Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

И даље не разумем. Вуду је питао да ли идемо у Дворану мира и пријатељства, а ја сам одговорио да идемо, ако се тако зове хала Олимпијакоса.

Zasto tako nacrni Vardu jebote?

Ostojic nije najbolji, ali je daleko od najgoreg...

Moj glas ide ovome:

bulatovicnik2112jpg.jpg

ВардаР је антиталенат, увек сам га сочно псовао, док је бранио свете црно-беле боје.

Булат, истина, педофил је. Чека га робија, ако је већ није одслужио. Но, био је мој љубимац, мека рука, скочан, снажан.

Прижељкивао сам га јако док је бранио, својевремено, труле боје подгоричке Будућности, па чак и пре тога... када је играо за ФМП, али се тог периода вероватно не сећате. ;)

A Novicki je upao u ovu "worst of" pricu kako? :)

Играли кликере у детињству. :zuba:

Нама злато, Русима сребро, Америма бронза. К'о у лето '98-е. :D

Гледао сам друго полувреме. Изненадио ме онај Протић, добра партија, мада је пред крај имао и нерезонских покушаја.

Фин успех за нашу кошарку, ал' још увек то није то...чека се Пољска на јесен. Изразито сам нестрпљив.

Бољи је снимак са њиховим коментатором:

vanvremenski.ovo treba gledati svaki dan a se probudis.kako se plakalo od srece...a za nidza cu samo rei da je najiskreniji kosarkas ikad rodjen.kome bi ikome drugom palo na pamet to da odradi?

Значи, играће се малчице спорије...Више тактизирања, али добро, предоминантан је он у скоку.

Нарочито за ова наша поднебља. :da:

Pre njega ugovore su potpisali

Aleksandar Mitrović, Aleksandar Marić i Stefan Sinovec, a najavljena su još neka nova imena.

Која ли су та нова имена, да ми је знати? Упишкићу се од нестрпљења...

Кад је Милојевић играо у Партизану, ималу су две до три победе по сезони и завршавали су као последњи у групи. Чимје отишао, Партизану је свануло. Сад је још и матор. Не разумем.

Oве године Цигани гарант враћају мило за драго:

Edited by Куруз

И ја сам изненађен. Додуше, задње његове сезоне Партизан је добро играо у Европи...имали неких киксева, али добро.

Неће он сигурно имати тако снажну минутажу (25-35 мин. по мечу) као пре пар сезона...но, верујем да ће бити од користи.

Првенствено својим искуством и феномалним скоком, како у одбрани, тако и у нападу.Чекамо та нова ''фамозна'' појачања ;) Прелазни рок још увелико траје.

ne zajebavajte,itekako je dobar igrac.isplatice se partizanu dovodjenje njega,samo gledajte.a to sto partizan nije bio na nekom nivou u evroligi dok je on bio,nije do njega,vec je realno imao slabiji tim nego prosle dvije sezone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...