Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tek sad mi zao sto nismo dobili Pao, a vodili smo 15 razlike...imali bi dve pobede i odlicne sanse...nema veze, svaka cast momcima, oni su vec puno uradili...

Posted

Ste provalili kako je Radonjic u drugom poluvremenu kad krenuo Dule da ulazi u teren i on bogami po 2, 3 m unutra, morao sudija da ga vraca :) smejurija..a i tekma, de znam...simpaticna ona buducnost...ali ja chekam Sijenu! Mech sezone, bre.

Posted
danas na basketu cujem par cigana kako kenjaju o utakmici sinoc, kompleksi su to...oni seru a redovno ih deremo

Isti slucaj kad groblje kenja o fudbalu.

Posted (edited)

Samo sto mi mozemo da osvojimo titulu u fudbalu... a vi u basketu ne mozete... :da: Sad u sredu protiv Siene... bice zajebano... moramo da pobedimo...

Edited by Geozee
Posted

Vranes prvo treba da uzme loptu, za zakucavanje cemo lako :)

Nego, gle'h danas FMP-CZ, i ne verujem da je zvezda vratila VUJADINA SUBOTICA! Znachi, nemaju centre jebote, a dovode propalog beka, k'o da ih nemaju dovoljno. Strahota. A FMP bolji i bolji, ako se zahuktaju, mogli bi da nam postanu pretnja tamo na prolece kad dodje ono glavno.

Posted
Nego, gle'h danas FMP-CZ, i ne verujem da je zvezda vratila VUJADINA SUBOTICA! Znachi, nemaju centre jebote, a dovode propalog beka, k'o da ih nemaju dovoljno.

Imaju 2 centra... Lekica i Kikanovica... :da: A Mishanovic nije bio nista bolji od obojice... tako da imaju centra... :D A taj Vujadin je rupa kakve nema, al je paljevina, samim tim sposoban da Partizanu da bar 9 trojki... :da:

Posted

Krali su nas kako su stigli... ono sto je onaj njihov "presekao" loptu... lik je namerno odigrao nogom... strasno... stvarno ne znam na koju foru smo dobili... Sve u svemu, jedva ziv ostadoh... bio sam na utakmici, grizao sam shal, vadio krst i ljubio ga, krstio se, drao se... i na kraju se isplatilo... :D Mislim da imamo sanse da dobijemo Efes, al ako vec gubimo, nek to bude sa manje od 12 razlike... :da: I na kraju PAO, koji nas u najavi potkrada i prolazi dalje... Nema sanse da ULEB dozvoli da Partizan izbaci PAO-a... :no: Bice svacega na toj utakmici...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...