Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Kako nikada nije bio sporan kada je sam Pesic nedavno izjvaio da su jako male mogucnosti da ostane.Ovde jebe lud zbunjenog.

No,primetih onu vest sto stoji sa strane da Jao Ming propusta celu sledecu sezonu i mozda vise nece igrati kosarku.U kurac krasni!!!Zasto se takve stvari desavaju Rockets-ima?!?

Dobar je Pešić, ucenjuje upravu samo tako. To je očigledno jedini način da se nakane da dovedu nekog igrača. Još samo Samardžiskog da dovedu, bili bi dobro da se vrati i Gurović, taman da oteraju onong smrada Kovača, i KK Sledeća Sezona uzima bar jednu titulu. Ako ne osvoje ništa, nema veze, i onako pravimo ekipu za sledeću sezonu :bigblue:

To vredjanje Gurovica je tako jadno, da bih se zgrozio da ga cujem cak i od onih smetljara. Prozivati dete da je kopile je nesto najjadnije sto sam video u zivotu, pa makar to dete bilo i od Pavelica! Nebitno sta ja mislim o Gurovicu, ali prozivanje familije na takav nacin je ne jadno, nego da covek samo baci peglu i szali se na te jadnike sto to skandiraju.

Ovo se ne odnosi samo na navijace Partizana, nego na sve navijace koji imaju slicne pesme.

Vitkovac u Buducnossti .

Nadam se da je ovo neka trampa+novac za dasica :D .

Inace ovo za Markovica mi deluje isto kao za Ronalda i Real , cas dolazi cas ne , mislim da ce i epilog biti isti , Stefan je sigurno super igrac , kod Pesica ce biti jos bolji , ali prevelika se prasina digla oko igraca koji objektivno jos nista spektakularno nije pokazao , pogotovu protiv Partizana , neka tako i ostane :D .

Edited by Hail Metal

јебем му матер, колико ја знам, Пешић остаје. не знам шта се сад ово дешава!? у сваком случају, ако тако буде (а неће ми бити јасно ако не буде) долазе нам Самарџиски и Марковић. још само Гуровић да се врати...

Edited by Јарослав666

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...