Дробњака и Перовића, па је сад најбољи центар Европе.

И за Пековића су сви мислили да је дрво кад је стигао, није било шансе да заигра поред Дробњака и Перовића, па је сад најбољи центар Европе.

Da, ali je njegov razvoj trajao 2-3 godine, o tome pricam. Ceseli ce biti odlican ove godine, ali ako ode Lazme, a izgleda hoce, bice jako tesko zameniti ove igrace koji su otisli. A i ne secam se kad je Dule poslednji put rasprodao toliko najboljih igraca

Разумем шта хоћеш да кажеш, али не верујем да би се Дуле зајебао. Не знам како ће изгледати постава следеће године, али мислим да је време да Страхиња добије битнију улогу него до сада, Алексић ће вероватно имати минутажу (за разлику од виђеног у управо завршеној сезони), а верујем да ће и неко из омладинске школе бити бачен у ватру.

Кад се Пешић враћа са одмора? Било би фанастично да остане.

Да ли ико зна шта се догађа у Хемофарму?

Ove igrace koje Partizan sad kupuje spremaju da postanu pravi za sezonu ili dve, mene zivo kopa koji ce igraci biti nosioci igre ove sezone, a Straja i Aleksic bojim se nisu bas taj kalibar.

Pesic bi trebalo da se danas vratio, a danas je i krajnji rok da se ugrabi Stefan Markovic.

Објективно гледано, Партизан тренутно нема играче сјајних карактеристика, изузев Веселог, слажем се. Једва чекам почетак сезоне да видим како ће им изгледати тим.

Ту су Рашић (који је решио мајсторицу за титулу), Пера Божић (злата вредан), Ракоч (ваљда неће кубурити са повредама),

поред Веселија.

Аљоша је екстра појачање, пуне 4 године је млађи од Трипка,

а имао је одличну статистику прошле сезоне у домаћем првенству. Страшан шутер тројки. Тај ће се тек развијати. :da:

Нисам упућен у игре овог Синовеца, проверићу му и статистику у Химкију...и пре тога.

Имајте на уму да баскет прелазни рок тек почиње и тек ће се захуктавати...

Јако бих желео Радуљицу видети на центарској позицији. Наш најбољи млади центар, штета што га је Чова узео под своје.

Ту су Рашић (који је решио мајсторицу за титулу)

Ne misliš valjda da Rašić može da nosi igru? Dobro je odigrao finale ali po meni on nije neki kapacitet, 15-20 minuta po meču maksimalno

Ako se Zvezda pojača kako se najavljuje a Partizan ostane ovakav, biće gusto

Edited by M-16

Ne misliš valjda da Rašić može da nosi igru? Dobro je odigrao finale ali po meni on nije neki kapacitet, 15-20 minuta po meču maksimalno

Ako se Zvezda pojača kako se najavljuje a Partizan ostane ovakav, biće gusto

Може тај много, што ће се и видети са његовом значајнијом минутажом у предстојећој сезони. Само да му се среде неке ствари у глави. Тврдим да је квалитетнији кошаркаш од, рецимо, Мариновића.

Страхињу многи цене, али не и ја. Џаба теби спектакуларна закуцавања и шут за три без промашаја на тренинзима, када не можеш да се саставиш на најобичнијој утакмици. Једва чекам да оде, нека бруси свој вечити таленат на неком другом месту.

Штета за Хемофарм, убеђен сам да би прошли квалификације. И да се чак радило о Звезди, опет би ми помало било криво.

Никако да дочекам тај дан када ће љуту битку водити вечити ривали у Евролиги. :D

финале Евролиге 2015: Звезда - Партизан у препуној Арени.

коначно очекујем да следеће сезоне будемо бољи од Партизана. мада видим, пише се по новинама да желе да врате неке старе играче попут Томашевића, Вујанића, Милојевића... а огласио се и Вуле Авдаловић.

финале Евролиге 2015: Звезда - Партизан у препуној Арени.

коначно очекујем да следеће сезоне будемо бољи од Партизана. мада видим, пише се по новинама да желе да врате неке старе играче попут Томашевића, Вујанића, Милојевића... а огласио се и Вуле Авдаловић.

kljucna stavka

Edited by Milenko Tepic

На Б92 још увек стоји вест како је Марковић остао. Видећемо, све је могуће...

Овога пута би Звезда морала да плати дупло веће обештећење. Што се мене тиче, нека вршачки Бакић пређе слободно.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...