Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

S obzirom na nasu i igru i to da neki likovi ne znaju da potrefe kos sa metra pitanje je sta bi i sa Makedonijom uradili. Tradicionalno se mi mucimo protiv Rusa bili oni jaki ili slabi. Bice cupavo skroz. Ako ubaci Macvana od pocetka i da mu lepu minutazu , a one bangljajive malo odmori onda su nam sanse dosta bolje.

Edited by HEFEST

Ja odgovorno tvrdim da sam bolji suter od Bjelice i Markovica, bogami i od Tripkovica(sto se tice ovog prvenstva). Teodosicu i Velickovicu svaka cast.

Ja sam batalio treniranje basketa zbog maminih i tatinih sinova. U mom klubu su igrali  prvu postavu likovi koje sam drao u basketu sa 21:5. Sta da pricam. Pa samo iz Arandjelovca mogu da ti nabrojim momke koji igraju rekreativno i koji skoro kucaju iza ledja sa slobodno bacanja da ne pricam koliko kreativnih likova i prosto se cudim da gledam u reprezentaciji likove koji su evidentno losiji od "likova iz kraja" jebo te lebac!!!

Brate nije isto basket na ulici i mec evropskog prvenstva. Da si gledao tog istog Bjelicu na basketu mislio bi i za njega da je bog...i nije sve u sutu, nisu najbolji suteri i najbolji kosarkasi...

S obzirom na nasu i igru i to da neki likovi ne znaju da potrefe kos sa metra pitanje je sta bi i sa Makedonijom uradili. Tradicionalno se mi mucimo protiv Rusa bili oni jaki ili slabi. Bice cupavo skroz. Ako ubaci Macvana od pocetka i da mu lepu minutazu , a one bangljajive malo odmori onda su nam sanse dosta bolje.

Цениш да је Мачван бољи играч од Величковића? Не видим како би они могли да играју у исто време.

Цениш да је Мачван бољи играч од Величковића? Не видим како би они могли да играју у исто време.

Mozda ti ne vidis. Ja vidim lepo njega u postavi Krle, Macvan, Velickovic, Tepic, Teodosic. To treba da bude kostur ekipe tj. startna petorka, a ne da macvana prvi put u igru ubacu u 4/4. Sramna taktika.

Uuuuu kakve 2 dandare Bjelice ;)

Jbte stvarno ne kapiram zasto toliko forsira Perovica, i jos ga uvede na pocetku drugog poluvremena. Od +4 dodjemo na -6. Taj covek ima takve neartikulisane pokrete da je to nestvarno, i onaj Muresan je bio okretniji od njega...

Edited by LoveHateLove

Mozda ti ne vidis. Ja vidim lepo njega u postavi Krle, Macvan, Velickovic, Tepic, Teodosic. To treba da bude kostur ekipe tj. startna petorka, a ne da macvana prvi put u igru ubacu u 4/4. Sramna taktika.

Edit: Jbg, jebe me slika. Sve u svemu, izvalio si žešću glupost ali ništa čudno kada si ti u pitanju

Edited by M-16

Opet smo imali milion otvorenih shuteva, e ovog puta smo ih sve i iskoristili! Nyarlathotep te jeb'o u pichku, 7 trojki zaredom bez promashaja! :D Chak i Bjelica dade jednu...a priceless je bila faca Teodosica pre toga kada nije verovao da nije iskoristio onu asistenciju kroz zonu :)

Daklem, Rusija, sutra opet mora da se bira izmedju fudbala i basketa...izbor ocigledan ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...