Jump to content

Recommended Posts

Posted

To jeste... trenutno nije neki igrac... al cenim da bi moglo da se napravi od njega igracem, jer ima srca... I moj nick je Djozi... :D A Kuk je zaista peglach... mnogo dobar igrac...

Posted (edited)

:):):)

U dinamo? AAAA.. Kakvi idioti... onako blentavu facu ima i oni daju pare jos za njega... hahaha... koga li ce zvezda sada dovesti da im bude prvi centar? :D

Edited by Geozee
Posted

U dinamo? AAAA.. Kakvi idioti... onako blentavu facu ima i oni daju pare jos za njega... hahaha... koga li ce zvezda sada dovesti da im bude prvi centar? :D

treba valjda da isplate igrace od toga...a imaju lekica...mada, boli me kurac za zvezdu

Posted

nikako :(

idem verovatno danas na uleb kup, prosto mi nije jasno sta oni razmisljaju, onaj Lekic do sada nije pokazao NISTA ali APSOLUTNO NISTA...

Posted

Pa nije ni Mishanovic Bog zna sta pokazao... samo je prvi centar i ima minutazu... za 30 minuta na parketu, mora makar neki poen da da, kakav god igrac bio... :D

Posted

ma znam, ali opet kad imas dvojcu menjas ih, nemaju oni kondicije za ceo mec a i debili prave licne greske mnogo brzo...

Upravo vracajuci se sa derbija prokomentarisao sam sta fali Zvezdi pod hitno: dobar centar sa iskustvom, Vlada Vukoicic i jedan crnja suter sa mekanom rukom... Ovako izgledamo kao saka jada i ulazimo u utakmice na foru "uff aj samo da se ne obrukamo" bar ja tako dozivljavam...

Mada ima i svetlih tacaka, ponekad neko zablista

Posted

Sada ce centar biti Kikanovic... a drugi ce biti Lekic... i vama ne treba crnja sa mekanim shutem... vama treba crnja koji je dobar centar... i podhitno vam treba novi trener... ne Vlada Vukoicic vec mozda Vlade Djurovic... i podhitno vam treba neko, ko bi bio makar priblizno kvalitetan kuku, cisto da bi on imao s kim da igra... :da:

Posted

pa ja sam rekao pod brojem jedan centar, e sad dal on mora da bude crn ili ne ne znam, ali kako partizan uvek ima dobre centre (bele :) )

Posted

Tundži Avodžobi - najbolje bi bilo kada bi njega vratili :):mhihi::)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...