Grob Bez Dna Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 protiv rusa. nadajmo se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Gledao sam danas Francuze.Nisu normalni.Oni crnci su zivotinje.Kako je Dijao(cini mi se da je on slaba je slika na adthe) jednom skocio...Camuge,kao camuge.Jaki,brzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Неће они далеко.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ahahhahaha xD dobri su. parker je lud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) S obzirom na nasu i igru i to da neki likovi ne znaju da potrefe kos sa metra pitanje je sta bi i sa Makedonijom uradili. Tradicionalno se mi mucimo protiv Rusa bili oni jaki ili slabi. Bice cupavo skroz. Ako ubaci Macvana od pocetka i da mu lepu minutazu , a one bangljajive malo odmori onda su nam sanse dosta bolje. Edited September 16, 2009 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Ja odgovorno tvrdim da sam bolji suter od Bjelice i Markovica, bogami i od Tripkovica(sto se tice ovog prvenstva). Teodosicu i Velickovicu svaka cast. Ja sam batalio treniranje basketa zbog maminih i tatinih sinova. U mom klubu su igrali prvu postavu likovi koje sam drao u basketu sa 21:5. Sta da pricam. Pa samo iz Arandjelovca mogu da ti nabrojim momke koji igraju rekreativno i koji skoro kucaju iza ledja sa slobodno bacanja da ne pricam koliko kreativnih likova i prosto se cudim da gledam u reprezentaciji likove koji su evidentno losiji od "likova iz kraja" jebo te lebac!!! Brate nije isto basket na ulici i mec evropskog prvenstva. Da si gledao tog istog Bjelicu na basketu mislio bi i za njega da je bog...i nije sve u sutu, nisu najbolji suteri i najbolji kosarkasi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 S obzirom na nasu i igru i to da neki likovi ne znaju da potrefe kos sa metra pitanje je sta bi i sa Makedonijom uradili. Tradicionalno se mi mucimo protiv Rusa bili oni jaki ili slabi. Bice cupavo skroz. Ako ubaci Macvana od pocetka i da mu lepu minutazu , a one bangljajive malo odmori onda su nam sanse dosta bolje. Цениш да је Мачван бољи играч од Величковића? Не видим како би они могли да играју у исто време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Цениш да је Мачван бољи играч од Величковића? Не видим како би они могли да играју у исто време. Mozda ti ne vidis. Ja vidim lepo njega u postavi Krle, Macvan, Velickovic, Tepic, Teodosic. To treba da bude kostur ekipe tj. startna petorka, a ne da macvana prvi put u igru ubacu u 4/4. Sramna taktika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Hahaha tri centra u petorci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 и два бека. без крила... ццц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ali sa hefestom na klupi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 главни стратег! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Kakva su nam krila bolje je da igramo sa 4 igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) Uuuuu kakve 2 dandare Bjelice Jbte stvarno ne kapiram zasto toliko forsira Perovica, i jos ga uvede na pocetku drugog poluvremena. Od +4 dodjemo na -6. Taj covek ima takve neartikulisane pokrete da je to nestvarno, i onaj Muresan je bio okretniji od njega... Edited September 16, 2009 by LoveHateLove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Каква серија..још нека тројка и тренер ће заплакати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) Mozda ti ne vidis. Ja vidim lepo njega u postavi Krle, Macvan, Velickovic, Tepic, Teodosic. To treba da bude kostur ekipe tj. startna petorka, a ne da macvana prvi put u igru ubacu u 4/4. Sramna taktika. Edit: Jbg, jebe me slika. Sve u svemu, izvalio si žešću glupost ali ništa čudno kada si ti u pitanju Edited September 16, 2009 by M-16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Teo kralj. Koliko smo dali zaredom, 7 trica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Kakvi ludaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Ukenjale su nas one trojke za sve promasaje do sada od pocetka prvenstva... A da Machvan decko ne moze da se prepozna,ne znam koji mu je qrac,verovatno neiskustvo. Jebiga ipak je on igrao samo NLB i Uleb cup,ocigledno nema iskustva da se nosi sa jacim centrima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Raduljica će ubiti nekoga do kraja prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Opet smo imali milion otvorenih shuteva, e ovog puta smo ih sve i iskoristili! Nyarlathotep te jeb'o u pichku, 7 trojki zaredom bez promashaja! Chak i Bjelica dade jednu...a priceless je bila faca Teodosica pre toga kada nije verovao da nije iskoristio onu asistenciju kroz zonu Daklem, Rusija, sutra opet mora da se bira izmedju fudbala i basketa...izbor ocigledan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 kolki god bio grobar, sutra gledam kosarku. a i tu je vecina grobara. :) inace, serija trojki za pamcenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 raduljica, markovic i bjelica (popovica ne racunam, on i ne igra skoro) - ima li beskorisnijih igraca u napadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Krenule nas trojke na kraju kao lude...sto znaci da sutra necemo moci nista da pogodimo... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 a priceless je bila faca Teodosica pre toga kada nije verovao da nije iskoristio onu asistenciju kroz zonu nisam ni ja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts