Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Завршило се, Слоувенци излудовали над Пољацима. Лорбек је невероватно одиграо, Брезец на некадашњем нивоу, потпуно су неутрализовали центре домаћина. Штета, навијао сам за Пољску.

Jaaaaaoj, ruke cu odseci onom Bjelici! Solidni smo, a i Turci, Hido bolje da je 'ostao' povredjen xD

Theo raspicio u prvoj cetvrtini i stvarno mi ne ulazi u glavu zasto uopste nije ulazio u drugoj cetvrtini, bas nam je falila dobra organizacija, posebno pri kraju cetvrtine...

Јебем матер врљавом Стефану Марковићу! Јел постигао 5 кошева из игре на овом првенству? Не могу да верујем да нам је он постао човек одлуке. Ја га не бих ни чувао јер знам да човек не може бунар да погоди. Јебем ли му матер неспособну. Није крив Новица за ону лопту..десило се, јбг. Имали смо 10 шанси, 10 отворених шутева и све је промашено. Ако су желели тројку, који курац није играо Трипковић? Ову утакмицу смо изгубили због Ивковићеве тактике и дебила Стефана Марковића, све му јебем по списку.

uuuuuUUUUUUUUU KURAC! Kakva prilika...

I opet nama u regularnom delu posao resava BJELICA O_O Pa zasto Krstic ne shuta ochi mu jebem kad je jos bilo vremena...

Ivkovic...postujem ga, cenim ga...odusevio me je na tajmautu kad rece Theu "Slobodno shutaj brzu trojku", i op - Theo trica sa 7m! Cale potez. I za Markovica cu da razumem sto je tol'ko igrao u zavrsnici, Tepic je ili pogubljen ili ga povreda cepa, svejedno zato ga Duda nije tol'ko ubacivao na kraju, ali da ubaci Perovica za zadnju odbranu koja zamalo da nas sa'rani i da ne ubacuje Novicu pre, i da nikako Teo i Krle ne igraju zajedno...ne znam, neshvatljive neke stvari...

Teodosic je odigrao mec karijere za reprezentaciju, chovek je rasturio, svaka prokleta chast.

I opet nas ubi shut u pojam, trojke u produzetku 0/5, sve otvorene....AAAAAAAA....Kako bre ovo nije iskorisceno

Nije trebao da drzi Bjelicu u igri po gotovo u tim zadnjim minutima jer se videlo da mu ne ide veceras a i naravno Markovica koji je u napadu nula...Problem je sto mi nemamo dobrog sutera jer realno Krstic nije mogao vise da uradi protiv njihovih centara koji su stvarno dominantni,a i procitali su nasu taktiku sa ranijih meceva...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...