Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pizda im materina, ja volim tenis, ali US OPEN se održava svake godine, dok se EP za košarkaše ne održava svake godine, jebo im mater ja da im jebem.

Posted

Људи, ја не могу да верујем. Данима чекам европско првентво...данас сам бројао минуте до почетка утакмице и онда одједном прекидају пренос због усраног Новака Ђоковића. Јебем му матер, да му јебем матер! Јеб'о га Љубиша Самарџић Смоки! Уместо да гледамо наш најтрофенији спорт, они приказују јебени тениски турнир где мајмуни играју за свој џеп. Јебе им се за Србију. Матори Ђоковић би да држи целокупан монопол у тенису. Хоће терене, хоће посебне коментаторе за његовог ретардираног сина. Нек ми се напуше курчине и тата и син. Боли ме кита за његов тениски шмек, за његове имитације, шарм...РТС треба бомбардовати! Који курац узимају новац од народа? На свим телевизијама усрани тенис. Чак га и репризирају. Клинци више не тренирају фудбал и кошарку, већ педерски тенис. Кад чујем име Ноле, зубима бих давио...

Упропастили су ми вече...

Posted

Људи, ја не могу да верујем. Данима чекам европско првентво...данас сам бројао минуте до почетка утакмице и онда одједном прекидају пренос због усраног Новака Ђоковића. Јебем му матер, да му јебем матер! Јеб'о га Љубиша Самарџић Смоки! Уместо да гледамо наш најтрофенији спорт, они приказују јебени тениски турнир где мајмуни играју за свој џеп. Јебе им се за Србију. Матори Ђоковић би да држи целокупан монопол у тенису. Хоће терене, хоће посебне коментаторе за његовог ретардираног сина. Нек ми се напуше курчине и тата и син. Боли ме кита за његов тениски шмек, за његове имитације, шарм...РТС треба бомбардовати! Који курац узимају новац од народа? На свим телевизијама усрани тенис. Чак га и репризирају. Клинци више не тренирају фудбал и кошарку, већ педерски тенис. Кад чујем име Ноле, зубима бих давио...

Упропастили су ми вече...

obozavam tenis, ali si sve lepo rekao.

Posted

K'o što reče Šarenac: ''U njegovom dečačkom stilu''. :D

Britanci imaju Bonsua, ali su im bekovi krš živi...treba ih samleti sa 20 razlike.

Pazite kada bude kasnilo sa uključenjem u drugo poluvreme, zbog vašljivog glavonje.

Posted

Bas, ovi Britanci su basketaski papani, i konacno da takve dobijemo kako dolikuje, bez da se desavaju novi Izrael, Kina, Nigerija....

Lepo, prvo deo je prosao bolje nego ocekivano.

Posted

bolje no ocekivano,slabije nego sto je moglo.mnogo potencijala imamo,rekoh vam ja da ce se osvijestit' posle slovenije,ko zna dje cemo zavrsit'.ja i dalje nikako 1mana da prezalim,koliko bi on znacio.

Posted

kad crnja zakuca preko nasheg, nije svejedno

ali smo poslali gurbete na ostrvo, mozda se pomeshaju sa belcima da razbiju monotoniju pegavih ridjih

Posted

Sta kukate, pa djokovic je bio samo 10-ak minuta, pa su vratili na basket.

Gledah nesto kratko, jbt ovi nasi su za 3 poena sutirali 22/4 koliko se secam.. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...