Feniks . Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Tek sad mi zao sto nismo dobili Pao, a vodili smo 15 razlike...imali bi dve pobede i odlicne sanse...nema veze, svaka cast momcima, oni su vec puno uradili...
Мајор Гашпар Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Jbg, mogli su da naprave i vecu razliku. Kad ce, ako ne sada.. Kos kolicnik ili medjusobni dueli?
DBrave Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 meni nikako nije jasno zasto partizan nije drugi ako se napravi trougao sa paom i efesom mi imamo najbolju kos razliku
Мајор Гашпар Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Na sajtu Jew92 pise da je Partizan poslednji u grupi.
Angelystor Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 http://www.euroleague.net/main/standings po ovome delimo drugo mesto sa Efesom. Inache, pobeda nije smela sinoc da dolazi u pitanje, pa 10 na 8 jebote.. Pekovic da je duze igrao mogao je da nabije Index do besvesti cenim.. Sledece nedelje kljuchna tekma.
Grob Bez Dna Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 da, samo da dobijemo sijenu ovde i bice lakse i bolje.ako su ova 4 iz efes-a dobila otkaz imamo sanse u istambulu da dobijemo.glasajte za nase http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_s...rope_survey.htm
Geozee Posted February 29, 2008 Author Report Posted February 29, 2008 Glasao sam... Ako pobedimo sve kod kuce, imamo sanse da prodjemo...
Angelystor Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Ste provalili kako je Radonjic u drugom poluvremenu kad krenuo Dule da ulazi u teren i on bogami po 2, 3 m unutra, morao sudija da ga vraca smejurija..a i tekma, de znam...simpaticna ona buducnost...ali ja chekam Sijenu! Mech sezone, bre.
Мајор Гашпар Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Buducnost je napravila solidnu ekipu..uglavnom su to igraci do 23 god. Kad bi zadrzali ovaj tim bar 2 sezone, mogli bi mnogo toga da urade..
lemmy sixx Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 danas na basketu cujem par cigana kako kenjaju o utakmici sinoc, kompleksi su to...oni seru a redovno ih deremo Isti slucaj kad groblje kenja o fudbalu.
Geozee Posted March 2, 2008 Author Report Posted March 2, 2008 (edited) Samo sto mi mozemo da osvojimo titulu u fudbalu... a vi u basketu ne mozete... Sad u sredu protiv Siene... bice zajebano... moramo da pobedimo... Edited March 2, 2008 by Geozee
Grob Bez Dna Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 uz pun pionir cemo uspeti...vranes zakucava preko lavrinovica za +18
Angelystor Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Vranes prvo treba da uzme loptu, za zakucavanje cemo lako Nego, gle'h danas FMP-CZ, i ne verujem da je zvezda vratila VUJADINA SUBOTICA! Znachi, nemaju centre jebote, a dovode propalog beka, k'o da ih nemaju dovoljno. Strahota. A FMP bolji i bolji, ako se zahuktaju, mogli bi da nam postanu pretnja tamo na prolece kad dodje ono glavno.
Grob Bez Dna Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 ja mislim da ce finale biti partizan-fmp
Geozee Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 Nego, gle'h danas FMP-CZ, i ne verujem da je zvezda vratila VUJADINA SUBOTICA! Znachi, nemaju centre jebote, a dovode propalog beka, k'o da ih nemaju dovoljno. Imaju 2 centra... Lekica i Kikanovica... A Mishanovic nije bio nista bolji od obojice... tako da imaju centra... A taj Vujadin je rupa kakve nema, al je paljevina, samim tim sposoban da Partizanu da bar 9 trojki...
Andrija Smith Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaa kako gaze crno beli!!!!!!!!!!!! Pao je Montepaschi!!!
Feniks . Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Konacno pobeda u poslednjim sekundama! Bravo momci! Kakva neizvesna zavrsnica, ono nije normalno....
Grob Bez Dna Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 hvala partizanu!kakvo divno vece.palacio odigrao najbolju utakmicu otkad je u partizanu!
DBrave Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 jebote uzivao sam celo vece!!! posle ovoga mi real-roma bila uzasno dosadna utakmica
Grob Bez Dna Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 ma ja gledao unikaha - barsa.jebo fudbal, al' gledao sam i to na drugom tv-u.
Мајор Гашпар Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Konacno pobeda u poslednjim sekundama! Bravo momci! Kakva neizvesna zavrsnica, ono nije normalno.... Imali su mnogo srece. Covek promasi 2 bacanja nekoliko sekundi pred kraj.. Odlucuje utakmica sa Grcima.
Geozee Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 Krali su nas kako su stigli... ono sto je onaj njihov "presekao" loptu... lik je namerno odigrao nogom... strasno... stvarno ne znam na koju foru smo dobili... Sve u svemu, jedva ziv ostadoh... bio sam na utakmici, grizao sam shal, vadio krst i ljubio ga, krstio se, drao se... i na kraju se isplatilo... Mislim da imamo sanse da dobijemo Efes, al ako vec gubimo, nek to bude sa manje od 12 razlike... I na kraju PAO, koji nas u najavi potkrada i prolazi dalje... Nema sanse da ULEB dozvoli da Partizan izbaci PAO-a... Bice svacega na toj utakmici...
Мајор Гашпар Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Efes? Zasto da ne.. Jel su oterali one igrace sto nisu hteli da dodju u BG?
Hail Metal Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Velicanstvena pobeda Partizana , sudija je lopov , ali ni to nije pomoglo , Palasio je junak po mojem misljenju !
Recommended Posts