Geozee Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 To jeste... trenutno nije neki igrac... al cenim da bi moglo da se napravi od njega igracem, jer ima srca... I moj nick je Djozi... A Kuk je zaista peglach... mnogo dobar igrac...
Мајор Гашпар Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Dragicevic je isti profil igraca kao Gurovic. Znaci, klasican suter. Ipak, treba imati takvog u ekipi. Setite se Gurovicevog doprinosa u pobedi nad Amerima. Sljivancanina je pregazilo vreme...jos jedan propali talenat. Misanovic otisao iz Zvezde.
Grob Bez Dna Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 je l' ste culi misanovicevu izjavu?ono, ko 'oce da napreduje neka dodje u zvezdu..haha
Мајор Гашпар Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Haha koji car! Ipak, uspeo je da napreduje toliko da ne bude krsina od igraca. Jebote, sta sve Rusi placaju...
Geozee Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 (edited) :) U dinamo? AAAA.. Kakvi idioti... onako blentavu facu ima i oni daju pare jos za njega... hahaha... koga li ce zvezda sada dovesti da im bude prvi centar? Edited February 19, 2008 by Geozee
Grob Bez Dna Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 dinamo moskva..on i fotsis tandem
Geozee Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 ::):) Da... Genijalno... imace i Vujanica da mu spusta lopte... hahaha... Genijalno...
Grob Bez Dna Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 :) U dinamo? AAAA.. Kakvi idioti... onako blentavu facu ima i oni daju pare jos za njega... hahaha... koga li ce zvezda sada dovesti da im bude prvi centar? treba valjda da isplate igrace od toga...a imaju lekica...mada, boli me kurac za zvezdu
Geozee Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Taj lekic je kulov... cak ni zvezdin prvi centar ne moze da cuva Pekovica... sad cemo da vidimo kako ce sve izgledati...
DBrave Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 nikako idem verovatno danas na uleb kup, prosto mi nije jasno sta oni razmisljaju, onaj Lekic do sada nije pokazao NISTA ali APSOLUTNO NISTA...
Geozee Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Pa nije ni Mishanovic Bog zna sta pokazao... samo je prvi centar i ima minutazu... za 30 minuta na parketu, mora makar neki poen da da, kakav god igrac bio...
DBrave Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 ma znam, ali opet kad imas dvojcu menjas ih, nemaju oni kondicije za ceo mec a i debili prave licne greske mnogo brzo... Upravo vracajuci se sa derbija prokomentarisao sam sta fali Zvezdi pod hitno: dobar centar sa iskustvom, Vlada Vukoicic i jedan crnja suter sa mekanom rukom... Ovako izgledamo kao saka jada i ulazimo u utakmice na foru "uff aj samo da se ne obrukamo" bar ja tako dozivljavam... Mada ima i svetlih tacaka, ponekad neko zablista
Мајор Гашпар Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 treba valjda da isplate igrace od toga...a imaju lekica...mada, boli me kurac za zvezdu Lekic je go kurac od igraca.
Geozee Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Sada ce centar biti Kikanovic... a drugi ce biti Lekic... i vama ne treba crnja sa mekanim shutem... vama treba crnja koji je dobar centar... i podhitno vam treba novi trener... ne Vlada Vukoicic vec mozda Vlade Djurovic... i podhitno vam treba neko, ko bi bio makar priblizno kvalitetan kuku, cisto da bi on imao s kim da igra...
DBrave Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 pa ja sam rekao pod brojem jedan centar, e sad dal on mora da bude crn ili ne ne znam, ali kako partizan uvek ima dobre centre (bele )
vudun Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 :) U dinamo? AAAA.. Kakvi idioti... onako blentavu facu ima i oni daju pare jos za njega... hahaha... koga li ce zvezda sada dovesti da im bude prvi centar? Tundži Avodžobi - najbolje bi bilo kada bi njega vratili
Geozee Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Hahaha... majmuncina glupa... najgori olosh od svih stranaca koji su ovde bili...
Мајор Гашпар Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Haha da...mada, imao je i Partizan bisere sa onim Kotonom, Edvardsom i O'Konorom.
Geozee Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 E necemo da diramo Shevalie-a... hahaha... Edvardsa se ne secam, :S, O'Connor je budala, al Shevalie Cotton... najjaci baya...
Geozee Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 A za drugog centra bi u reprezentaciji ipak izdvojio Rebrachu umesto Perovica... cenim da bi on mogao bolje da odigra od njega...
Мајор Гашпар Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Rebraca se penzionisao. Jbg... Edvards je igrao par utakmica za Partizan, a onda ga je Divac poslao u Slogu gde je odigrao jednu polusezonu. A Sevalije je imao dobra zakucavanja..sto jes-jes.
Grob Bez Dna Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 dobar je i onaj crnja igrao je cini mi se za atlas..holand bese...?a sto se centara za rep. tice, krstic i kosta..
Мајор Гашпар Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Da, da..Holand. Sada igra u Italiji i jedan je od boljih igraca.
Geozee Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Evo zvezda dobila Benetton... umalo da izgubi... Al dobro... utakmica je bila krajnje smesna...
Grob Bez Dna Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 cak i vise nego smesna..neki malo jaci tim bi odrao beneton 40+, al jbg..a hemofarm odrao buduvnost...
Recommended Posts